Da, ne moze covjek vise ni posten pedofil bit, odma te napadnu, eto dokle je doslo?MehmedPasaMoric wrote: ↑26/11/2024 21:44 Na ovom forumu uvijek neki lov na vjestice, ili na one koji ne zele da se vakcinisu, ili na one koji loze ugalj, ili na one koji puse u kafanama, ili na ona koji neregistrovana auta drze na javnim povrsinama ili na ne znam koga, ljudi boziji pomirite se vise sa cinjenicom da zivite u vukojebini i manite se poredjenja sa Njemackom i Danskom itd. Poredite se sa Nigerijom i Sudanom jer vjerujte mi da sa njima imate vise dodirnih tacaka. I sada i zauvijek lozice se drva, krasti cen se suma, vozice se Golfovi dvojke i trojke, skidace se i prodavati katalizatori, parkirace se gdje ko stigne, davace se 20 maraka policajcu da ne pise kaznu, okretace se janjci za Prvi maj, u Cevljanovicima ce biti 100 000 ljudi a na protestima 200 itd, jer to smo mi i vecina ljudi u drzavi je takva, ako ti licno nisi takav onda spadas u manjinu i budi svjestan da nikad neces promijeniti mentalitet vecine. Taj lov na vjestice je samo gubljenje vremena
Lopov misli da svi kradu, pa tako i primitivci misle da su svi kao oni. Ali nije bas tako. Drago mi je da si pobrojao sve ove stvari, ulazi polako u glavu cega sve nece biti u buducnosti, i razumijem da je nekoga i strah napretka, ali treba prihvatiti da to sve dolazi, a ne da ti djecu bude stid tebe.