Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
last mohicans wrote: ↑22/11/2024 15:20
Uslovi su isti bili i na početku, samo se hrkljušom još više teren sjebao i vodom. Vjerujem da je ostalo 0:0 i 11:11 ne bi poletio svirati.
Sad ce ti napisati da si vicina kujica, samo to ponavljaju
Ja mislio Igman protiv Borca igra pa mora iskljuciti igraca kad ono kone nase. Hajd nema veze moras malo pogurati i nekog iz Federacije. Naravno uslov je da bude radnicki klub. No bez obzira na ovu "sitnicu" oko iskljucivanja nije se trebalo uopste igrati danas. No bilo i proslo. Zeljkan ce u Evropu a Igman i GOSK u drugu ligu te fenjeras Sloboda. Sad je problem ko ce iz RS ispasti. Ako se pita Dodo onda ce to biti opozicioni Radnik. I tako fino 3 iz Federacije i 1 iz RS. Ljubi ujko sestrica svog pametnog. Sestric ga bolje slusa i radi nego Stevandic. Zivjeli.
Ma ova liga nije normalna. Šta ja pratim jebo te. Dopustiti da se igra po onakvom terenu je sramotna odluka. Vidiš odmah da se lopta slabo kreće, ne možeš poštene akcije napraviti. Negdje sam vidio drugi gol, pa jebo te lopta iz 3747 puta ušla u gol. Pa da se neko teže povrijedio sudija se ne bi ni počešao, jebe se njemu. Igračima ako ne smeta, onda mi nisu jasni.
Logovan wrote: ↑22/11/2024 16:27
Ma ova liga nije normalna. Šta ja pratim jebo te. Dopustiti da se igra po onakvom terenu je sramotna odluka. Vidiš odmah da se lopta slabo kreće, ne možeš poštene akcije napraviti. Negdje sam vidio drugi gol, pa jebo te lopta iz 3747 puta ušla u gol. Pa da se neko teže povrijedio sudija se ne bi ni počešao, jebe se njemu. Igračima ako ne smeta, onda mi nisu jasni.
Bjez ne jebi nema bolje lige.Ja navijo sat u pola pet da me budi zbog utakmice ko da Muhame Ali boksa a da je bila liga L.S. ili kvale za S.P. ne bi se ni okrenuo
ultima_palabra wrote: ↑22/11/2024 22:48Kramponima u visini koljena s ledja nije crveni karton? Jedno je navijati protiv nekoga, ali ovo je vec pravljenje budalom...
ultima_palabra wrote: ↑22/11/2024 22:48Kramponima u visini koljena s ledja nije crveni karton? Jedno je navijati protiv nekoga, ali ovo je vec pravljenje budalom...
Al @ Charuga mogao bi bar upozoriti i jedne i druge(i trece) za ovo pogrdno nazivanje navijackih grupa i klubova.Jebem ga nije s.s. forum da je sve dopusteno.Jebo vise i vicu i poklonjene titule i vicu i poklonjen ostanak u ligi.Hiljadu puta ponovljeno isto
luckylaka wrote: ↑23/11/2024 20:02
Al @ Charuga mogao bi bar upozoriti i jedne i druge(i trece) za ovo pogrdno nazivanje navijackih grupa i klubova.Jebem ga nije s.s. forum da je sve dopusteno.Jebo vise i vicu i poklonjene titule i vicu i poklonjen ostanak u ligi.Hiljadu puta ponovljeno isto
*I poklonjenu Evropu, da de ne zaboravi klaun koji busi lopte