FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Porodice Foht

#8676 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Porodice Foht »

dječak sa šibicama wrote: 22/11/2024 22:47 Dia negirao da je kockar, jel jeste ili nije?

Mislim libo me, to samo kod licemjera pije vode, ta neka podbadanja na racun religije, aaa ti musliman a kockas aaa jedes krmetinu. Primitivluk.

Ali zanima me, jel kockar. Koliko ih samo ima.
Jedan je Fahrija Karkin. Veceg kockara Sarajevo nije vidjelo posljednjih 50 g. :-)
Dilibus

#8677 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Dilibus »

Senad veceras isti Vucicevic sa Kurira
karanana

#8678 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by karanana »

mislim covjek izgleda facom da jeste kockar i alkos vjerovatno. u sustini neko rece, njegov problem, ali i ne mora biti ako ga neko drzi iznad vode tako sto finansira njegovu kocku i dugove a ovaj mu politicki vraca. kvid pro kvo, ne kazem da se desava, ali ne mozemo reci ni da je bas njegov problem. vjerovatno gore po drustvo nego da se samo drogira i pije.

sejfudin tokic je bio jak na stolovima u kolosu. koke...
HelaS

#8679 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by HelaS »

karanana wrote: 22/11/2024 23:23 mislim covjek izgleda facom da jeste kockar i alkos vjerovatno. u sustini neko rece, njegov problem, ali i ne mora biti ako ga neko drzi iznad vode tako sto finansira njegovu kocku i dugove a ovaj mu politicki vraca. kvid pro kvo, ne kazem da se desava, ali ne mozemo reci ni da je bas njegov problem. vjerovatno gore po drustvo nego da se samo drogira i pije.

sejfudin tokic je bio jak na stolovima u kolosu. koke...
I sad med prodaje i ljekovite trave da preživi
RunnerX

#8680 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by RunnerX »

Uništio ga Hadžifejzović.

Ovaj čovjek je potrošen i veoma umoran, mislim na Kapidžića. Čak mi ga je bilo malo i žao, a onda se sjetim da je iz SDA. Sve najgore.
Isner

#8681 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Isner »

Al vrlo interesantno, navodi da je Dia gavran u sukobu interesa, spojene dvije nespojive funkcije, što vjerovatno i jeste..

Al kako nikad da upita doktora Dragana Stevanovića koji je istovremeno vijecnik u Centru, vijecnik u Gradu Sarajevu, u Upravnom odboru je KCUS-a, a skoro izabran i za podpredsjednika SGV-a?

Doktor generisao sve funkcije a jedva hoda covjek...
dječak sa šibicama

#8682 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by dječak sa šibicama »

Koke je cuven, a Sejfo je navodno tvornicu prokockao, tako se prica. Ona fabrika zdrave hrane ili sta je vec bilo.

Ima jos imena, znam par likova koji su radili na vratima koloseuma pa vidjali pricali ko mahala kad prepricava, ali glupo je navoditi, njihov problem i njihovih porodica. Nedo Bog nikome, kocka je ozbiljna bolest.
Adobeg

#8683 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Adobeg »

E moj Senade nije ti ovo trebalo veceras,samo si napravio reklamu ovom tkz politicaru. :-)
noviclan

#8684 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by noviclan »

Isner wrote: 22/11/2024 23:37 Al vrlo interesantno, navodi da je Dia gavran u sukobu interesa, spojene dvije nespojive funkcije, što vjerovatno i jeste..

Al kako nikad da upita doktora Dragana Stevanovića koji je istovremeno vijecnik u Centru, vijecnik u Gradu Sarajevu, u Upravnom odboru je KCUS-a, a skoro izabran i za podpredsjednika SGV-a?

Doktor generisao sve funkcije a jedva hoda covjek...
Zato sto je sdp, fino ga rukfas pita a sto nista o u troje ne govorite tako trebao mu je reci ne smijete nenade ne smijete treba robe dobre a jeftine
noviclan

#8685 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by noviclan »

El_comadante

#8686 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by El_comadante »

Meni glupo pitanje jesi li ti kockar? Da jeste, taman će ti priznati u emisiji, ako rekne nisam logično da mu niko neče vjerovati. Pola emisije ukrug sa glupim pitanjima.
SmokingMan

#8687 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by SmokingMan »

Nije baš pristojno pitati gosta takve stvari.
Zamisli da sada gost koji nešto zna o Senadu pita "Da li ti spavaš sa voditeljicom vijesti".

Gađaneje od kojeg koroziraju sinapse.
tramvajtrojka

#8688 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by tramvajtrojka »

SmokingMan wrote: 23/11/2024 07:33 Nije baš pristojno pitati gosta takve stvari.
Zamisli da sada gost koji nešto zna o Senadu pita "Da li ti spavaš sa voditeljicom vijesti".

Nista drugo nego uzajamno vracanje gadosti nije ga ni dia stedio preko društvenih mreža je nazivao senada svakakvim imenima

Image

Pa evo i u ovom postu laze za Senada i objekat na vilsu prodao ga senco ima nekoliko godina to zna svako ko prodje vilsom od tada od kada je Senad izasao iz prostora gdje je bio my face promijenila su se jos dvoje gazda
skupljac_zeljeza

#8689 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by skupljac_zeljeza »

tramvajtrojka wrote: 23/11/2024 07:38

Pa evo i u ovom postu laze za Senada i objekat na vilsu prodao ga senco ima nekoliko godina ...
Nije poenta u tome nego da je dobio na nelegalan način koji kritikuje u svojim emisijama, ako je istina što DIA priča. Mnogi bi tako rado da dobijaju parkove pa onda grade zgrade, stanove, poslovne prostore pa poslije prodajom zarađuju. Možda Senad nije zaradio nego se na taj način riješio kockarskih dugova. :mrgreen:
tramvajtrojka

#8690 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by tramvajtrojka »

skupljac_zeljeza wrote: 23/11/2024 07:47

Pa evo i u ovom postu laze za Senada i objekat na vilsu prodao ga senco ima nekoliko godina ...
Nije poenta u tome nego da je dobio na nelegalan način koji kritikuje u svojim emisijama, ako je istina što DIA priča. Mnogi bi tako rado da dobijaju parkove pa onda grade zgrade, stanove, poslovne prostore pa poslije prodajom zarađuju. Možda Senad nije zaradio nego se na taj način riješio kockarskih dugova. :mrgreen:
Jedina istina je da je on morao prodati my face kad ga je ta ista SDA sjebala, tada je upao y dugove kada su ga jebali nakon 2020e a ulozio je mnogo vise nego sto ga je prodao, pa prodao ga je turčinu od kojeg je sicu izvukao

A kako su dosli do toga zajedno su kupili on, vlasnik que, i ona dva restorana izmedju onaj prostor i uložili svi pare u renoviranje tada 2014e na 2015u
skupljac_zeljeza

#8691 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by skupljac_zeljeza »

Ne sporim taj dio nego....pitam jesu li ušli u park?
tramvajtrojka

#8692 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by tramvajtrojka »

skupljac_zeljeza wrote: 23/11/2024 08:07 Ne sporim taj dio nego....pitam jesu li ušli u park?
ma nisu naravno usli na vils još uvijek stoji prijeratna ograda od objekta jedino sto Aquarius i bivsi my face imaju su ustakljene baste sto cue i onaj jos jedan restoran nemaju oni imaju otvorene baste, nazad su svakako parkinzi jedina promjena na tom objektu je nesto visi krov koji imaju svi kafici tu sada
Haris.ba

#8693 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Haris.ba »

tramvajtrojka wrote: 23/11/2024 08:25
skupljac_zeljeza wrote: 23/11/2024 08:07 Ne sporim taj dio nego....pitam jesu li ušli u park?
ma nisu naravno usli na vils još uvijek stoji prijeratna ograda od objekta jedino sto Aquarius i bivsi my face imaju su ustakljene baste sto cue i onaj jos jedan restoran nemaju oni imaju otvorene baste, nazad su svakako parkinzi jedina promjena na tom objektu je nesto visi krov koji imaju svi kafici tu sada
Ta kafana je ovo gdje je ucrtan P+4 objekat?
Ovo plavo zaokruzeno?

U postojecem regulacionom tu je ucrtan park i isto na trgu koji je planiran iznad.

Znaci, ukida se park i dopusta izgradnja objekta i trga.
Ostaje samo pitanje, ima li Sencija u papirima i interesu.

Image
SmokingMan

#8694 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by SmokingMan »

SmokingMan wrote: 23/11/2024 07:33 Nije baš pristojno pitati gosta takve stvari.

Nista drugo nego uzajamno vracanje gadosti nije ga ni dia stedio preko društvenih mreža je nazivao senada svakakvim imenima

Image

Pa evo i u ovom postu laze za Senada i objekat na vilsu prodao ga senco ima nekoliko godina to zna svako ko prodje vilsom od tada od kada je Senad izasao iz prostora gdje je bio my face promijenila su se jos dvoje gazda
Nisam ni znao da ga je tušnuo, zašto, meni je nebitno.
Opšte govoreći, Senad je jedan od razloga zašto je njegov personalni show postao negledljiv, doduše i ostale domaće kanale jako rijetko gledam zbog tolikog deficita kvalitetnog kadra i prezasičenja neprofesionalizma. Proganja me osjećaj da kada god pokušavam da gledam isti isli slčan format programa, vidim samo klasično mahalsko navlačenje na vlastita uvjerenja, još kada gosta konstatno masakriraš prekidima, gledaoci jedino mogu da ostanu zakinuti za bitne informacije. No uvijek ostaje ono najbitnije kod Senada, da je on neizostavno u centru pažnje, umjesto da se pažnja pusmjeri na gosta.
tramvajtrojka

#8695 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by tramvajtrojka »

Haris.ba wrote: 23/11/2024 08:48
tramvajtrojka wrote: 23/11/2024 08:25
Ta kafana je ovo gdje je ucrtan P+4 objekat?
Ovo plavo zaokruzeno?

U postojecem regulacionom tu je ucrtan park i isto na trgu koji je planiran iznad.

Znaci, ukida se park i dopusta izgradnja objekta i trga.
Ostaje samo pitanje, ima li Sencija u papirima i interesu.

Image
Pa to je jedna od nelogičnosti sadašnjeg RP gdje su stavili park na mjestu gdje je zadnjih pedesetak godina bila funkcionalna zgrada koja je imala sve potrebne papire , novi RP napokon prihvata činjenicu da tu zgrada postoji u istim gabaritima i samo sa novom spratnoscu, a sto se tice izgradnje na tom mjestu sumnjam da ce se dogoditi jer ima previse vlasnika njih pet u toj zgradi da bi se desila ova promjena, a i svakako onaj zgrada je srasla sa vilsom i postala kultni dio njega
Haris.ba

#8696 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Haris.ba »

tramvajtrojka wrote: 23/11/2024 09:22 Pa to je jedna od nelogičnosti sadašnjeg RP gdje su stavili park na mjestu gdje je zadnjih pedesetak godina bila funkcionalna zgrada koja je imala sve potrebne papire , novi RP napokon prihvata činjenicu da tu zgrada postoji u istim gabaritima i samo sa novom spratnoscu, a sto se tice izgradnje na tom mjestu sumnjam da ce se dogoditi jer ima previse vlasnika njih pet u toj zgradi da bi se desila ova promjena, a i svakako onaj zgrada je srasla sa vilsom i postala kultni dio njega
Evo, sad i kultna zgrada od polumontaznog objekta..... :lol:
I to kazem kada se slazem da treba onakav jedan objekat na onom mjestu.

Zanimljivo je kada se dirne u neciji interes.

Znaci, hastahana nema izgradnje, cuvamo zelene povrsine, planirani park u vilsonovom ne moze jer postoje interesi....

Razumljivo je meni da ce ovo proci jer mora proci.
Ali, eto. Nek gradjani na kraju krajeva odluce.
Ako zele zgradu i trg umjesto parka - podrzavam.

Znaci, gradjani neka odluce. Park ili zgrada i trg.
emmir1

#8697 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by emmir1 »

Iskreno odvratna su obojica.

Senad bez trun profesionalnosti.

Faruk kao kakvo spadalo, zalegao bas kao kockar u onu stolicu.

Takvo nepostivanje gledaoca smo mogli da vidimo jos onog malog bahatog Cengica na N1, kada ne zna gdje je fakultet zavrsio.

Stvarno nema karizmu, sarma...nema aposlutno nista sta treba da ima covjek koji bi htio da predstavlja grad.

Izgleda kao kafanski covjek i tako se i ponasa.

Guraju neku populisticku pricu o zelenim koridorima, blokirali su razvijanje Sarajeva.

Po gradu padaju fasade, zgrade se obrusavaju, narusavaju izgled grada.

Skenderija propada.

Umjesto da se izgrade nove moderne zgrade, oni nama pricaju kako oni brane Sarajevo.
gold'n'brown

#8698 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by gold'n'brown »

emmir1 wrote: 23/11/2024 09:41 Iskreno odvratna su obojica.

Senad bez trun profesionalnosti.

Faruk kao kakvo spadalo, zalegao bas kao kockar u onu stolicu.

Takvo nepostivanje gledaoca smo mogli da vidimo jos onog malog bahatog Cengica na N1, kada ne zna gdje je fakultet zavrsio.

Stvarno nema karizmu, sarma...nema aposlutno nista sta treba da ima covjek koji bi htio da predstavlja grad.

Izgleda kao kafanski covjek i tako se i ponasa.

Guraju neku populisticku pricu o zelenim koridorima, blokirali su razvijanje Sarajeva.

Po gradu padaju fasade, zgrade se obrusavaju, narusavaju izgled grada.

Skenderija propada.

Umjesto da se izgrade nove moderne zgrade, oni nama pricaju kako oni brane Sarajevo.
Upravo tako.
Ambula

#8699 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Ambula »

Hahahahaha, aj Senada :lol: :lol: :lol: :lol: Pa nije realno da se ovako vodi emisija. I to sam isječke od po 15-tak sekundi pogledao, nema šanse da bih mogao pregledati čitavu emisiju.

Koji je to nivo kad je čovjek od Kapidžića napravio žrtveno janje :lol: :lol: :lol: Prebacuje Kapidžiću da je konzument svega i svačega, a ja bih ruku dao da se Senad puca na max i očitiji je primjer glajzera od bilo koga :lol: :lol:

Bolje da ne dovodi više SDA-ovce u emisiju, napraviti će od njih mučenike sa ovim pristupom.
Vjecita_zavrzlama

#8700 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Vjecita_zavrzlama »

RunnerX wrote: 22/11/2024 23:31 Uništio ga Hadžifejzović.

Ovaj čovjek je potrošen i veoma umoran, mislim na Kapidžića. Čak mi ga je bilo malo i žao, a onda se sjetim da je iz SDA. Sve najgore.
Tako sam i ja osjecao, u jednom trenutku sam se sazalio jer sam uvidio da covjek jednostavno nema sta da kaze, da je istrosen da je upao u gvna i nema izlaza.I mene nebi cudilo da par Izetbegovic to iskoristava ucjenjuje itd
Locked