Šta mu je?
Zna @ZoomZoomKiwi
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Šta mu je?
Ako je onaj dio sa PSA grupacijom tj stariji modeli onda možeš u HDI servisu pogledat. Sad opet zavisi o cemu se radi
Mirza, u Poljicama. Samo Forda i radi.Hercegoviina wrote: ↑19/11/2024 23:03alnaser, moram ga odvuci, ne moze upaliti
Ahh sa tim ti je zeznuto, ako spadne onaj magnet sa njega moras ga mjenjati nema druga. Ako je magnet okej onda se mogu četkice promjeniti. Eto ja sam ti dao prijedlog pa mozes vidjeti kod njih ja sam tu oba mjenjaoHercegoviina wrote: ↑19/11/2024 23:03alnaser, moram ga odvuci, ne moze upaliti
Za one sa 20 neko od 50 godina je starac. Jbg, surova realnost
nije on za mene starac. za njih jeste. oni su jedva iz juniora izasli, a on im moze otac biti. mada, sve i da ga nisam nazvao starcem ne vidim kako to mijenja poentu. ti si oko tih 50-ak cini mi se. kako bi tebi izgledalo to da si na njegovom mjestu? u kolibici okruzen samo zivotinjama koje hranis i odrzavas i da ti dodju ovi mladomudani po noci i prema tebi postupe ovako? zahvalio bi im se sto su ti ukazali na "nedostatke"?kakavdanakneiskustvu wrote: ↑20/11/2024 16:20nešto ne vjerujem da vbelfy ima 20 godina pa da je za njega čovjek od 50 godina starac
i ja svakome odgovaram... hebes sustinu, a? ostali razumjeli, ali ti ces glumiti panj. hebote... sad sam izgubio zelju i da kazem ono sto sam imao. nista - skola za ubuduce.
ma nista, sve ok. ja te razumijem, a nadam se da si i ti mene razumio. jer je besmisleno pisati ista vise od ovoga - naucio... odzdrav.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑22/11/2024 19:25da bi odgovorio morao sam te nešto prethodno upitati a ne sjećam se da sam to uradio
belfy wrote: ↑24/11/2024 16:44ma nista, sve ok. ja te razumijem, a nadam se da si i ti mene razumio. jer je besmisleno pisati ista vise od ovoga - naucio... odzdrav.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑22/11/2024 19:25da bi odgovorio morao sam te nešto prethodno upitati a ne sjećam se da sam to uradio![]()
Ma ja, nema kuveta kod nas