Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vjerovatno nakon karambola. A Ferari svakako nije pojam kvaliteta, automobili za postera i koji krug vikendom po stazi, pa u garažu.
Zbog toga je Porsche institucija za njih.
Vjerovatno nakon karambola. A Ferari svakako nije pojam kvaliteta, automobili za postera i koji krug vikendom po stazi, pa u garažu.
Zbog toga je Porsche institucija za njih.
Naredali podloski da bi karambolka bila u vinklu. A svasta…. Slazem se s tobom. Niko ne zgrce pare na ime kao oni..
a nakon 5-10.000km generalke se rade..
ZoomZoomKiwi wrote: ↑20/11/2024 19:35
Pa vjerovatno, JLR je jedna firma.
Da
JLR vise ne prodaju nova auta. Trenutno sto se nalazi u salonima ide u prodaju pod polovno i to je to do kraja 2026. A onda pocinje prodaja cisto elektricnih JLR
Autoindustrija je sama sebi jebala majku u zadnji 10tak godina. Ne znam nijednu industriju da je toliko odustala od sve identiteta i tradicije.
Strasno jbg
Ja sam baš volio Polonez. Kada sam bio dijete, dok se mogao vidjeti na cesti u njegovo vrijeme, meni je bio moćna pojava posebno u onoj nekoj cigla boji.