"Trojka"

Post Reply
A_A_AKCIJA

#1601 Re: "Trojka"

Post by A_A_AKCIJA »

ljubijankic wrote: 17/11/2024 17:48
Prpa.ba wrote: 17/11/2024 17:28 Dia ispao levat sto je verbalno podrzao cak i beznacajnu izmjenu - koja jos tehnicki nije prosla jer je osporen zapisnik, a koju su pravoslavci iskoristili kao osnov za dalji rad u entitetskom parlamentu i za koje su glasali zastupnici bliski Vojinu Mijatovicu.

Inace vrsiocu duznosti tzv. ministra u federalnim vlastima koje je proglasio OHR. :oops: :mrgreen:

Smijesna medijska ofanziva, sinoc NIP-adija jedna druge proziva sto ne botuju za "predsjednika", danas vec gajger rastrcan po terenu, a medijski servis prati u stopu.. :mrgreen:

Tema o KOS-u potrajala par dana, ne mozete vise zadrzati vijest ni dan dva, a ono pade Boki 13.. :oops: :mrgreen:
Nije dia ispao levat on je levat. Vjerujem da je vama neka vrsta mini bozanstva, odmah iz Zahe, Sultana i supruge mu :bih:
Prođe ovaj Prpić foe filter kroz citate :D

Pisao bi i on da ima šta, ali nema.

Sve njihove izdaje što lijepe na trojku su nepostojeće.
Možeš o vanzemaljcima pričati do momenta kada ljudi hoće da ga vide.

E tako i SDA.

Priča o izdaji propade.

I ne samo da propade, nego se vraća kao bumerang.
Kao i diplome što su se vratile pa potopile Osmicu i Sebiju.

Od NiP izdaje i dalje ništa, ali su tu
KoS,
revizija presude,
izbacivanje stranaca iz komisije za nacionalne spomenike
Izbacivanje BiH iz komisije i dokumenata.

Kako siješ tako i žanješ.

Znam ja da bi oni voljeli da se ne priča o ovome, ali hoćemo :D
Prpa.ba

#1602 Re: "Trojka"

Post by Prpa.ba »

_BataZiv_0809 wrote: 17/11/2024 17:36 Saglasan je da se brise Bosna i Hercegovina :thumbup:
Vojin Mijatovic (SDP)? Bogme jeste. Nazalost.

ps
Kakva mobilizacija u odbrani "predsjednika" nakon kmekova po fejsbuku. Viber grupe gore od "šerova", a djeca se smiju. :lol:
kakotakonikako

#1603 Re: "Trojka"

Post by kakotakonikako »

A_A_AKCIJA wrote: 17/11/2024 18:14
Prpa.ba wrote: 17/11/2024 17:28 Dia ispao levat sto je verbalno podrzao cak i beznacajnu izmjenu - koja jos tehnicki nije prosla jer je osporen zapisnik, a koju su pravoslavci iskoristili kao osnov za dalji rad u entitetskom parlamentu i za koje su glasali zastupnici bliski Vojinu Mijatovicu.

Inace vrsiocu duznosti tzv. ministra u federalnim vlastima koje je proglasio OHR. :oops: :mrgreen:

Smijesna medijska ofanziva, sinoc NIP-adija jedna druge proziva sto ne botuju za "predsjednika", danas vec gajger rastrcan po terenu, a medijski servis prati u stopu.. :mrgreen:

Tema o KOS-u potrajala par dana, ne mozete vise zadrzati vijest ni dan dva, a ono pade Boki 13.. :oops: :mrgreen:
Nije dia ispao levat on je levat. Vjerujem da je vama neka vrsta mini bozanstva, odmah iz Zahe, Sultana i supruge mu :bih:

E tako i SDA.

Priča o izdaji propade.

KoS,
revizija presude,

Opet ti po nalogu centrale pises neistine.
Cuj od nip izdaje i dalje nista. Ni sam u ovo ne vjerujes .
:lol: :lol: :lol:
saimidin

#1604 Re: "Trojka"

Post by saimidin »

A_A_AKCIJA wrote: 17/11/2024 16:00
saimidin wrote: 17/11/2024 15:05 Genocid ne zastarijeva, tko je sad ministar vanjskih poslova i ambasador u holandiji, zašto ne mogu podnijeti novu tužbu, ako postoje novi dokazi u korist
Napisano je razlog zašto treba pričati o ovome svaki dan.

Jer govori koliko neznanja ima među glasačima.

Ne može se suditi za isto djelo ako je jedna presuda donesena i a ko su iscrpljene sve mogućnosti, uključujući reviziju, koju je Bakir zajebo.

Jedina, mala šansa je da se Bakir na našem sudu osudi za sabotažu presude i da se sa tom presudom traži ponovni postupak, jer imamo dokaze da nas je naš predstavnik vlasti oštetio.

Ali, opet ima taj nagon da se i Dino ubaci u priču i priupita što on ne uradi nešto, a Bakir sahranio sve mogućnosti.
Nevjerojatan je taj nagon da se i NiP ubaci u priču.

Valjda ljudima treba vremena da mentalno i onda emotivno raskinu sa Bakirom. Brane ga kao curu za koju tek treba da prihvate da ga je prevarila sa najvećim neprijateljem. Pa je valjda i normalno da se napada Dino i NiP, jer su oni koji su upalili svjetlo i zapravo najviše i govore o toj izdaji. A u momentu kada ne prihvataš istinu, najveći ti je problem onaj ko je najviše spominje.

Zato treba što više pričati, da ljudi prihvate istinu, da prestanu osuđivati onoga ko govori bolnu istinu, nego onoga ko je počinio djelo.

Bakira i SDA.
Treba prvo utvrditi da li je stvarno ambasador mogao samo predati zahtjev za reviziju, jer vrlo je moguće da bi sud i od njega tražio saglasnost ministra vp, vm :bih: ili predsjedništva, meni to što je trump rekla nije dovoljno

Naravno da se može suditi ako se pojave novi dokazi, a problem i jeste bio što sudu dostupni dokazi nisu bili dovoljni da osude za činjenje već samo za ne sprečavanje

Zašto opozicija već tada isti dan nije digla dreku, isto kao da nisu svi znali da sud neće :izet: agenta ni pod razno

Na kraju taj sud je politički i nema teorije da bi presudio u korist :bih:

Ps
Baketa je narod birao i nakon toga, kasnije smijenio
tramvajtrojka

#1605 Re: "Trojka"

Post by tramvajtrojka »

kakotakonikako wrote: 17/11/2024 18:17
A_A_AKCIJA wrote: 17/11/2024 18:14

E tako i SDA.

Priča o izdaji propade.

KoS,
revizija presude,

Opet ti po nalogu centrale pises neistine.
Cuj od nip izdaje i dalje nista. Ni sam u ovo ne vjerujes .
:lol: :lol: :lol:
ima li kakav tekst sa slobodne bosne u odbrani kapidzica sa ovim emojiom :bih: :bih: :bih: :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1606 Re: "Trojka"

Post by _BataZiv_0809 »

Prpa.ba wrote: 17/11/2024 18:14
_BataZiv_0809 wrote: 17/11/2024 17:36 Saglasan je da se brise Bosna i Hercegovina :thumbup:
Vojin Mijatovic (SDP)? Bogme jeste. Nazalost.

ps
Kakva mobilizacija u odbrani "predsjednika" nakon kmekova po fejsbuku. Viber grupe gore od "šerova", a djeca se smiju. :lol:
Smijesan si
A_A_AKCIJA

#1607 Re: "Trojka"

Post by A_A_AKCIJA »

saimidin wrote: 17/11/2024 18:19 Treba prvo utvrditi da li je stvarno ambasador mogao samo predati zahtjev za reviziju, jer vrlo je moguće da bi sud i od njega tražio saglasnost ministra vp, vm ili predsjedništva, meni to što je trump rekla nije dovoljno

Naravno da se može suditi ako se pojave novi dokazi, a problem i jeste bio što sudu dostupni dokazi nisu bili dovoljni da osude za činjenje već samo za ne sprečavanje

Zašto opozicija već tada isti dan nije digla dreku, isto kao da nisu svi znali da sud neće agenta ni pod razno

Na kraju taj sud je politički i nema teorije da bi presudio u korist

Ps
Baketa je narod birao i nakon toga, kasnije smijenio
Imaš moj odgovor Mahi, sa linkom na pravila Suda gdje to jasno piše. Član 38 stav 3. Prelistaj i vidi.

Prošao je voz za nove dokaze. To se moglo u roku od 10 godina i to je bila ta revizija 2017.

Opozicija je digla dreku kad se saznalo.
Niko osim članova predsjedništva nije znao prepisku sa sudom.

Bakir nije dobio izbore, ali to nije kazna pravosudnog sistema. Također, u javnosti je ta priča potpuno potisnuta.

Evo, ti si drugi koji nema dovoljno znanja na temu danas.
Last edited by A_A_AKCIJA on 17/11/2024 18:44, edited 1 time in total.
A_A_AKCIJA

#1608 Re: "Trojka"

Post by A_A_AKCIJA »

Nije meni problem da kopiram na svakoj strani
Odeš na stranicu Suda i pod sekcijom pravila, član 38, stav 3 suda imaš ovu stavku:

https://www.icj-cij.org/rules
3. The original of the application shall be signed either by the agent of the party submitting it, or by the diplomatic representative of that party in the country in which the Court has its seat, or by some other duly authorized person. If the application bears the signature of someone other than such diplomatic representative, the signature must be authenticated by the latter or by the competent authority of the applicant’s foreign ministry.
Dakle, jasno kao dan da je ambasadorica mogla podnijeti aplikaciju za reviziju.
ultima_palabra

#1609 Re: "Trojka"

Post by ultima_palabra »

Kako mislis pravosudnog sistema? Bakir po ovome jeste izdao, ali to nije krivicno djelo.
ljubijankic

#1610 Re: "Trojka"

Post by ljubijankic »

Trojka je izdala, a Prpa i ostali su to predvidjeli

Dali izborni zakon, drzavnu imovinu, ubacili Vukoju da radi protiv drzave, kada sam ja govorio da su ljudi proroci i da sve pogadjaju mnogi su se smijali :bih: :bih: SDA nije dala nista, brani kulturno naslijeđe BiH, brani nogomet od Vice i ostalih Srba i Hrvata, Bosnjacki klubovi placu za Colpom i Pilovom i mole troju da ih ne dira :bih: :bih:
A_A_AKCIJA

#1611 Re: "Trojka"

Post by A_A_AKCIJA »

ultima_palabra wrote: 17/11/2024 18:49 Kako mislis pravosudnog sistema? Bakir po ovome jeste izdao, ali to nije krivicno djelo.
Itekako jeste.

Najmanje što može biti je nesavjesno obavljanje službe i nanošenje štete
A_A_AKCIJA

#1612 Re: "Trojka"

Post by A_A_AKCIJA »

ljubijankic wrote: 17/11/2024 19:06 Trojka je izdala, a Prpa i ostali su to predvidjeli

Dali izborni zakon, drzavnu imovinu, ubacili Vukoju da radi protiv drzave, kada sam ja govorio da su ljudi proroci i da sve pogadjaju mnogi su se smijali :bih: :bih: SDA nije dala nista, brani kulturno naslijeđe BiH, brani nogomet od Vice i ostalih Srba i Hrvata, Bosnjacki klubovi placu za Colpom i Pilovom i mole troju da ih ne dira :bih: :bih:
Da se sjetimo greatest shits o Vukoji, ekseru :D

N a p tačka ba

https://nap.ba/post/803451/profesori-in ... drzave-bih
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1613 Re: "Trojka"

Post by _BataZiv_0809 »

A onda US sa Vukojom utvrdi manjkavosti u presudi Fadilu
:D
A_A_AKCIJA

#1614 Re: "Trojka"

Post by A_A_AKCIJA »

A onda malo da rasturimo priču o kumovoj zgradi.

Naravno, Bayat vam neće reći da je odblokirana milijarda KM i 200 miliona grant, besplatnih sredstava.

https://www.facebook.com/share/p/1Cx7bsUXAF/
palermo

#1615 Re: "Trojka"

Post by palermo »

Da je ovom.nasem bosanskom ( a bogami I hercegovackom ) narodu nekako usaditi ovaj forumski elan. Radis I nikad ne stajes.....k'o Nijemci I to oni birvaktile Nijemci. Impresioniran sam.
Prpa.ba

#1616 Re: "Trojka"

Post by Prpa.ba »

Ne pratis fejsbuk svadje unutar NiP-a, prepiru se ko je cutolog a ko izgara braneci predsjednika i "šerujući istinu", pa su se malo aktivirali.

Sta kazu, mozda smo dali stotinu miliona KM Dodikovom kumu, ali vidite ove projekte po cijeloj BiH koje smo odblokirali, poput investicija po zapadnoj hercegovini i manjem entitetu.

:oops: :mrgreen:
A_A_AKCIJA

#1617 Re: "Trojka"

Post by A_A_AKCIJA »

palermo wrote: 17/11/2024 20:33 Da je ovom.nasem bosanskom ( a bogami I hercegovackom ) narodu nekako usaditi ovaj forumski elan. Radis I nikad ne stajes.....k'o Nijemci I to oni birvaktile Nijemci. Impresioniran sam.
Gledaj i uči.
palermo

#1618 Re: "Trojka"

Post by palermo »

A_A_AKCIJA wrote: 17/11/2024 21:04
palermo wrote: 17/11/2024 20:33 Da je ovom.nasem bosanskom ( a bogami I hercegovackom ) narodu nekako usaditi ovaj forumski elan. Radis I nikad ne stajes.....k'o Nijemci I to oni birvaktile Nijemci. Impresioniran sam.
Gledaj i uči.
:thumbup: znam da.ne mogu I nisam jednsoravno mocan toliko, al makar mogu siriti legendu o ljudima koji rade od jutra do sutra I onda opet od sutra do jutra...
palermo

#1619 Re: "Trojka"

Post by palermo »

Prpa.ba wrote: 17/11/2024 21:03 Ne pratis fejsbuk svadje unutar NiP-a, prepiru se ko je cutolog a ko izgara braneci predsjednika i "šerujući istinu", pa su se malo aktivirali.

Sta kazu, mozda smo dali stotinu miliona KM Dodikovom kumu, ali vidite ove projekte po cijeloj BiH koje smo odblokirali, poput investicija po zapadnoj hercegovini i manjem entitetu.

:oops: :mrgreen:
Joj, ukino sam ja sebi fejsbuk Ima ihahhaj godina, al nekad mi bude zao
A_A_AKCIJA

#1620 Re: "Trojka"

Post by A_A_AKCIJA »

palermo wrote: 17/11/2024 21:13
Gledaj i uči.
:thumbup: znam da.ne mogu I nisam jednsoravno mocan toliko, al makar mogu siriti legendu o ljudima koji rade od jutra do sutra I onda opet od sutra do jutra...
Ništa neuobičajeno za čovjeka koji vjeruje i bori se za ideju.

Probaj, možda ti život bude imao puno više smisla.
palermo

#1621 Re: "Trojka"

Post by palermo »

A_A_AKCIJA wrote: 17/11/2024 21:29

Gledaj i uči.

Prvo uciti, pa onda probati....
relativno84

#1622 Re: "Trojka"

Post by relativno84 »

Prpa.ba wrote: 17/11/2024 18:14 Vojin Mijatovic (SDP)? Bogme jeste. Nazalost.

ps
Par minuta sam bio siguran neko se sali, pogledam fb kad tamo Vojin se razbacao na temu ko nas bre zavadi i jos slikovito docarao da je on sad Tito valjda Nerkin, ne Elmedinov. Sto bi rekla ova objektivna dijaspora Tito everywhere.

Image

:shock: :bih: :run:
A_A_AKCIJA

#1623 Re: "Trojka"

Post by A_A_AKCIJA »

Hajmo o Titu, ma o Džingis Kanu, samo nemoj o Bakiru i višestrukoj izdaji države...

:D
ljubijankic

#1624 Re: "Trojka"

Post by ljubijankic »

palermo wrote: 17/11/2024 21:30

Jel se uci da se zahvaljujemo Bogu na ratnim profiterima ili da se prvo proba? :bih:
palermo

#1625 Re: "Trojka"

Post by palermo »

ljubijankic wrote: 17/11/2024 22:01
palermo wrote: 17/11/2024 21:30

Jel se uci da se zahvaljujemo Bogu na ratnim profiterima ili da se prvo proba? :bih:
Sto's se Bogu zahvaljivati na ratnim profiterima ? Bog s tobom cojece, kako ces tako nesto reci....
Post Reply