Nisu
Uspjelo je proci na iphone 14, dok na 15 konstatno baca gresku da uradjaj nije podrzan.
Drugo sto mobilni internet ne radi s automaskim postavkama nego moras rucno promjeniti api.
(automaski bude neslo slino "blicnet.net" kao api"
Moderator: Benq
Nisu
Za sada 95 zadovoljnih korisnika sa raznim uslugama i 1 nezadovoljni korisnik. Ceka se prosirenje uredjaja sa novim portovima za nove korisnike.ala7 wrote: ↑16/11/2024 02:16I meni ugovor ističe sad 23. Novembra i PA PA..
ebo patriotizam i renesansu, pravljenje budalama korisnike je došlo kraju.
2 godine nisu u stanju da poprave stanje na jednoj adresi nakon više pisanja, urgencija i slično.
Bulevar Meše Selimovića NE BH Telecom usluge. Nema optike u srcu Sarajeva, nema kvalitetnog mobilnog interneta. Svima koji razmišljaju da pređu na BHTelecom na Čengić Vili gore navedene adrese da ne pomišljaju uzimati njihove usluge.
Bilo je besplatno do nedavno za korisnike Moja TV. Sad ne mogu da se ulogujem, a na njihovij stranicu piše da e dodatno plaća 1.17 KM/mjesec.-Chesterfield- wrote: ↑16/11/2024 08:17Zar je bilo nekada džabe? Ja se sjećam da sam plaćao za Moja TV FULL S, dok se sada ne plaća za isti paket.moee wrote: ↑15/11/2024 22:52Ako misliš na logovanje na Moja Web TV, ne mogu ni ja već neko vrijeme. Malo potražim na njihovoj stranici, kad vidim da nema više za džaba. Čak i korisnici Moja TV paketa moraju plaćati uslugu Moja Web TV (1,17 KM/mjesečno).
Kakvi smećari...moglo bi se početi ponovo o Telemachu razmišljati, za Arene ću se snaći...
Ovdje je problem aplikacija, koja je skoro neupotrebljiva. Non stop izbacuje...
Nadamo se da će pustiti neku novu, moderniju aplikaciju kao što je EON.
Moja tv net paketimoee wrote: ↑15/11/2024 22:52Ako misliš na logovanje na Moja Web TV, ne mogu ni ja već neko vrijeme. Malo potražim na njihovoj stranici, kad vidim da nema više za džaba. Čak i korisnici Moja TV paketa moraju plaćati uslugu Moja Web TV (1,17 KM/mjesečno).
Kakvi smećari...moglo bi se početi ponovo o Telemachu razmišljati, za Arene ću se snaći...
Kod mene je još uvijek "džabe" tj. u sklopu Moja TV full S paketa i radi, možda je ipak nešto samo kod tebe problem.moee wrote: ↑16/11/2024 10:37Bilo je besplatno do nedavno za korisnike Moja TV. Sad ne mogu da se ulogujem, a na njihovij stranicu piše da e dodatno plaća 1.17 KM/mjesec.-Chesterfield- wrote: ↑16/11/2024 08:17Zar je bilo nekada džabe? Ja se sjećam da sam plaćao za Moja TV FULL S, dok se sada ne plaća za isti paket.moee wrote: ↑15/11/2024 22:52
Ako misliš na logovanje na Moja Web TV, ne mogu ni ja već neko vrijeme. Malo potražim na njihovoj stranici, kad vidim da nema više za džaba. Čak i korisnici Moja TV paketa moraju plaćati uslugu Moja Web TV (1,17 KM/mjesečno).
https://mojwebshop.bhtelecom.ba/INTERSH ... =mojawebtvkakaljin wrote: ↑16/11/2024 10:57Moja tv net paketimoee wrote: ↑15/11/2024 22:52Ako misliš na logovanje na Moja Web TV, ne mogu ni ja već neko vrijeme. Malo potražim na njihovoj stranici, kad vidim da nema više za džaba. Čak i korisnici Moja TV paketa moraju plaćati uslugu Moja Web TV (1,17 KM/mjesečno).
https://mojwebshop.bhtelecom.ba/INTERSH ... televizija
Ukljuceno u svaki paket
Moja tv Full paketi
https://mojwebshop.bhtelecom.ba/INTERSH ... televizija
Ukljuceno u svaki paket.
Gdje si ti procitao da se doplacuje?
I ja da potvrdim... čak niži paket, Moja Tv Net S, uredno radi besplatno Moja TV Web na mobitelu.Del_Boy1 wrote: ↑16/11/2024 11:32Kod mene je još uvijek "džabe" tj. u sklopu Moja TV full S paketa i radi, možda je ipak nešto samo kod tebe problem.moee wrote: ↑16/11/2024 10:37Bilo je besplatno do nedavno za korisnike Moja TV. Sad ne mogu da se ulogujem, a na njihovij stranicu piše da e dodatno plaća 1.17 KM/mjesec.-Chesterfield- wrote: ↑16/11/2024 08:17
Zar je bilo nekada džabe? Ja se sjećam da sam plaćao za Moja TV FULL S, dok se sada ne plaća za isti paket.
Ovo se odnosi na Moja web TV aplikaciju na telefonu, ne znam šta se dešava sa aplikacijom za TV.
Isti slucaj zadnje 2godine sam imao na bakru 25Mbps. A sada trenutno 4,5, 7max Mbps hahah smijesan je BHTelecom...
Pokušaj i sa službom za korisnike u telekomu. Sigurno znaju o čemu je riječ pošto je ovo već dobro raširena prevara.
Nekada sam postavio ovo pitanje, i ljudi sa foruma su mi dali odgovor - MOŽE !Svintan wrote: ↑31/10/2024 11:02 Jedno pitanje, znam da ima negdje odgovor ali ne mogu da nađem...
Kupio sam S24 i ovaj telefon ima opciju eSIM aktivacije.
Prije ovoga sam imao klasični dual SIM telefon gdje sam mogao staviti fizički 2 kartice.
Ja trenutno imam 2 kartice jednu BHT i jednu Eronet - S24 ima samo jedan slot za SIM karticu.
Da li mogu BHT zamjeniti / aktivirati kao eSIM a Eronet fizički ubaciti u mobitel i da obje rade ?
Hvala unaprijed...
Uredjaji kupljeni u BH Telekomu regularno rade na mrezi BH Telecoma. Mozes izabrati varijantu koju zelis, eSiM ili klasicni SIM.Svintan wrote: ↑31/10/2024 11:02 Jedno pitanje, znam da ima negdje odgovor ali ne mogu da nađem...
Kupio sam S24 i ovaj telefon ima opciju eSIM aktivacije.
Prije ovoga sam imao klasični dual SIM telefon gdje sam mogao staviti fizički 2 kartice.
Ja trenutno imam 2 kartice jednu BHT i jednu Eronet - S24 ima samo jedan slot za SIM karticu.
Da li mogu BHT zamjeniti / aktivirati kao eSIM a Eronet fizički ubaciti u mobitel i da obje rade ?
Hvala unaprijed...
Možeš ti pričati šta hoćeš druže i braniti svoju zlatnu koku i živjeti u nekim paralelnim univerzumima.ing-ecc wrote: ↑16/11/2024 10:26Za sada 95 zadovoljnih korisnika sa raznim uslugama i 1 nezadovoljni korisnik. Ceka se prosirenje uredjaja sa novim portovima za nove korisnike.ala7 wrote: ↑16/11/2024 02:16I meni ugovor ističe sad 23. Novembra i PA PA..
2 godine nisu u stanju da poprave stanje na jednoj adresi nakon više pisanja, urgencija i slično.
Bulevar Meše Selimovića NE BH Telecom usluge. Nema optike u srcu Sarajeva, nema kvalitetnog mobilnog interneta. Svima koji razmišljaju da pređu na BHTelecom na Čengić Vili gore navedene adrese da ne pomišljaju uzimati njihove usluge.
Vrlo jednostavno riješiš svoj problem....Telemach....brzina 500Mbps....leti sve....druga dimenzija interneta, ma drugi internet totalnoala7 wrote: ↑18/11/2024 14:03Možeš ti pričati šta hoćeš druže i braniti svoju zlatnu koku i živjeti u nekim paralelnim univerzumima.ing-ecc wrote: ↑16/11/2024 10:26Za sada 95 zadovoljnih korisnika sa raznim uslugama i 1 nezadovoljni korisnik. Ceka se prosirenje uredjaja sa novim portovima za nove korisnike.ala7 wrote: ↑16/11/2024 02:16
I meni ugovor ističe sad 23. Novembra i PA PA..
Ja znam da na ovoj lokaciji BULEVAR MEŠE SELIMOVIĆA 31 ljudi nisu zadovoljni sa onim što dobiju, česta prekidanja, ne ispuni se obećano, drugo nešto dobiješ od ugovorenog paketom, mobilni internet već 2 godine radi na 1 do 2 mbps down. i ti mi pričaš o zadovoljnim korisnicima, koga li si ti nafatao od penzionera da ti kaže da su zadovoljni. Na kraju krajeva živim tu i pričam sa komšijama, svi prelaze na Telemach, ne znam o čemu ti pričaš. Pričao sa kućepaziteljem, uopšte ne treba nikakvo njegovo odobrenje za radove (iako ste tvrdili da treba) na postojećim razvodnim kutijama (kako ih već zovete), vaše je da dođete da to uredite i da budemo svi zadovoljni. Da samo vidite kako izgleda ta razvodna kutija![]()
Gdje god mogu uradim antireklamu upravo zbog ovog perioda 2 godine gdje niste ništa poduzeli da vratite liniju u prvobitno stanje ili da nađete novu bolju liniju da me možete ispoštovati jer plaćam nešto što ne dobivam, eto reci ti dobivam li ugovorom opisan paket od 100/10 sa dva android boxa, vidim da imaš uvid u to.
Znači ljudi ne uzimajte uslugu u gore navedenoj adresi na Čengić Vili, Sarajevo.
Završena priča, BHTelecom živi i dalje u bakrenom dobu, eneolitu![]()
imaš BS na wili park, jedino da ti u stanu instaliramo BS za posebne potrebe.ala7 wrote: ↑18/11/2024 14:03Možeš ti pričati šta hoćeš druže i braniti svoju zlatnu koku i živjeti u nekim paralelnim univerzumima.ing-ecc wrote: ↑16/11/2024 10:26Za sada 95 zadovoljnih korisnika sa raznim uslugama i 1 nezadovoljni korisnik. Ceka se prosirenje uredjaja sa novim portovima za nove korisnike.ala7 wrote: ↑16/11/2024 02:16
I meni ugovor ističe sad 23. Novembra i PA PA..
Ja znam da na ovoj lokaciji BULEVAR MEŠE SELIMOVIĆA 31 ljudi nisu zadovoljni sa onim što dobiju, česta prekidanja, ne ispuni se obećano, drugo nešto dobiješ od ugovorenog paketom, mobilni internet već 2 godine radi na 1 do 2 mbps down. i ti mi pričaš o zadovoljnim korisnicima, koga li si ti nafatao od penzionera da ti kaže da su zadovoljni. Na kraju krajeva živim tu i pričam sa komšijama, svi prelaze na Telemach, ne znam o čemu ti pričaš. Pričao sa kućepaziteljem, uopšte ne treba nikakvo njegovo odobrenje za radove (iako ste tvrdili da treba) na postojećim razvodnim kutijama (kako ih već zovete), vaše je da dođete da to uredite i da budemo svi zadovoljni. Da samo vidite kako izgleda ta razvodna kutija![]()
Gdje god mogu uradim antireklamu upravo zbog ovog perioda 2 godine gdje niste ništa poduzeli da vratite liniju u prvobitno stanje ili da nađete novu bolju liniju da me možete ispoštovati jer plaćam nešto što ne dobivam, eto reci ti dobivam li ugovorom opisan paket od 100/10 sa dva android boxa, vidim da imaš uvid u to.
Znači ljudi ne uzimajte uslugu u gore navedenoj adresi na Čengić Vili, Sarajevo.
Vidi se čiji su radnici sa posebnim potrebama. 1% rad 99% kad će džuma, molitva i slične isprike za tutanj sa posla.ing-ecc wrote: ↑18/11/2024 14:47imaš BS na wili park, jedino da ti u stanu instaliramo BS za posebne potrebe.ala7 wrote: ↑18/11/2024 14:03Možeš ti pričati šta hoćeš druže i braniti svoju zlatnu koku i živjeti u nekim paralelnim univerzumima.
Ti imaš 100/10 i jedan si od dva korisnika sa tim paketom, nezadovoljan korisnik. I tako je 95% paketa S.
Ovo je istina, nepismena marva za salterima koja je ko zna kako dosla do tog saltera. Ovaj novi direktor najvaljivao cudesa a ono potop.zippoo87 wrote: ↑18/11/2024 12:50 Naravno da moze.
A to sto nepismena marva sa kupljenim poslom radi u poslovnicama,je nazalost na njihovu stetu.
Ova firma je pala na najnize grane od njenog postanka i korisnika je sve manje i manje a samim tim i para.
Ne rade nista sa investiranjem,sa optickom infrastrukturom,ne ulazu u OTT,raspad sistema totalni.