Kakve rezultate gledamo i živimo?cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑16/11/2024 00:40 Zato je njemu bolje, gajger je odradio svoje, treba ti biti drago. Sto si zavidan
Sad ozbiljno, kada ljudi jednom shvate da se ha zeleni stakori, ha njihovi derivati, ha lazne socijaldemikrate, ha njihovi derivati ili lazno agendaski NGO liberali bore jedno i iskljucivo za sopstvene interese bice im lakse shvatiti sta se zaista desava.
Gore navedeni se ne bore za drzavu nego za sebe. Rezultate gledamo i zivimo.
Narod i Pravda (Konakovic)
- Styling
#37551 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
-
nauticamid
#37552 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Mene samo zanima zasto dizu ovolike kredite, odnosno gdje te pare idu.last mohicans wrote: ↑16/11/2024 00:46 Pa samo ovaj jad i čemer sa zeljeznicama i Jablanicom je dovoljno da se peru dan i noć, zatim jadnim penzićima obećanih 200/100, pa na kraju je upitno imaju li i 100/50 na ovakvoj skupoći i inflaciji. Ljudi nisu na ivici siromaštva, negonsu duboko u siromaštvu.
-
last mohicans
#37553 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ružno je tako pričati botiću, ti čak nisi ni bot. Otrežnjenje za 2 god će biti bolnije nego sad.. Ja sam za tvoje glasao prošle izbore u NS, sa nesposobnog Dzaku i kompaniju lično. Sad su dobili mudo marijanovo, baš kao i ti. Gde su ti DzakaA_A_AKCIJA wrote: ↑16/11/2024 00:45Lažešlast mohicans wrote: ↑16/11/2024 00:23 Bitna mi je moja zemlja koje je sve manje i bitan mi je kvalitetan život kojeg sa ovima ni na kraju tunela ne vidim.
i Idrizović- sestrić najnesposobnijeg ministra Katice u OV, a imali strašne brojeve do 5. Koji flopovi... Vi se bavite opravdanom kritikom ljudi ovdje kao da to nesto igra ulogu, anatemišete ih, a stanka se raspada. Uhvatite se posla na lokali, jadan ne bio, mani se foruma. Bolan nije narod ćorav pored očiju, to su izbori pokazali.
-
A_A_AKCIJA
#37554 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
A sada ozbiljno.last mohicans wrote: ↑16/11/2024 00:46 Pa samo ovaj jad i čemer sa zeljeznicama i Jablanicom je dovoljno da se peru dan i noć, zatim jadnim penzićima obećanih 200/100, pa na kraju je upitno imaju li i 100/50 na ovakvoj skupoći i inflaciji. Ljudi nisu na ivici siromaštva, negonsu duboko u siromaštvu.
Korona 2019-2022, Ukrajina 2022-2023, a Fadil je uradio šta da zaustavi inflaciju?
I ti sada očekuješ mađioničare da ti puf, sve isprave pucketanjem prstima?
Ili si jako ograničenih mentalnih sposobnosti ili SDA.
Nema treće
-
A_A_AKCIJA
#37555 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Reci ako Bog da
-
last mohicans
#37556 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ma nek si ti nama najpametniji, baš kao i sef i stilstikinja, haj ona je barem umjerenija, al ti baš ko i on, nagao, naprvu, grlom u jagode. Bavi se minusom od 20k glasova na kantonu, bolje ti je, nego sto ovdje pokušavaš nekoga ubijediti u svoju mantru. U vezi inflacije, cijene nikad divlje, budzeti nikad veći, prilivi od poreza milijarde, al valja namiriti koalicione partnere, nove autiće, savjetnike, kumčad i os. Daj nam render nove zgrade u BL, da vidimo gdje ce to biti na Dodikovoj zemlji.A_A_AKCIJA wrote: ↑16/11/2024 00:53A sada ozbiljno.last mohicans wrote: ↑16/11/2024 00:46 Pa samo ovaj jad i čemer sa zeljeznicama i Jablanicom je dovoljno da se peru dan i noć, zatim jadnim penzićima obećanih 200/100, pa na kraju je upitno imaju li i 100/50 na ovakvoj skupoći i inflaciji. Ljudi nisu na ivici siromaštva, negonsu duboko u siromaštvu.
Korona 2019-2022, Ukrajina 2022-2023, a Fadil je uradio šta da zaustavi inflaciju?
Nema treće
Last edited by last mohicans on 16/11/2024 01:00, edited 1 time in total.
- cvrčak_na_hedonizmu
#37557 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Styling wrote: ↑16/11/2024 00:47Kakve rezultate gledamo i živimo?cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑16/11/2024 00:40 Zato je njemu bolje, gajger je odradio svoje, treba ti biti drago. Sto si zavidan
Sad ozbiljno, kada ljudi jednom shvate da se ha zeleni stakori, ha njihovi derivati, ha lazne socijaldemikrate, ha njihovi derivati ili lazno agendaski NGO liberali bore jedno i iskljucivo za sopstvene interese bice im lakse shvatiti sta se zaista desava.
Gore navedeni se ne bore za drzavu nego za sebe. Rezultate gledamo i zivimo.
Reci da me trolas.....
-
last mohicans
#37558 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Smiješan si, bolje da ne kvotaš. Vidim goniš, evo i ja ću. Baš me nešta nesanica ufatila od takvih kao što si ti ostala ti raja.
-
A_A_AKCIJA
#37559 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Slušajlast mohicans wrote: ↑16/11/2024 00:56 Ma nek si ti nama najpametniji, baš kao i sef i stilstikinja, haj ona je barem umjerenija, al ti baš ko i on, nagao, naprvu, grlom u jagode. Bavi se minusom od 20k glasova na kantonu, bolje ti je, nego sto ovdje pokušavaš nekoga ubijediti u svoju mantru. U vezi inflacije, cijene nikad divlje, budzeti nikad veći, prilivi od poreza milijarde, al valja namiriti koalicione partnere, nove autiće, savjetnike, kumčad i os. Daj nam render nove zgrade u BL, da vidimo gdje ce to biti na Dodikovoj zemlji.
Znaš kako me sikira mišljenje ljudi poput tebe?
Prije bih se sikirao, mislio kako je svaki glasač važan, trudio se da razumijem, da ti promijenim mišljenje...
A danas, sa ovom pameti mi je apsolutno jasno da ti pripadaš skupini ljudi kojima se ne smije udovoljavati niti milimetra. Jer je to skupina koja od Bosne pravi balkansku rupčagu, skupina koja glasa emocijama, koja mrzi Dinu jer ga nije pozdravio na ulici i jebo tramvaje, jebo prugu, vidljiv napredak, ti si zakrvio i nema više priče.
Ljudi poput tebe su proizveli i glasaju za Trumpa i slične.
Glasaju emocijama da se nekome osvete a zajebu najviše sebe. Da si u rs, glasao bi za Dodika, jer voliš da te baja kandžija. Nisi naučio na normalno.
Ako je nakon svega što je urađeno u Sarajevu tvoja želja da NiP, trojka, Dino budu "kažnjeni", to je jednostavno patologija za koju nema racionalnog pristupa
Ti misliš da takvi zaslužuju normalnu priču, argumentaciju, dijalog?
Ti zaslužuješ Mileta da ti ga ne vadi povazdan, a ti da navijaš i tražiš još.
Ako misliš da ćeš ikome nauditi osim sebi, samo udri.
Poljubi prsten Bakiru, Zahi, Dodiku i u kolo s njima.
Zasluženo.
-
last mohicans
#37560 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Koliko si providan ko svila, a slijep pored očiju. Kvalifikacije mene na osnovu trenutnih upisa su dijametralno suprotne od toga. Sve si u krivu, nastavi vjerovati da nisi..laku noć, reci zadnjem da ugasi svjetlo kad izađe u partiji.
- relativno84
#37561 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Koliko se sjecam bilo je slicnih najava i ranije od Heleza pa na kraju nije bilo para, daj boze da ovaj put bude kako je dogovoreno. Mozda je trebalo sacekati da se prvo nadju pare u tom prestruktuiranju rashoda za helikoptere pa onda podrzati kumov parking. Ovako kum dobi svoje odmah, a za helikoptere eto da vidimo jos sedam dana ima li dovoljno prostora i para.drug_profi wrote: ↑15/11/2024 20:09
Kako sam razumio, ovo je bilo u paketu da se odobri novac za kupovinu 4 helikoptera za OS.
Code: Select all
https://www.klix.ba/vijesti/bih/oruzane-snage-bih-dobijaju-nove-americke-helikoptere-vijece-ministara-odobrilo-nabavku/230511101Code: Select all
https://www.klix.ba/vijesti/bih/ministarstvo-odbrane-bih-vratilo-novac-za-nabavku-helikoptera-americke-proizvodnje/230725156-
A_A_AKCIJA
#37562 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ponavljam, ako je tebi i bilo kome, danas, NiP najveći problem u državi, ako po tebi NiP od svih na političkoj sceni zaslužuje da se kažnjava, nema nikakvog smisla pričati dalje.last mohicans wrote: ↑16/11/2024 01:37 Koliko si providan ko svila, a slijep pored očiju. Kvalifikacije mene na osnovu trenutnih upisa su dijametralno suprotne od toga. Sve si u krivu, nastavi vjerovati da nisi..laku noć, reci zadnjem da ugasi svjetlo kad izađe u partiji.
Dubina tvoje zablude je gigantska. Slobodno više nikada nemoj glasati za NiP.
I mene apsolutno zaboli neka stvar što je to tako. Takvim ljudima je nemoguće udovoljiti.
Jeste, biće gore, jeste, vašim ponašanjem ćete vratiti najveće štetočine na vlast, ali ja tu ništa ne mogu. Makar ću mirno spavati znajući da sam uradio sve da tako ne bude,.da sam trošio svoj novac da tebi bude bolje, a ti si se ponašao kao dijete od dvije godine kojem ne daš bombonu pa bi srušio svijet zbog toga.
A to što sam okružen neracionalnim inadžijama, tersovima, neobrazovanim pametolozima Duning Kruger tipa, ne mogu promijeniti.
U državi gdje Dodik, Zahiragić, Majkićka, Vulićka, Ramo Isak dobijaju glasove, ti si pravilo a ne izuzetak. Sebija je dobila 10 hiljada glasova na prošlim izborima.
Ako misliš da ćeš se meni osvetiti tako što ćeš kao 3000 budala glasati za Nezira Hadžića koji u CV ima osam godina redukcije vode, grdno se varaš. Kada se vrate redukcije biće kasno.
Bujrum, kazni trojku tako što si vjerovatno glasao za Bandića, čovjeka koji se ne zna pozdraviti na nekom stranom jeziku i koji nema nikakvog staža u realnom sektoru. Jesi li ga zavukao Džaki tim potezom, ili sebi, to je drugo pitanje. Ufuro se Džale, saću ja njega spustiti na zemlju time što ću sebe a i sve ostale upucati u koljeno.
Bravo, majstore.
Bujrum, ja tu ništa ne mogu, a pogotovo neću da radim.
Nikada ne bih bio dio politike koja ima za cilj da udovoljava glasačima poput tebe.
-
jesam1
#37563 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Odlazi tema u neki toksicni pravac - a imamo insider-a koji je voljan da primi neki dobronamjeran feedback.
Evo Akcija par stvari na koje stranka mora da obrati paznju:
- Ono pariranje SDA-u u Srednjoj Bosni vam nikako ne ide na ruku - izbjegavajte to. Tu ste isli na ruku HDZ-u i to Bosnjaci (SDA termin "narod") kapiraju. Kad ovo kazem, imati na umu da glasanje u tim sredinama nije racionalno. Rat protiv "nosilaca eUropejskih vrijednosti" je bio previse brutalan i jedna cijela generacija mora umrijeti da se bilo koja alternativa zamisli. Isto vazi i za HDZ. Vidjeli ste da se Covic jedini komentar na izbore odnosio na Zepce gdje je njegova frakcija ugrozila H dominaciju. Opet ponavljam - Ljudi iz Sarajeva ovo tesko razumiju (isto kao mi krajisnike sa Abdicem) ali tako je.
Glasove tu uzimajte na federalnom i drzavnom nivou. Vidjeli smo da su ljudi sposobni razluciti lokalne od drzavnih politika (Becirevic/Komsic). Opet ponavljam SDA jedino glasove uzima u sredima S/H "konflikta" - ostalo gubi - sto je dokazano.
- Kako onda skupiti glasove: Pa prvo, nemojte ih gubiti
. Previse price o SDA, previse djecijih zabadanja prsta u oko. Jednostavno radite na "vidljivim" projektima i marketing. Tu vas Efendic moze nauciti kako se radi. Imate drama priliku da se zaduzite i fenomenalne stvari radite (A ovi sto vas kritikuju za kredite to ignorisati. Cijeli svijet je napravljen na kreditima. Samo hrabro marketing/investicije/projekti - MIP
!)
- Baza je labilna. Opstina Centar je to pokazala. Naucite lekcije iz toga. To se ne smije ponoviti. Ako imate neslaganja - striktno unutar stranke i odmah sijeci na pocetku. Jos jedan "Centar" i idete lagano kao SBB. Jednostavno imate stigmu SDA "renagades-a" i morate govoriti jednim glasom. Znaci raditi na PR-u i komunikacijama.
- Ono pariranje SDA-u u Srednjoj Bosni vam nikako ne ide na ruku - izbjegavajte to. Tu ste isli na ruku HDZ-u i to Bosnjaci (SDA termin "narod") kapiraju. Kad ovo kazem, imati na umu da glasanje u tim sredinama nije racionalno. Rat protiv "nosilaca eUropejskih vrijednosti" je bio previse brutalan i jedna cijela generacija mora umrijeti da se bilo koja alternativa zamisli. Isto vazi i za HDZ. Vidjeli ste da se Covic jedini komentar na izbore odnosio na Zepce gdje je njegova frakcija ugrozila H dominaciju. Opet ponavljam - Ljudi iz Sarajeva ovo tesko razumiju (isto kao mi krajisnike sa Abdicem) ali tako je.
Glasove tu uzimajte na federalnom i drzavnom nivou. Vidjeli smo da su ljudi sposobni razluciti lokalne od drzavnih politika (Becirevic/Komsic). Opet ponavljam SDA jedino glasove uzima u sredima S/H "konflikta" - ostalo gubi - sto je dokazano.
- Kako onda skupiti glasove: Pa prvo, nemojte ih gubiti
- Baza je labilna. Opstina Centar je to pokazala. Naucite lekcije iz toga. To se ne smije ponoviti. Ako imate neslaganja - striktno unutar stranke i odmah sijeci na pocetku. Jos jedan "Centar" i idete lagano kao SBB. Jednostavno imate stigmu SDA "renagades-a" i morate govoriti jednim glasom. Znaci raditi na PR-u i komunikacijama.
-
Vjecita_zavrzlama
#37564 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Bas ovojesam1 wrote: ↑16/11/2024 08:44 Odlazi tema u neki toksicni pravac - a imamo insider-a koji je voljan da primi neki dobronamjeran feedback.
- Kako onda skupiti glasove: Pa prvo, nemojte ih gubiti. Previse price o SDA, previse djecijih zabadanja prsta u oko. Jednostavno radite na "vidljivim" projektima i marketing. Tu vas Efendic moze nauciti kako se radi. Imate drama priliku da se zaduzite i fenomenalne stvari radite (A ovi sto vas kritikuju za kredite to ignorisati. Cijeli svijet je napravljen na kreditima. Samo hrabro marketing/investicije/projekti - MIP
!)
Za trojku sam, i moraju ove 2 godine potrositi na tome da rade pr i sve ostalo za 2026.Za pocetak ignorisite SDA-njima logicno da nece nista valjati i ugasili se nisu otkad su izgubili izbore.Oni samo i mogu o izdaji prodaji drzave itd, ali ovi treba da pokazu narodu da konkretno idemo naprijed
-
Hakiz
#37565 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Kada god trojkaši kažu "A šta je SDA 30 godina radio" meni se pojavi slika mame koja ruži dijete, a ono kroz plač "Što samo mene ružiš, a šta je braco radio, ruži i njega".
Ako neko kaže "Eto vas kao SDA" ili uputi drugu kritiku, nije odgovor, "SDA je bio gori", ili "Nije istina, svi ste vi zelena banda", odgovor je obrazložiti zbog čega taj potez nije isti i šta mu je cilj. A ako neki potez bude isti, ne pravdati ga, nego aktere kazniti. Koliko god visoko hijerarhijski bili. Ne štititi ih instinktivno "Naši su". Sve ostalo su izgovori, potcjenjivanje, ignorisanje, omalovažavanje glasača
Nema šanse. Kome, ba, mi da se pravdamo. Mi šta uradimo je uvijek dobro argumentom da smo to mi uradili. Isto kao SDA
Ako neko kaže "Eto vas kao SDA" ili uputi drugu kritiku, nije odgovor, "SDA je bio gori", ili "Nije istina, svi ste vi zelena banda", odgovor je obrazložiti zbog čega taj potez nije isti i šta mu je cilj. A ako neki potez bude isti, ne pravdati ga, nego aktere kazniti. Koliko god visoko hijerarhijski bili. Ne štititi ih instinktivno "Naši su". Sve ostalo su izgovori, potcjenjivanje, ignorisanje, omalovažavanje glasača
Nema šanse. Kome, ba, mi da se pravdamo. Mi šta uradimo je uvijek dobro argumentom da smo to mi uradili. Isto kao SDA
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#37566 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
@A_A_AKCIJAjesam1 wrote: ↑16/11/2024 08:44 Odlazi tema u neki toksicni pravac - a imamo insider-a koji je voljan da primi neki dobronamjeran feedback.
- Kako onda skupiti glasove: Pa prvo, nemojte ih gubiti. Previse price o SDA, previse djecijih zabadanja prsta u oko. Jednostavno radite na "vidljivim" projektima i marketing. Tu vas Efendic moze nauciti kako se radi. Imate drama priliku da se zaduzite i fenomenalne stvari radite (A ovi sto vas kritikuju za kredite to ignorisati. Cijeli svijet je napravljen na kreditima. Samo hrabro marketing/investicije/projekti - MIP
!)
- Prpa.ba
#37567 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Diskusija na nivou:
Mirko, pazi metak
Hvala Slavko

Mirko, pazi metak
Hvala Slavko
-
El_comadante
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#37569 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
uz blagu pomoć iz srbije, odnosno kos-a.hepekcina wrote: ↑15/11/2024 10:56 Konaković i ekipa su nas dvije godine ložili ko bukova drva i ko kerove napuckavali na Seku i KCUS
današnjom objavom Tužilaštva je potvrđeno da su lagali
a ova uhodana ekipa će ovdje besramno nastaviti s istom pričom, jer njima svakako Tužilaštvo valja ili ne valja, po potrebi![]()
-
Lug
-
1Dante1
#37571 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
mini sda mantra. Halo ljudi, vidite da je sve razruseno, bio rat, gdje cemo mi za 30 godina nesto napraviti? Sve da ispravimo pucketanjem prstima?A_A_AKCIJA wrote: ↑16/11/2024 00:53A sada ozbiljno.last mohicans wrote: ↑16/11/2024 00:46 Pa samo ovaj jad i čemer sa zeljeznicama i Jablanicom je dovoljno da se peru dan i noć, zatim jadnim penzićima obećanih 200/100, pa na kraju je upitno imaju li i 100/50 na ovakvoj skupoći i inflaciji. Ljudi nisu na ivici siromaštva, negonsu duboko u siromaštvu.
Nema treće
Da pitate Konu jos jednom, dŽe su pare ako se ne krade? DZE SU?
Mozete vi iz sda, ali ne moze sda iz vas.
-
A_A_AKCIJA
-
A_A_AKCIJA
#37573 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Konačno neko normalan se probio pored ovih psihopata iz SDA.jesam1 wrote: ↑16/11/2024 08:44 Odlazi tema u neki toksicni pravac - a imamo insider-a koji je voljan da primi neki dobronamjeran feedback.
!)
U principu se slažem sa većinom što si napisao.
Mene ako pitaš, nedostatak ozbiljnog PRa uz ofanzivu laži SDA je najveći problem Trojke.
Uspjeli su poput Vučića mobilizirati gomilu teških glupana kojima se mogu prodati te gluposti i imalo je efekta, makar u Sarajevu. Efendić se prodao kao alternativa SDA i odmah sklopio koaliciju sa njima.
Kako nazvati ljude koji misle da je Efendić alternativa?
Iskreno?
Sigurno će dobiti odgovor.
Centar je drugi problem koji nam je u svakoj općini uzeo makar po mandat. Od odgovora će ovisiti povratak povjerenja.
Apsolutno se slažem za finansiranje zaduživanjem.
To će se svakako desiti, bolje je da se urade pravi projekti od toga novca. Rješavanje zagađenja u Sarajevu bi bio pravi potez.
- cvrčak_na_hedonizmu
#37574 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Najpametniji sam, sve znam, nadobudan, da nije kakav wannabe Kifla
smatram one koji se ne slazu sa mnom debilima, ako me bas iznerviraju onda ih nazivam kadirovcima i psihopatama. Ali nazivati nekoga kadirovcem nije uvreda nego politicki fenomen isto kao sto nekoga nazvati psihopatom nije uvreda nego medicinska dijagnoza, zapravo dobro djelo
Al su zeleni stakori poceli sa uvredama, da se zna. Sveli su pricu na licni nivo gdje ja koristim samo medicinske dijagnoze i politicke fenomene
Ja, ja, moJo
Al su zeleni stakori poceli sa uvredama, da se zna. Sveli su pricu na licni nivo gdje ja koristim samo medicinske dijagnoze i politicke fenomene
Ja, ja, moJo
- Prpa.ba
#37575 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Efendic se prodao kao alternativa SDA, u formalnoj predizbornoj koaliciji sa SDA, i to su gradjani nagradili metlom za NiP po opstinskim vijecima u Sarajevu.
Logicno.
Logicno.