Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dembele wrote: ↑19/10/2024 10:25
Preporuka gdje kupiti originalne gumene patosnice za Karoq 2020 g., mimo Škoda salona jer je tu deračina žešća.
Nemas nigdje pokusaj po ovim salonima ala tesanj i drugi gradovi mada bi trebala biti slicna ili ista cijena, zbog rupe na vozacevoj morao uzeti komplet zamjenskih u unitradeu
170-180 KM u Tešnju i Vitezu. Strong auto Zenica 77 KM treba naručiti, kažu također originalne patosnice.
Originalne valjda ima Skoda salon … te u Zenici su kao originalne
Uostalom, zar je bitno… bitno da rupe odgovaraju, da se ne pomjeraju
Nemas nigdje pokusaj po ovim salonima ala tesanj i drugi gradovi mada bi trebala biti slicna ili ista cijena, zbog rupe na vozacevoj morao uzeti komplet zamjenskih u unitradeu
170-180 KM u Tešnju i Vitezu. Strong auto Zenica 77 KM treba naručiti, kažu također originalne patosnice.
Originalne valjda ima Skoda salon … te u Zenici su kao originalne
Uostalom, zar je bitno… bitno da rupe odgovaraju, da se ne pomjeraju
BarbaDue wrote: ↑08/10/2024 09:42
Da li je iko od raje sa škodama imao problema sa klimom, kod mene je Oktavia 2010g u pitanju. A problem je ovaj;
Jednostavno kada mi je klima upaljena recimo ako je na 25, na mojoj strani i pozadi puše hladan zrak samo na desnoj strani kod suvozača puše topli zrak. Jedino kada na svim pozicijama u autu puše vruć zrak je kada je klima uključena na HIGH!
klapne, meščini se skida komplet tabla da bi se to pravilo. Možda i griješim
BarbaDue wrote: ↑08/10/2024 09:42
Da li je iko od raje sa škodama imao problema sa klimom, kod mene je Oktavia 2010g u pitanju. A problem je ovaj;
Jednostavno kada mi je klima upaljena recimo ako je na 25, na mojoj strani i pozadi puše hladan zrak samo na desnoj strani kod suvozača puše topli zrak. Jedino kada na svim pozicijama u autu puše vruć zrak je kada je klima uključena na HIGH!
klapne, meščini se skida komplet tabla da bi se to pravilo. Možda i griješim
Dragi dobri ljudi. Moram auto mijenjati, a naletih na ovaj primjerak. Poslom sam ovih dana dole pa bih otišao i da pogledam, al ako neko ima kakav input, cijenio bih svakako.
Koja je ovo boja, jel graphite grey?I koja si sjedista uzeo, kontao ova selection lodge izabrati ali ruzan mi ovaj sivi uzorak. Kontao ici na kozu onda ali preko 6 hiljada mi traze doplate. Ili da nemaju kakva u crnoj boji bar, moracu se dodatno raspitati,model koji sam ja gledao imao neka siva najobicnija, ruzna. Ako nije problem de koju sliku interijera
Boja je Grpahite Grau Metallic. Nije obicna svijetla siva, a nije skroz tamna. Auto prljavo full, a na njemu se ne vidi nista hahaha. Meni je top, ali to je stvar ukusa.
Ja sam uzeo Sportline opremu tako da sam dobio ona sportska sjedista sa kozom sa strane. Meni se to uvijek najvise svidjalo. U sportline ne mozes birati ….
Nije mi jasno što forsiraju ova sjedišta sa fiksnim naslonima za glavu i to u modelu koji treba da bude porodična ili poslovna limuzina? Vizuelno ogromna i neskladna izgledaju. Meni lično ružna kao i ovaj sivi materijal.
citroen xm wrote: ↑10/11/2024 18:56
Nije mi jasno što forsiraju ova sjedišta sa fiksnim naslonima za glavu i to u modelu koji treba da bude porodična ili poslovna limuzina? Vizuelno ogromna i neskladna izgledaju. Meni lično ružna kao i ovaj sivi materijal.
Pa niko nikoga ne tjera da kupuje. Imas i kozna pa izvoli. Biraj materijal, oblik i boju… sve mozes birati : )
Jasno da možeš, ali nije jasno žašto uopšte postoje tamo gdje ne pripadaju. Bilo je na hiljade auta koja su više "sporting" od Oktavije pa nisu trpali ovakva sjedišta. Ružno i beskorisno, jbg.
citroen xm wrote: ↑10/11/2024 19:31
Jasno da možeš, ali nije jasno žašto uopšte postoje tamo gdje ne pripadaju. Bilo je na hiljade auta koja su više "sporting" od Oktavije pa nisu trpali ovakva sjedišta. Ružno i beskorisno, jbg.
Pa nekome se svidja to …. Auto ima malo „ostrije“ linije pa et kao i ta sjedista malo ko fol sportska.
Bitno da nisu neudobna.
Krenulo je od Aygo, 107, C1, preko Up-a, Mercedesa A, GLA...itd. Bezveze i nefunkcionalno...
Nemojmo biti naivni ,
znajući kako to sve ide u autoindustriji ,
jedini razlog što forsiraju ta "sportska" sjedišta iz jednog komada je (1000%) njihova jednostavnost i cijena u proizvodnji....
I onda samo napališ raju dobrom marketinškom pričom