Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post Reply

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

biglebovski

#22601 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by biglebovski »

geoxx wrote: 07/11/2024 18:55 Ja mislim da bi biglebovski, a i svi ostali skriptovani ljudi, bukvalno bubreg dali samo da ne moraju slusati cinjenice kako je Trump bio pod koronom i da je i tata Putin nasjeo na tu pricu.

Mozes zamisliti koliko ga to izjeda. :mrgreen:
Legendo, mene izjeda to što me je država zatvorila ko ovcu i što mi je zamalo uništila posao od kojeg sam hranio svoju porodicu. Što mi je rečeno da sam nepotreban iako ni marke nisam toj državi dužan bio i koju državu evo i dan-danas guram sa redovnim uplatama doprinosa, PDV-a, poreza na dobit.. Što mi je puncu rečeno da vakcinisan nema straha od virusa koji ga dva mjeseca nakon druge vakcine odnese od nas. I što nestade virus kako se otvori Ukrajina koja posluži za punjenje đepova istih tih korporativnih stakeholdersa. Jebiga, nema opcije da se crta ovdje na forumu, da ima, probao bih ti nacrtati, neke stvari bi ti možda bile jasnije.
Osmi Socrates

#22602 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Osmi Socrates »

Virus nije "nestao". Recimo, Rusija je nedavno imala izvještaj o povećanom broju slučajeva nove varijante u svim regijama Rusije. U sedam dana, dvadeset hiljada slučajeva. Redovno to objavljuju.
ultima_palabra

#22603 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by ultima_palabra »

4/5 swing drzava, izbore za Senat uzeli demokrati, i u petoj ce se brojati do zadnjeg glasa.

Znaci bukvalno povjerenje u jednog lika da ce sve sam rijesiti.
Osmi Socrates

#22604 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Osmi Socrates »

A možda se narod nadao da Demokrate mogu zadržati Senat, pa da tako iskontroliraju njegovu impulsivnost.

Očigledno da povjerenje u Harris nisu imali, ali na nekim detaljima iz glasanja down the ballot se vidi da nije potpuno gubljenje povjerenja u Demokrate.
Last edited by Osmi Socrates on 07/11/2024 19:45, edited 1 time in total.
biglebovski

#22605 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by biglebovski »

geoxx wrote: 07/11/2024 19:12 Uvijek zaboravite da su Covid mjere bile svuda u svijetu pod svim režimima. Šta, svi se državnici svijeta udružili u zavjeri? Fucking insane.
Jednostavno nije istina da su u cijelom svijetu bile mjere. Neke da, ali su po mjerama prednjačile države u SAD-u pod demokratskim guvernerima te vladama pod jakim utjecajem demokratske stranke i WEF-a. Pročitaj kako se Švedska nosila, velika večina Afrike nije nikakve mjere imala, u Indiji je kovid nestao kad im nisu dali licencu da prave vakcine... Na Floridi su vrlo brzo ukinute i zabranjene mjere. Kod nas se kovid pojavio kada je MMF uplatio 200 miliona pomoći, do tad, tri slučaja... Pomoć nije bila bezuslovna a ista je iskorištena kako bi se mali broj ljudi obogatio...

By June 2020, DeSantis had adopted a more targeted approach to the pandemic, declaring in mid-June that,

"We're not shutting down, we're gonna go forward, we're gonna continue to protect the most vulnerable....particularly when you have a virus that disproportionately impacts one segment of society, to suppress a lot of working-age people at this point I don't think would likely be very effective"
ultima_palabra

#22606 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by ultima_palabra »

Osmi Socrates wrote: 07/11/2024 19:41 A možda se narod nadao da Demokrate mogu zadržati Senat, pa da tako iskontroliraju njegovu impulsivnost.
Ma bilo 95% sanse da republikanci preuzimaju sa ovakvom mapom. Ako je neko glasao tom logikom, trebao je glasati za Kamalu.
apsidejzi

#22607 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by apsidejzi »

Mrsko mi citat jer vidim da ste nekako dosli do vakcina i teorija zavjera. Haman ste ispucali sve na temu Trumpa pa sad daj sta das. Aj zdravo.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#22608 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Velkoski »

zilog

#22609 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by zilog »

biglebovski wrote: 07/11/2024 19:24
geoxx wrote: 07/11/2024 18:55 Ja mislim da bi biglebovski, a i svi ostali skriptovani ljudi, bukvalno bubreg dali samo da ne moraju slusati cinjenice kako je Trump bio pod koronom i da je i tata Putin nasjeo na tu pricu.

Legendo, mene izjeda to što me je država zatvorila ko ovcu i što mi je zamalo uništila posao od kojeg sam hranio svoju porodicu. Što mi je rečeno da sam nepotreban iako ni marke nisam toj državi dužan bio i koju državu evo i dan-danas guram sa redovnim uplatama doprinosa, PDV-a, poreza na dobit.. Što mi je puncu rečeno da vakcinisan nema straha od virusa koji ga dva mjeseca nakon druge vakcine odnese od nas. I što nestade virus kako se otvori Ukrajina koja posluži za punjenje đepova istih tih korporativnih stakeholdersa. Jebiga, nema opcije da se crta ovdje na forumu, da ima, probao bih ti nacrtati, neke stvari bi ti možda bile jasnije.
Koliko se sjecam, na pdf-u COVID si napisao da ti je punac umro TRI MJESECA nakon druge doze. Ako sam ja zapamtio za tvog punca, ti si trebao jos bolje. Gubis se...
Osmi Socrates

#22610 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Osmi Socrates »

biglebovski wrote: 07/11/2024 19:42
geoxx wrote: 07/11/2024 19:12 Uvijek zaboravite da su Covid mjere bile svuda u svijetu pod svim režimima. Šta, svi se državnici svijeta udružili u zavjeri? Fucking insane.
Jednostavno nije istina da su u cijelom svijetu bile mjere. Neke da, ali su po mjerama prednjačile države u SAD-u pod demokratskim guvernerima te vladama pod jakim utjecajem demokratske stranke i WEF-a. Pročitaj kako se Švedska nosila, velika večina Afrike nije nikakve mjere imala, u Indiji je kovid nestao kad im nisu dali licencu da prave vakcine... Na Floridi su vrlo brzo ukinute i zabranjene mjere. Kod nas se kovid pojavio kada je MMF uplatio 200 miliona pomoći, do tad, tri slučaja... Pomoć nije bila bezuslovna a ista je iskorištena kako bi se mali broj ljudi obogatio...

By June 2020, DeSantis had adopted a more targeted approach to the pandemic, declaring in mid-June that,

"We're not shutting down, we're gonna go forward, we're gonna continue to protect the most vulnerable....particularly when you have a virus that disproportionately impacts one segment of society, to suppress a lot of working-age people at this point I don't think would likely be very effective"
Ponavljam, Covid nije "nestao".

Ovo dalje ti je trućanje bez smisla. Jako je teško prikupiti podatke o smrtnosti u Indiji i većini afričkih zemalja.

Sam se žališ na mjere u BiH, a na vlasti bila SDA. Je l' to sad i SDA "Demokrate"? BiH, btw, ima jedan od najgorih procenata smrtnosti u svijetu. A i ostale zemlje regiona su tu negdje.

Rekoh, ovo ostalo je trućanje bez smisla, jer džaba tebi brojeve postavljati.
Last edited by Osmi Socrates on 07/11/2024 20:03, edited 2 times in total.
A_A_AKCIJA

#22611 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by A_A_AKCIJA »

Dobar potez i rješavanje jednog od ogromnih razloga zašto je dobio glasove

drag_gost

#22612 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by drag_gost »

biglebovski wrote: 07/11/2024 19:24

I zemlja je ravna ploca, a zna se ko je nebeski narod vec. I gusteri su svuda oko nas.
ultima_palabra

#22613 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by ultima_palabra »

A_A_AKCIJA wrote: 07/11/2024 19:53 Dobar potez i rješavanje jednog od ogromnih razloga zašto je dobio glasove

Koji je procenat stanovnistva koje ovo tangira?
dječak sa šibicama

#22614 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by dječak sa šibicama »

Covid nije nestao kao virus i bolest naravno, ne govori se o virusu vec o medijskom pompi, Covid medijska histerija je prestala danom Putinovog napada na Ukrajinu.

Do tada, mediji su brojali mrtve, zarazene, pozivali ljude da sjede kuci, nose maske, ne priblizavaju se jedni drugima i uopsteno, stvarali atmosferu straha i panike od "najgoreg virusa u istoriji".

Onda odjednom jednog dana, Covid je postao "malo jaca gripica, cuvajte se, a sada se prebacujemo na Ukrajinu".
dječak sa šibicama

#22615 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

A_A_AKCIJA wrote: 07/11/2024 19:53 Dobar potez i rješavanje jednog od ogromnih razloga zašto je dobio glasove

Masa holivudskih selebritija usvoje dijete negdje u Africi, i ako je decko, prerade ga u djevojcicu, jer "on tako zeli, osjeca se kao djevojcica".

Te manijake treba sankcionisati, konacno.
A_A_AKCIJA

#22616 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by A_A_AKCIJA »

ultima_palabra wrote: 07/11/2024 20:05 Koji je procenat stanovnistva koje ovo tangira?
Svi tradicionalni ljudi koji imaju djecu koja idu u osnovnu i srednju školu.

Gender reaffirming je čisto zlo i postoji gomila horor priča koje to potvrđuju.
Osmi Socrates

#22617 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Osmi Socrates »

Daj imena te "mase" holivudskih manijaka.
jeza u ledja

#22618 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Prije par stranica si napisao da je pobijedio zbog Gaze. Sad pises da je zbog ovoga.

:facepalm:
jeza u ledja

#22619 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

dječak sa šibicama wrote: 07/11/2024 20:10

Masa holivudskih selebritija usvoje dijete negdje u Africi, i ako je decko, prerade ga u djevojcicu, jer "on tako zeli, osjeca se kao djevojcica".

Elon Musk nije osvojio dijete u Africi. On se samo preselio iz Afrike ovamo.
A_A_AKCIJA

#22620 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by A_A_AKCIJA »

dječak sa šibicama wrote: 07/11/2024 20:10 Masa holivudskih selebritija usvoje dijete negdje u Africi, i ako je decko, prerade ga u djevojcicu, jer "on tako zeli, osjeca se kao djevojcica".

Nisu pojedinci problem.

Problem je sistem koji dijete stavlja u mašinu, ako kaže da je suprotnog pola. Djecu ranog uzrasta osnovne škole.

Ideja da djecu treba slati na hemijske tretmane promjene pola (zapravo kastraciju) prije puberteta.

Programi u osnovnim školama na temu "be yourself" gdje djecu bez prisustva roditelja propituju kako se osjećaju i shodno tome stavljaju u program, bez obzira na roditelje.

Roditelji koji se bune budu cancelovani, moraju mijenjati škole, poslove...
jeza u ledja

#22621 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Osmi Socrates wrote: 07/11/2024 20:12 Daj imena te "mase" holivudskih manijaka.
Al pazi, narod je ni manje ni vise pored inflacije i svega, izabrao bas da mu zivoti holivudskih celebritija budu glavna motivacija da glasaju za Trumpa. :shock:

Zamisli, holivudski selebriti ne moze da nadje curicu u Africi, pa umjesto toga usvoji djecaka i promjeni mu pol. :-)

Pa sta ja ovo citam... :-)
jeza u ledja

#22622 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

A_A_AKCIJA wrote: 07/11/2024 20:18
dječak sa šibicama wrote: 07/11/2024 20:10 Masa holivudskih selebritija usvoje dijete negdje u Africi, i ako je decko, prerade ga u djevojcicu, jer "on tako zeli, osjeca se kao djevojcica".

Nisu pojedinci problem.

Problem je sistem koji dijete stavlja u mašinu, ako kaže da je suprotnog pola. Djecu ranog uzrasta osnovne škole.

Ideja da djecu treba slati na hemijske tretmane promjene pola (zapravo kastraciju) prije puberteta.

Programi u osnovnim školama na temu "be yourself" gdje djecu bez prisustva roditelja propituju kako se osjećaju i shodno tome stavljaju u program, bez obzira na roditelje.

Roditelji koji se bune budu cancelovani, moraju mijenjati škole, poslove...
O cemu bolan pricas? :facepalm:
zilog

#22623 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by zilog »

jeza u ledja wrote: 07/11/2024 20:21
Osmi Socrates wrote: 07/11/2024 20:12 Daj imena te "mase" holivudskih manijaka.
Al pazi, narod je ni manje ni vise pored inflacije i svega, izabrao bas da mu zivoti holivudskih celebritija budu glavna motivacija da glasaju za Trumpa. :shock:

Zamisli, holivudski selebriti ne moze da nadje curicu u Africi, pa umjesto toga usvoji djecaka i promjeni mu pol. :-)

Pa sta ja ovo citam... :-)
Nemate vi pojma kako je u Americi... :pisnuo:
A_A_AKCIJA

#22624 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by A_A_AKCIJA »

jeza u ledja wrote: 07/11/2024 20:16 Prije par stranica si napisao da je pobijedio zbog Gaze. Sad pises da je zbog ovoga.
Imaš problem da shvatiš da može biti više razloga u različitim sociološkim skupinama?

Imaš moj post gdje sam jasno napisao da je woke i LGBT ideologija od normalnih ljudi stvorila ekstremne desničare preko noći.

Gender reaffirming se tiče svih tradicionalnih porodica koje imaju djecu u osnovnoj školi.
dječak sa šibicama

#22625 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Tema "transrodna i nebinarna djeca americkih selebritija" je bukvalno na svakom "cosku" interneta.

Naravno, mediji koje vi pratite, tu temu predstave kao "radikalni republikanski desnicari brane transrodnoj djeci da se izjasne, proganjaju ih i uskracuju im zdravstvenu zastitu". Kme.
Post Reply