Ovaj linder je ko halid genjac, ne pita se nizasta. A plata 15milja
Donald J Trump - Predsjednik USA All About
-
BiBi911
-
baglama
#22377 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
A sta ako Kamala nece da potvrdi (prebroji) elektore, jer je na sadasnjem podpredsjedniku da to potvrdi,
a to je ono sto demisti tvrde da je narandza trazio od svoga 2021.
a to je ono sto demisti tvrde da je narandza trazio od svoga 2021.
-
JovicSA
#22378 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ma kakva god bila ona ga je već nazvala i čestitala, ima dostojanstva i obraza. Da je bilo obrnuto ovaj bi opet prizivao juriš na WH.
-
baglama
#22379 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Naravno da se pika, ali tad je bio na listi na tridesetom mjestu, od svih uticajnih demokrata.Hendrix wrote: ↑06/11/2024 21:43Trump bio najbolji jaran s Epsteinom. To se ne pika jel?dječak sa šibicama wrote: ↑06/11/2024 20:16 Godra mi je posebno zbog holivudskih pedofila, danas im je tuzan dan.
- dale cooper
#22380 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
-
JovicSA
#22381 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Gospodin! NaranČasti bi vrištao i ne bi htio izaći iz WH.Joe Biden čestitao Donaldu Trumpu, pozvao ga u Bijelu kuću
- madner
#22382 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Korak po korak dodjes do toga da si u S. Koreji sa boljim supermarketima.
Najgora kovanica ikad: hate speech.
-
baglama
-
WarrenGrozni
#22384 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Oni Trampovi nabiju bizonove rogove i napadnu Capitol Hill, kad izgube...a ovi demokratski, vrište i histerišu ko opsjednute tinejdžerke.
Morao je Tramp pobjediti.
-
baglama
#22385 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Valja dogodine potpisati mortgage ako bude srece 5% sa 1,8% zahvaljujuci savrsenoj ekonomiji koju je ostavio Joe Bidni kako kazu neki demonkrati da je narandza imao srecu pa dobio drzavu u najboljem stanju ikad.

- dječak sa šibicama
#22386 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Republikanci osvojili Kongres, za Senat jos nije sigurno.
Ako dobije i to, imace odrijesene ruke, sad se pobrinuo da kandidati budu njemu bliski a ne kao u proslom mandatu da pojedini republikanci glasaju protiv njega.
Ako dobije i to, imace odrijesene ruke, sad se pobrinuo da kandidati budu njemu bliski a ne kao u proslom mandatu da pojedini republikanci glasaju protiv njega.
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#22387 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ma dobit će i senat, to je sigurno.dječak sa šibicama wrote: ↑06/11/2024 22:09 Republikanci osvojili Kongres, za Senat jos nije sigurno.
Zapravo, od početka je bilo vjerovatno da će dobiti senat, samo je pitanje predsjednika stvarno bilo otvoreno.
- jeza u ledja
#22388 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Posto sam slusao malo taj trosatni show, upratio sam da Joe Rogan ne poznaje neke osnovne stvari u vezi americkih politickih desavanja zadnjih godina (faktualne stvari). Joe Rogan nije politicki show, vec entertainment. Sam nastup Trumpa na istom je bio poprilicno low energy i dosadan. A sta drugo i ocekivati. Mislim da je ipak nastup na 60 Minutes, ili na "neprijateljskoj" televiziji (FOX News u slucaju Harris) intelektualno zahtjevniji.madner wrote: ↑06/11/2024 21:26To je slika koja se pokusava nametnuti o Trumpu, ali ocito ne pali. Covjek bude kod Rogana 3 sata i prica o raznim temema.jeza u ledja wrote: ↑06/11/2024 19:54Kome? Bosancima?ljubicasti limun wrote: ↑06/11/2024 19:11
Kamala Harris nema samostalnih ideja, ona je korporativni lakaj, tu da execute sto joj se kaze. U njoj su pokusali ujediniti, tj. trebala je biti token i crnaca, i zena, i woke kulture, ali ona u potpunosti pripada establishmentu plus muz Zidov. Kao sareno Potemkinovo selo. Zena isprazna, nije znala sastaviti samostalnu koherentnu misao bez bacanja fraza, floskula i virtue signalinga, do odredjene mjere.
Nadam se da ce ovo biti i signal i ohrabrenje Europi da se osvijesti, da preuzme stvari u svoje ruke i da zatvori granice za pocetak.
Trump je bogatas odrastao na zlatnim kasikama, bez ideologije, bez trunka kriticke i koherentne misli. Covjek koji nikad nije morao mrdnuti guzicom jer mu je sve bilo servirano. Ne poznaje politiku, ne poznaje historiju, ne poznaje ekonomiju, zna samo zabavljati raju, i to mu je donjelo popularnost. Covjek ima vrlo suzen vokabular, vulgaran je i priprost, zbunjuje se dok prica i vrti se ukrug bez zavrsene misli.
U sustini, savrseno predstavlja svog prosjecnog glasaca. Zato ga vole.
No kao takav, pored Kamale Harris ili realno vecine politicara, ili ljudi u privredi, drustvenom zivotu, bilo cemu, on zvuci kao tupavi pavijan sa govornom manom sa jednom nogom u grobu. Tvoj komentar stoga dodje skoro kao ironija, pogotovo sto je i sam pun bacanja ispraznih fraza i floskula.
Naspram Kamale izgleda kao Winston Churchil tokom WW2.
I to onda diskreditira same medije koji pokusavaju nametnuti tu gornju sliku, ne poklapa se sa realnoscu.
Jednostavan primjer:
Covjek shvata da su agencije za zastitu okolisa postale nacin ucjenjivanja investitora od strane birokratije i da je to skriveni porez.
Ovo nije slika koja se pokusava nametnuti, ovo je stvarnost. I mnogi Trumpovi navijaci ce priznati slicno. No ti neces, jer se ti redovno trudis dokazivati nedokazivo, cak i kad se cijeli forum smije.
-
Hendrix
#22389 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ma nema se sta reci vise, narod nece da vjeruje svojim ocima i usima nego algoritmu.
Ovo ce biti prvi put u istoriji covjecanstva da se milijarderi bore za boljitak obicnog americkog radnika. Kad uvjeris narod da si ti za njega a nisi nikad nista teze od kasike i golf palice podigao. Nema dalje.
Trazili su cirkus, dobice ga.
Ovo ce biti prvi put u istoriji covjecanstva da se milijarderi bore za boljitak obicnog americkog radnika. Kad uvjeris narod da si ti za njega a nisi nikad nista teze od kasike i golf palice podigao. Nema dalje.
Trazili su cirkus, dobice ga.
- dembele
#22390 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jbt i na ovim švrlj kanalima gdje gostuju predsjednici mjesnih zajednica nekakve analize američkih izbora.
Još samo nedostaje da se vidi uticaj Trumpa na ekosistem Hutovog blata
Još samo nedostaje da se vidi uticaj Trumpa na ekosistem Hutovog blata
- ZoomZoomKiwi
#22391 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Iskreno, za USA je, između Kamale i Donalda, definitivno bolji izbor Donald, kako god da okreneš.
Za ostatak svijeta je dugoročno i u globalu svakako svejedno, a kratkoročno možda Donald izgleda kao lošiji rezultat, no ne mora uopšte biti tako.
Vrijeme će pokazati.
Za ostatak svijeta je dugoročno i u globalu svakako svejedno, a kratkoročno možda Donald izgleda kao lošiji rezultat, no ne mora uopšte biti tako.
Vrijeme će pokazati.
- dale cooper
#22392 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jon kao i uvijek ima sjajan viewpoint na sve ovo.
- Haris.ba
#22393 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Samo je propustio priliku da poentira. Da prvo treba rastjerati sve masmedijske obmanjivace koji konstantno siluju realnost i nude laznu sliku demokratama.
I onda kada se desi realnost, sta bi.
-
geoxx
#22394 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nije bas sad da covjek nema pojma ni o cemu. Evo zna ponesto o ekonomiji.
- dale cooper
#22395 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa i nije baš, rekao je - The lessons that our pundits take away from these results, that they will pronounce with certainty, will be wrong.
pa onda neveo primjere svih ovih političkih voditelja glavnih mainstream medija, koji su od 2008 pa naovamo izvlačili pogrešne pouke iz rezultata
izbora. Mislim da je to bila prilično upečatljiva poruka.
- Riddle
#22396 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Hajde Kamala, ne seri, pomela te jebena narandza. I ovaj govor je opet bio nekakva suplja apstraktna bajka. Ko joj uopste pise ove gluposti?
Da ne osjecam koliko Trump moze biti opasan za moju zemlju, razdragano bih primio ove rezultate. Ja ga iskreno ne mogu slusati, ali mogu slusati one koji to moraju i koje on toliko ispizdi.
Nadam se da nece biti puno tragedije u naredne 4 godine, ali znam da ce sigurno biti mnogo komedije.
Da ne osjecam koliko Trump moze biti opasan za moju zemlju, razdragano bih primio ove rezultate. Ja ga iskreno ne mogu slusati, ali mogu slusati one koji to moraju i koje on toliko ispizdi.
Nadam se da nece biti puno tragedije u naredne 4 godine, ali znam da ce sigurno biti mnogo komedije.
-
smijesni_ste
- stranac2
#22398 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ako ne bude nekih katastrofalnih poteza JD uzima izbore za 4 godine laganinig. Covjek ima sve .. .Ozenjen strakinjom (ne mogu reci da je rasista) , bistar covjek i koliko sam skontao ima razumne stavove.
Al tek treba da se dokaze doduse.
-
Hakiz
#22399 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Zapravo, to je bila i glavna i jedina poruka.dale cooper wrote: ↑06/11/2024 22:42Pa i nije baš, rekao je - The lessons that our pundits take away from these results, that they will pronounce with certainty, will be wrong.
pa onda neveo primjere svih ovih političkih voditelja glavnih mainstream medija, koji su od 2008 pa naovamo izvlačili pogrešne pouke iz rezultata
izbora. Mislim da je to bila prilično upečatljiva poruka.
- stranac2
#22400 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
stranac2 wrote: ↑06/11/2024 22:46
Ako ne bude nekih katastrofalnih poteza JD uzima izbore za 4 godine laganini. Covjek ima sve .. .Ozenjen tamnoputom zenom imigrantsko dijete (ne moguuu ga optuziti da je rasista barem) , bistar covjek i koliko sam skontao ima razumne stavove.
Al tek treba da se dokaze doduse.