E jbga, sorosa u prici konstanto koriste orbanovi ,vucicevi mediji pa i americki krajnje desni mediji
Soros kao neko ultra mocno mitolosko bicei da vucicev mo se povezuje sa nf le penn iz francuske. Ne?
Znali se sta hoce li u Sloveniju?Crvene_brigade wrote: ↑04/11/2024 18:41 Višestruki kriminalac i silovatelj Donald Trump priprema bjekstvo nakon poraza na izborima?
U Laktase, kod Dodikamelac wrote: ↑04/11/2024 19:04Znali se sta hoce li u Sloveniju?Crvene_brigade wrote: ↑04/11/2024 18:41 Višestruki kriminalac i silovatelj Donald Trump priprema bjekstvo nakon poraza na izborima?
Prije vjerujem da ce pokrenuti nerede. Ovakav covjek je dovoljan da pokrene i civilni rat.Crvene_brigade wrote: ↑04/11/2024 18:41 Višestruki kriminalac i silovatelj Donald Trump priprema bjekstvo nakon poraza na izborima?
Ne znamGandalfSivi wrote: ↑04/11/2024 17:46Kojim anketama? Svi glavni su jucer zavrsili sa istima…
Mozda se nesto promijenilo jutros…
U tom slucaju bi zavrsio sa parmakom u supku.preludezalude wrote: ↑04/11/2024 19:28Prije vjerujem da ce pokrenuti nerede. Ovakav covjek je dovoljan da pokrene i civilni rat.Crvene_brigade wrote: ↑04/11/2024 18:41 Višestruki kriminalac i silovatelj Donald Trump priprema bjekstvo nakon poraza na izborima?
Mene je ovo iznenadilo "U SAD-u ima 96 miliona evangelista."GandalfSivi wrote: ↑03/11/2024 23:15 Objasnio covjek sve, ni rijeci ni dodati ni oduzeti…
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/isti ... /241102046
Crvene_brigade wrote: ↑04/11/2024 19:55 Više od 78 milijuna ljudi već je glasalo prije sutrašnjeg dana izbora u SAD-u. Ova ogromna brojka djelomično je postignuta zahvaljujući rekordima ranog glasanja u više saveznih država.
Reporter BBC-ja javio se iz Sjeverne Karoline, jedne od sedam ključnih država koje bi mogle odlučiti ishod izbora i vodeće ključne države po broju ranih glasova. Ondje je nešto više od 4.4 miliona ljudi glasalo ranije, čime je oboren rekord iz 2020. godine kad je prije dana izbora glasalo 3.6 miliona ljudi.
Rano glasanje danas se nastavlja u tri druge ključne države: Michiganu, Wisconsinu i Pennsylvaniji.
Kamala Harris uzima Sjevernu Karolinu. Pobijedit će na izborima ubjedljivije nego što se očekuje.

Ne konta ti to niko, mi smo ovdje starije cikice.Copper wrote: ↑04/11/2024 20:02Crvene_brigade wrote: ↑04/11/2024 19:55 Više od 78 milijuna ljudi već je glasalo prije sutrašnjeg dana izbora u SAD-u. Ova ogromna brojka djelomično je postignuta zahvaljujući rekordima ranog glasanja u više saveznih država.
Reporter BBC-ja javio se iz Sjeverne Karoline, jedne od sedam ključnih država koje bi mogle odlučiti ishod izbora i vodeće ključne države po broju ranih glasova. Ondje je nešto više od 4.4 miliona ljudi glasalo ranije, čime je oboren rekord iz 2020. godine kad je prije dana izbora glasalo 3.6 miliona ljudi.
Rano glasanje danas se nastavlja u tri druge ključne države: Michiganu, Wisconsinu i Pennsylvaniji.
Kamala Harris uzima Sjevernu Karolinu. Pobijedit će na izborima ubjedljivije nego što se očekuje.![]()
1 ujutro, ali mislim da do vikenda se nece znati pobjednik
Zavisi sta gledas, evo danas Marist College 51-47 Harris na nacionalnom nivou. YouGov joj daje prednost 2-3% u Blue Wall drzavama.sehohari wrote: ↑04/11/2024 19:35Ne znamGandalfSivi wrote: ↑04/11/2024 17:46Kojim anketama? Svi glavni su jucer zavrsili sa istima…
Mozda se nesto promijenilo jutros…
Gledam maloprije MSNBC, svugdje tijesno u 1%
U popular vote 49% vs. 49%
Kada je toliko knap, mislim da je loše za Harris. Postotak Trumpovaca je uvijek manji u anketama.
I postom i na izbornom mjestu, samo zavisi od drzave do drzave kako ce da broje glasove. Recimo florida je najbolja u tome oni odma izbroje sve prije izbora i samo puste rezultate, tako da na floridi odma znas ko je pobjednik. Dok recimo u Penslivaniji (gdje ce bit i najzesce) oni prvo broje glasove sa izbornih mijesta, pa onda ove sa postom i to se sve otegne, tako je prosle izbore Trump proglasio pobjedu a ovi jos nisu ni sabrali glasove od poste. Odatle i dolazi sva teorija zavjere kako su demokrate sleperima dovlacili glasove u 3 ujutro.
Cak i da je tajming politicki motivisan, to nema veze sa pitanjem je li kriv ili ne, bilo legalno ili moralno. Kako komentarises to da je covjek koji je optuzen javno od barem 26 zena za seksualno napastvovanje jos od 70tih, osudjen jednoglasnom odlukom porote nakon manje od 3 sata zasjedanja? Je li kriv ili ne?