studeni76 wrote: ↑02/11/2024 22:07
drndalo wrote: ↑02/11/2024 21:01
Naravno Rosberg osvojio titulu na guzove, nijedne pobjede hudnik ne imase, stalno balu sa staze izguravase, a Max Moslijevci mu to omogucavase....
Citati sa razumijevanjem.
Nico nije imao niti će imati tu neku auru šampiona (sto je otprilike i potvrdio bjezanjem iz F1) . Dočekao je da mu se sve poslozi i uzeo je to prvenstvo al iza njega nije ostalo ništa što će se pamtiti. I po meni ne moze u istu rečenicu sa npr Prostom, Senom, Mikom, Shumijem, Alonsom, Hamiltonom ili sad sa Maxom. Isto bih rekao i za Masu da je na današnji dan uzeo titulu!
Mislim da imam pravo na svoje mišljenje iako se ne slagao sa mnom. Nebi ni valjalo da svi isto gledamo i mislimo.
Naravno da ne trebamo svi isto razmisljati. Ja cu recimo pamtiti Nica da je uzeo titulu Hami u naponu snage, u Mercedesu u naponu snage koji je jos i siljio za Hamu... Da nije toliko siljeno za Hamu sezonu prije, mozda bi mu ova titula koju je uzeo bila druga uzastopna. Mozda i ne bi.
U svakom slucaju, precesto pisanje po SAMPIONU F!, makar i jednostrukom je prilicno gadljivo, bar meni. A svi znamo da je mogao biti sampion bar jos jednom, realno. O Aurama necu, od kad FDS ode u povijest, Aura je samo fatamorgana nekih...
Simpatije mozemo imati, aure bas i ne... Ili mogu biti Sv. Drndalo, zastitnik potlacenih vozaca F1...