Neki stvarno trebaju da se malo odmore od ekrana i izađu napolje. Nađi curu, popij kafu sa društvom, prošetaj kroz park. Šta bilo.
Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- Tito_i_Partija
#49501 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jeste, cijela propaganda je napravljena samo za tebe da promijeniš spol il' da pređeš u pedere. Boje se tvog hipermaskulinog, jebačkog heteroseksualizma kojeg si mukotrpno zaradio od neprestanog gaminga.
Neki stvarno trebaju da se malo odmore od ekrana i izađu napolje. Nađi curu, popij kafu sa društvom, prošetaj kroz park. Šta bilo.
- nepass1
#49502 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Koliko to guraju rekao bi covjek svako drugi na planeti jr lgbt i they them jbt
Neki dan crtani sa djetetom na netflixu da pogledam, znaci djeciji crtic, pred kraj dva lika se zvalje. Bukvalno ne pridonosi radnji ali morase se zazvaljiti u pm.
Svaka serija mora neke gejeve imati, sad i svaka igrica gej, trans itd...
- AleksoMKD
#49503 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
"Every interaction sounds like HR is in the room" is maybe the most damning critique of this game.
No pokazace prodaja na kraju.
No pokazace prodaja na kraju.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#49504 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Vidi fere sto je butthurt 
- Averus
#49505 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
@nepass1 Dobro, ruku na srce, Netflix jeste bas bas sranje po tom pitanju, oni bas ofirno pretjeruju gdje god stignu.
@ferratilis polako, nema potrebe za vrijedjanjem. Ljudi smo i imamo razlicite perspektive, misljenja i stavove. Bezveze vrijedjas. Niko tebi licno nije rekao nista ruzno.
Ako nisi za zdravu i normalnu diskusiju, ne moras napadati sve koji imaju suprotno ili drugacije misljenje.
Ni meni se ne svidja pro-ruska, ni pro-islamska, niti ko zna koja u nizu propaganda, pa ne j****m mater svakome ko to podrzava.
Doslovno se ponasas kao onaj lik iz meme-a, kao "kako se usudjujete uzivati u necemu sto JA ne volim?".
@ferratilis polako, nema potrebe za vrijedjanjem. Ljudi smo i imamo razlicite perspektive, misljenja i stavove. Bezveze vrijedjas. Niko tebi licno nije rekao nista ruzno.
Ako nisi za zdravu i normalnu diskusiju, ne moras napadati sve koji imaju suprotno ili drugacije misljenje.
Ni meni se ne svidja pro-ruska, ni pro-islamska, niti ko zna koja u nizu propaganda, pa ne j****m mater svakome ko to podrzava.
Doslovno se ponasas kao onaj lik iz meme-a, kao "kako se usudjujete uzivati u necemu sto JA ne volim?".
-
caseytron
#49506 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ne smeta meni sto neko nekog u cmar trpa, nego sto na sav glas se o tome price, parade neke pizde materine. Dosli smo u stadij gdje po TV-u ne gostuju doktori, naucnici vec trandze, pederi i palamude kako su zaboga ugrozeni.Averus wrote: ↑29/10/2024 17:08 @nepass1 Dobro, ruku na srce, Netflix jeste bas bas sranje po tom pitanju, oni bas ofirno pretjeruju gdje god stignu.
-
oXavier
- Tito_i_Partija
- vaučer
#49509 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Not cool. Na ovoj temi je uvijek bila ok vibra, čemu sad ovo?
- nepass1
#49510 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Smeta mi sto postavljaju kao standard. Mora biti gej lik, mora biti trans.caseytron wrote: ↑29/10/2024 17:11Ne smeta meni sto neko nekog u cmar trpa, nego sto na sav glas se o tome price, parade neke pizde materine. Dosli smo u stadij gdje po TV-u ne gostuju doktori, naucnici vec trandze, pederi i palamude kako su zaboga ugrozeni.Averus wrote: ↑29/10/2024 17:08 @nepass1 Dobro, ruku na srce, Netflix jeste bas bas sranje po tom pitanju, oni bas ofirno pretjeruju gdje god stignu.
Sad znam kako se KKK osjecao kad su crnce poceli u horore ubacivati
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#49511 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ferudine, bezveze ti je to. Drago nam je zbog svadbe, ali treba odvojiti propagandu, koje svakakve ima, od stvarnih potreba i problema.
Jednako kao što smorise woke moroni, tako smaraju i inceli i ostala bagra kojoj je svak kriv za njihovo sranje od života ili neke lične frustracije.
Nisu woke debili jedini, niti najozbiljniji problem na ovom svijetu, a sasvim sigurno su bezopasniji od ovih drugih koji su puno mracniji i koje prati mnogo opasniji politički bekgraund.
Ja sve mislim da gameri treba da imaju širinu u pogledu na svijet, posebno jer je i populacija koja gejmera jako često bila predmet sprdnje, potcjenjivanja i vrijeđanja. Bila, a i sad bude počesto.
Zato, ne kazem da ne treba adresirati nebuloze, ali nema potrebe ni kretati u krstaški rat protiv istih.
Jednako kao što smorise woke moroni, tako smaraju i inceli i ostala bagra kojoj je svak kriv za njihovo sranje od života ili neke lične frustracije.
Nisu woke debili jedini, niti najozbiljniji problem na ovom svijetu, a sasvim sigurno su bezopasniji od ovih drugih koji su puno mracniji i koje prati mnogo opasniji politički bekgraund.
Ja sve mislim da gameri treba da imaju širinu u pogledu na svijet, posebno jer je i populacija koja gejmera jako često bila predmet sprdnje, potcjenjivanja i vrijeđanja. Bila, a i sad bude počesto.
Zato, ne kazem da ne treba adresirati nebuloze, ali nema potrebe ni kretati u krstaški rat protiv istih.
- Tito_i_Partija
- Peacean
#49513 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ko neće neka ne napravi lika koji je trans i kraj priče 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- ZoomZoomKiwi
- Averus
#49516 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Totalno bezvezno vrijeđanje, a i sama tema woke se stalno poteže da "smoriše". Ja ne znam šta vi klikate po internetu ili gledate na TV-u, ali ja tu temu jedino primjetim kod ovih što drkaju na Andrew Tate-a, Pierce Morgana i Joe Rogana. Svi ostali žive svoj život.
Kad upalim youtube shorts, vrlo brzo počnu Tate i slični da prde o tome, a ja fino skipam i/ili označim kao not interested i nastavim svoj život. Toplo preporučujem isti postupak - dobar je za mentalno zdravlje
Meni ako neko usere igru/film/seriju bilo čime što mi se ne sviđa, pa makar to bilo guranje woke propagande ili pogrešan pravac storyja/character developmenta isl., ja imam samo dvije opcije: 1. Prihvatljivo i 2. Neprihvatljivo. U skladu s tim nastavim ili obustavim.
Ali vrijeđati nekoga jer mu se sviđa igra, samo zato što si ti toliko nesiguran u sebe, da imaš potrebu da svoje iluzije važnosti u ovom svijetu na taj način ispoljavaš meni graniči s psihozom. To je kompleks zbog kojeg ljudi treba da idu doktoru, da bi bio ljepši život i njima, a i njihovim bližnjim.
Ego je čudna stvar, a bgm fero ti si evo u posljednje dvije stranice pokazao da ti je Ego veći od pameti.
Nego OT:
Ako neko s teme kupi i odigra Veilguard, jedva čekam da napišete dojam/recenziju
Ja ga neću odmah uzimati jer mi je backlog prevelik i moram prvo preljuljati druge "must play" igre koje sam pripremio, pa će onda DA doći na red.
Kad upalim youtube shorts, vrlo brzo počnu Tate i slični da prde o tome, a ja fino skipam i/ili označim kao not interested i nastavim svoj život. Toplo preporučujem isti postupak - dobar je za mentalno zdravlje
Meni ako neko usere igru/film/seriju bilo čime što mi se ne sviđa, pa makar to bilo guranje woke propagande ili pogrešan pravac storyja/character developmenta isl., ja imam samo dvije opcije: 1. Prihvatljivo i 2. Neprihvatljivo. U skladu s tim nastavim ili obustavim.
Ali vrijeđati nekoga jer mu se sviđa igra, samo zato što si ti toliko nesiguran u sebe, da imaš potrebu da svoje iluzije važnosti u ovom svijetu na taj način ispoljavaš meni graniči s psihozom. To je kompleks zbog kojeg ljudi treba da idu doktoru, da bi bio ljepši život i njima, a i njihovim bližnjim.
Ego je čudna stvar, a bgm fero ti si evo u posljednje dvije stranice pokazao da ti je Ego veći od pameti.
Nego OT:
Ako neko s teme kupi i odigra Veilguard, jedva čekam da napišete dojam/recenziju
Ja ga neću odmah uzimati jer mi je backlog prevelik i moram prvo preljuljati druge "must play" igre koje sam pripremio, pa će onda DA doći na red.
- anex
- Nindža revizor
- Grijem se na: čumur
- Vozim: Scott i Kuga
- Horoskop: imam
#49517 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Momak je uklonjen par mjeseci... 
-
korisnik_ca
#49518 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Oko cega su se posvadjali? Propustio sam negdje pocetak
Veılguard djeluje solidno. Vjerovatno cu cekati da dodje na EAPlay. Ne djeluje mi igra kao must play odmah.
Veılguard djeluje solidno. Vjerovatno cu cekati da dodje na EAPlay. Ne djeluje mi igra kao must play odmah.
- glitch
#49519 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ugasi Sony Firewalk studio
- dzeko1
#49520 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pozdrav svima. Nikad nisam imao steam do sad, uvijek sam imao ps5, medjutim prije par mjeseci sam poceo sa sastavljem i pc konfe. Zanima me, za steam, kako ide, koju drzavu staviti, koja je najpovoljnija, npr. za ps je USA. 
Također, gdje nabavljate steam wallet, da li ide direktno preko steam-a ili kupujete po nekim stranicama tipa eneba?
Također, gdje nabavljate steam wallet, da li ide direktno preko steam-a ili kupujete po nekim stranicama tipa eneba?
- Peacean
#49521 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja se sa državama ne zezam a kada hoću da kupim igru bacim oko na ovaj sajt i izaberem šta mi najviše odgovara
https://gg.deals/
https://gg.deals/
- Tito_i_Partija
#49522 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ni ja se ne zezam sa državama. Znam da su neki volili da nabace VPN pa se prijavljuju iz Argentine, al' znam da ih je bilo koji su zbog toga popušili ban.
A ionako su skoro digli cijenu u mnogim takvim zemljama, tako da ne znam koliko se više isplati zajebavat' s tim.
Što se tiče stranica koje koriste kodove poput Eneba, to nije zabranjeno, samo kupuješ na svoj rizik. Ja recimo sa CDKeys nisam nikad im'o problema, mada i to skroz slabo više koristim.
A ionako su skoro digli cijenu u mnogim takvim zemljama, tako da ne znam koliko se više isplati zajebavat' s tim.
Što se tiče stranica koje koriste kodove poput Eneba, to nije zabranjeno, samo kupuješ na svoj rizik. Ja recimo sa CDKeys nisam nikad im'o problema, mada i to skroz slabo više koristim.
- Riddle
#49523 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Arkham Knight je meni bio nevidjena furka, tako je dobro skinuo atmosferu Batmana i njegovu superiornost. Jos sam igru igrao u kostimu iz filma Dark Knight, sve da pojacam ugodjaj. Sve sprave koje imas na raspolaganju cine gameplay raznovrsnim, stvarno postajes vrhunski detektiv, a borba je vrhunska. Uz malo strpljenja je moguce visoko nakucati combo i sve pocistiti jako brzo. Navigacija i kretanje su bili jednostavni, vozis i onda se odjednom katapultiras i nastavis da letis do odredjenog mjesta na mapi, jer naprimjer cujes operu kako pjeva sto je znak da je tu les koji trazis. Joj opet mi se igra.
Jedino sto me je nerviralo su bili Riddlerovi izazovi autom.
Nazalost povrijedjena mi je ruka pa nista i ne mogu igrati bar jos mjesec dana.
- Quaresma
#49524 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
novembar mjesec dolazi u pravi časRiddle wrote: ↑29/10/2024 21:34 Arkham Knight je meni bio nevidjena furka, tako je dobro skinuo atmosferu Batmana i njegovu superiornost. Jos sam igru igrao u kostimu iz filma Dark Knight, sve da pojacam ugodjaj. Sve sprave koje imas na raspolaganju cine gameplay raznovrsnim, stvarno postajes vrhunski detektiv, a borba je vrhunska. Uz malo strpljenja je moguce visoko nakucati combo i sve pocistiti jako brzo. Navigacija i kretanje su bili jednostavni, vozis i onda se odjednom katapultiras i nastavis da letis do odredjenog mjesta na mapi, jer naprimjer cujes operu kako pjeva sto je znak da je tu les koji trazis. Joj opet mi se igra.![]()
- dzeko1
#49525 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Sad napravio account, stavio BiH kao zemlju, mogu li aktivirati steam wallet sa EUROM kao valutom? Ili mogu direktno sa steama, sa bih karticom, rf mastercard?Tito_i_Partija wrote: ↑29/10/2024 21:28 Ni ja se ne zezam sa državama. Znam da su neki volili da nabace VPN pa se prijavljuju iz Argentine, al' znam da ih je bilo koji su zbog toga popušili ban.