Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zvao i javila mi se neka djevojka vjerovatno osim ako nije udata vec, kaze imaju u ponudi samo telefone, a da nemaju rutere, i prekide me, prije prekida rekla ima mozda samo u poslovnici, ali nisam to cuo najbolje.
Jest skup ali ako bi mi trajao 3 do 4 godine kao prosli bilo bi dobro i ako bi na njemu brzina ok bila, od 60 pa navise. Ne znam gdje ovakav slican ruter u Nicaze kupiti.
A Haloo telekom truba nesto mi danima, dok u stare leti. Iste postavke itd.
Sanjarko wrote: ↑16/10/2024 09:29
Zvao i javila mi se neka djevojka vjerovatno osim ako nije udata vec, kaze imaju u ponudi samo telefone, a da nemaju rutere, i prekide me, prije prekida rekla ima mozda samo u poslovnici, ali nisam to cuo najbolje.
Jest skup ali ako bi mi trajao 3 do 4 godine kao prosli bilo bi dobro i ako bi na njemu brzina ok bila, od 60 pa navise. Ne znam gdje ovakav slican ruter u Nicaze kupiti.
Što ne uzmeš fiksni internet od bhtelekoma, akcijska cijena u toku 18,13 KM/mjesečno brzina 20/4 Mbps. Ovo sve što ti kemijaš ti je skuplja i nestabilna usluga (za potrebe kućnog interneta)
naxx99 wrote: ↑16/10/2024 09:36
Jel iko drugi osim mene ima problem da kada zove da ima neki delay pri pozivu? Evo vec par mjeseci 10 sekundi bez dial tona i tek onda krene poziv...
Što ne uzmeš fiksni internet od bhtelekoma, akcijska cijena u toku 18,13 KM/mjesečno brzina 20/4 Mbps. Ovo sve što ti kemijaš ti je skuplja i nestabilna usluga (za potrebe kućnog interneta)
Jel iko drugi osim mene ima problem da kada zove da ima neki delay pri pozivu? Evo vec par mjeseci 10 sekundi bez dial tona i tek onda krene poziv...
Ja nemam,kod mene sve normalno radi kao i na drugim mrezama.
Nemamo fiksni itd.
Ne treba ti fiksni...misli se na internet koji dolazi kablom...Adsl ili optika,ako imas tehnicke mogucnosti.
Dobro ti je napisao,sve ovo sto ti nesto kupujes,dopunjavas racune,kupujes routere i sta sve ne radis,je dva-tri puta skuplja rabota nego da imas kuci normalan internet i wifi router,na koji ces se kaciti i ti i majka.
Evo gledas router od 300 KM,na kojem opet moras dopunjavati kredit a za 300 KM po 18 KM mjesecno,mozes skoro 2 godine imati neogranicen internet i koristiti telekomovu opremu,umjesto da placas sebi. Razmisli malo i saberi 2 i 2
Sanjarko wrote: ↑17/10/2024 04:14
Sve ste upravu kad bi mogli itd. Ko da bi ganjali ovo da možemo šta drugo.
Ako mozes da dovuces iz srbije tamo se moze za 80 do 100km otprilike kad se preracuna moze naci huawei B525,B528,B529 ili B535 na oglasima
zavisi kako sta kad naleti on ti je u rangu tog asusa.
Pozdrav
24. Ukoliko nakon isteka perioda od 150 dana od dana isteka važenja glavnog novotel računa korisnik
ne dopuni glavni novotel račun, izgubit će preostali iznos kredita na glavnom novotel računu i
korisniku prestaje korisnički status.
Čini mi se da je kod drugih operatera ovaj rok 120 ili 90 dana, tako da je ovo pohvalno za one koji ne koriste dugo broj i sl.
kuchibaba wrote: ↑20/10/2024 19:51
Ima li neka dobra duša da objasni kako proslijediti broj iz novotel mreže u neku drugu. Ima li neki kod kao što je iz eroneta **21*
Telefon mi izbacuje grešku (nešto kao došlo je do greške, provjerite SIM karticu) kad pokušam na taj način. Nekad sam to u drugoj mreži mogao galantno uraditi pozivom na **21*387######*, ali prelaskom u novotel ne uspjevam
kuchibaba wrote: ↑20/10/2024 23:25
Telefon mi izbacuje grešku (nešto kao došlo je do greške, provjerite SIM karticu) kad pokušam na taj način. Nekad sam to u drugoj mreži mogao galantno uraditi pozivom na **21*387######*, ali prelaskom u novotel ne uspjevam
Cudno. Posalji im mail i trazi da se ta opcija ukljuci,jer primaju primjedbe i sto mogu implementiraju.
Ja sam tu funkciju koristio na BHTu i znam da je radilo normalno,cudi me da na ovoj mrezi ne radi. Doduse ovo nisam koristio 10 godina i vjerujem da se slabo i koristi ali to ne znaci da ne treba imati tu opciju.
Je l' neko skoro uzimao pretplatu?
Kako daju ove DUPLE GB tj. kako se vide u app?
Da li npr. na mreža PLUS tarifi, ukupan bonus za internet je 60GB ili je razdvojeno 30GB redovnih i 30GB Bonusa?
Takođe, korisnici koji imaju pravo na reugovor 3 mjeseca prije isteka postojećeg, potpisuju aneks ugovora na nova 24+3 mjeseca UO koja još nije istekla. Je l' tako?
Pošto od dana potpisivanja kreću da važe benefiti dobijeni potpisom nove UO na 24 mj. i ova dodatna 3 mjeseca tek dospjevaju nakon isteka nove UO od 24 mj., kako se obračunavaju ta 3 mj. i koje benefite korisnik ima ta 3 mjeseca?
bogata_sirotinja wrote: ↑25/10/2024 14:18
Je l' neko skoro uzimao pretplatu?
Kako daju ove DUPLE GB tj. kako se vide u app?
Da li npr. na mreža PLUS tarifi, ukupan bonus za internet je 60GB ili je razdvojeno 30GB redovnih i 30GB Bonusa?
Takođe, korisnici koji imaju pravo na reugovor 3 mjeseca prije isteka postojećeg, potpisuju aneks ugovora na nova 24+3 mjeseca UO koja još nije istekla. Je l' tako?
Pošto od dana potpisivanja kreću da važe benefiti dobijeni potpisom nove UO na 24 mj. i ova dodatna 3 mjeseca tek dospjevaju nakon isteka nove UO od 24 mj., kako se obračunavaju ta 3 mj. i koje benefite korisnik ima ta 3 mjeseca?
U aplikaciji prikazuje samo 60 GB. Na drugo pitanje ne zanm odgovor