Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
VladaFBiH wrote: ↑08/10/2024 10:54
nemaš šta čekati jer povrat možeš raditi koliko god hoćeš puta u roku od 30 dana a sa čekanjem se može desiti da se cijena artikla opet podigne tako da ga ne bude za dan-dva
Nažalost ne može, jednom kad ga odradiš na jednoj narudžbi to ti ga je to.
Edit: Vidi fakat može.
Edit 2: Dobih 2,38€ za drugu narudžbu ali ovaj put mi je nudilo samo u vidu TEMU kredita.
Last edited by crnivrag on 08/10/2024 10:59, edited 2 times in total.
Kad ovoliko kasne nadam se da nneće ni doći ni ove sedmice. Za tri dana €2 refund, ali hebo to 30 dana im pada u nedelju kada neće dostaviti 100% jer ne rde ni subotu ni nedelju, a onda ide zahtjev za potpuni refund od 88 €, a roba će doći svakako jer se tu negdje vrti.
Ja mislim da će ti stići sutra. Kod mene je slično kao i kod tebe i piše da je kod kurira. Jesi li provjerio na express?
Bobi wrote: ↑08/10/2024 10:36
Eto ko je voljan da napiše neke tips and tricks pa da stavimo u prvi post i napoemu prije čitanja teme da se pročita prvi post, novi se tesko mogu snaći u ovolikim postovima?
+1
odlicna ideja, obavezno napraviti.
jel se dobije novi traking za brzu poštu?
Kad ovoliko kasne nadam se da nneće ni doći ni ove sedmice. Za tri dana €2 refund, ali hebo to 30 dana im pada u nedelju kada neće dostaviti 100% jer ne rde ni subotu ni nedelju, a onda ide zahtjev za potpuni refund od 88 €, a roba će doći svakako jer se tu negdje vrti.
Ja mislim da će ti stići sutra. Kod mene je slično kao i kod tebe i piše da je kod kurira. Jesi li provjerio na express?
Kvota 1 da se ovaj pajdo neće javiti kuriruna telefon, u pokušaju da izvuče refund.
Bobi wrote: ↑08/10/2024 10:36
Eto ko je voljan da napiše neke tips and tricks pa da stavimo u prvi post i napoemu prije čitanja teme da se pročita prvi post, novi se tesko mogu snaći u ovolikim postovima?
+1
odlicna ideja, obavezno napraviti.
jel se dobije novi traking za brzu poštu?
2 paketa narucio do sada oba stigla tacno za 15 dana, besplatna dostava a vidim da neki placaju 2 km za dostavu svejedno bacim na kafu uvjek, sve sto sam narucio nije bio clickbait osim nekih djecijih magneta ali nisam citao tacno dimenzije tako da je do mene, sto se tice odjece otprilike zavisi i od cijene i cijena sama govori, od alata ima par dobrih stvari kao i neki kuhinjski pribor, za sada nije lose, bolje od aliexpresa iz razloga sto je dostava dosta brza. Vidim vec se kmeci kako ce Temu razibiti male trgovine koje se bave preprodajom jbg zivimo u kapitalizmu.
BHDragons wrote: ↑08/10/2024 12:24
Od jučer mi na x express stoji ovo da je u dostavi i dole da je paket preuzet od pošiljaoca. Koliko ste čekali od tog trenutka na dostavu?
Ja 22 sata, treba preuzet kurir ujutro tog dana kad ce ti isporučiti i dobiješ obavjest kao sms poruku.
BHDragons wrote: ↑08/10/2024 12:24
Od jučer mi na x express stoji ovo da je u dostavi i dole da je paket preuzet od pošiljaoca. Koliko ste čekali od tog trenutka na dostavu?
semsasuljakovic wrote: ↑08/10/2024 11:17
Kvota 1 da se ovaj pajdo neće javiti kuriruna telefon, u pokušaju da izvuče refund.
I sam govori ide refund potpuni, znam da ce roba doci... Treba takvim pokemonima cim dodje roba naplatiti dvostruko, ili nek vrate posiljku nazad. Nema gdje sve bosnjo nece doci do ideje da prevari, zakine, zaebe...
Ironmen wrote: ↑08/10/2024 12:17
2 paketa narucio do sada oba stigla tacno za 15 dana, besplatna dostava a vidim da neki placaju 2 km za dostavu svejedno bacim na kafu uvjek, sve sto sam narucio nije bio clickbait osim nekih djecijih magneta ali nisam citao tacno dimenzije tako da je do mene, sto se tice odjece otprilike zavisi i od cijene i cijena sama govori, od alata ima par dobrih stvari kao i neki kuhinjski pribor, za sada nije lose, bolje od aliexpresa iz razloga sto je dostava dosta brza. Vidim vec se kmeci kako ce Temu razibiti male trgovine koje se bave preprodajom jbg zivimo u kapitalizmu.
najvise kmece nelegalni shopovi sa olx-a koji su obrnuli desetine hiljada maraka bez ikakvog placanja nameta drzavi , i gdje su za istu robu uzimali marzu po nekoliko stotina procenata
semsasuljakovic wrote: ↑08/10/2024 11:17
I sam govori ide refund potpuni, znam da ce roba doci... Treba takvim pokemonima cim dodje roba naplatiti dvostruko, ili nek vrate posiljku nazad. Nema gdje sve bosnjo nece doci do ideje da prevari, zakine, zaebe...
ZBOG TAKVIH SITUACIJA, kao i povrata novca za artikle i jesmo na crnim listama i zato nema dostave s alija. Nadam se da ce to vec jednom mnogi shvatiti i boriti se protiv takvih debila. Obicna kradja.
Ironmen wrote: ↑08/10/2024 12:17
Vidim vec se kmeci kako ce Temu razibiti male trgovine koje se bave preprodajom jbg zivimo u kapitalizmu.
Da ne preprodaju identičnu robu po petoduploj, nego makar po samo duploj cijeni, možda ih i ne bi razbio. Ovako, neka nama Temua
Nece nikoga razbiti, ovdje mogu samo profitirati trgovci sverceri. Evo ja sam zapikao vec par artikala i vec su na olx top roba. Sto bi neko platio nesto 150KM, kada kod mene dobije za 80KM, ja zaradim cvaju, milina. Eh sada, to sto ne mogu lagano biti pravno lice, to je druga stvar (da mi neko ne moralise).