Tako je.
A kao dio SDA još od 1990.
I to je ključno za lokalne izbore.
Moderator: Bloo
"I SDA je"teskeredzic_22 wrote: ↑08/10/2024 08:11Tako je.
A kao dio SDA još od 1990.
I to je ključno za lokalne izbore.
Nikad ne podcjenjuj glupost našeg čovjeka.mali_balon wrote: ↑08/10/2024 07:56A ustvari dali glas sda....nije govno nego se neko posrosime_cipol wrote: ↑08/10/2024 07:43 Ljudi su glasali za SBiH iz dva prosta razloga.
Nisu ni SDA, ni NiP. Ne dam nijednim, evo glas za SBiH. I eto ga
Ima puno korisnijih stvari od glasanja i za jedne i za druge.
nema kvalitetnih ljudigiannibelif wrote: ↑08/10/2024 08:16 Dino je doveo Čamparu i Zvizdića jer su figure sa kamionom glasova. I nisu čak ni problem koliko su mu problem ljudi na nižim nivoima u Sarajevu. Tu je NiP tarač.
Ako analiziramo to je dobar znak i trojka mora iskoristit jer:emmir1 wrote: ↑08/10/2024 07:35Vjecita_zavrzlama wrote: ↑08/10/2024 07:25emmir1 wrote: ↑08/10/2024 07:14 Mnogo je pitanja zasto ovoliko glasova za SBIH.
Na dan izbora replicirao sam ovdje jednom forumasu koji je napisao da ne zna za koga glasat.
Bila je cenzura pa se nije moglo da vidi.
No napisao sam, ne znam za koga glasati, prosle izbore sam glasao za NIP, ako i odem da glasam zaokruzit cu vjerovatno SBIH.
Moj prvi motiv pri odabiru...samo ne SDA.
NiP me razocarao jer su doveli Camparu i Zvidica iz SDA.
Doveli su ljude koji su 30 godina u glavnom odboru SDA i pricaju nam o promjenama.
Jednostavno glasaci nisu imali nekih dobrih opcija.
I onda su glasali za SBIH
NiP je dozivio brodolom i skoro prepolovio broj glasova.
A na vlasti su zajedno sa SDP i NS.
Znaci nema logike da SDP raste a NIP pada toliko puno, a zajedno su u vlasti.
Glavna meta SDA i njihovih botova jeste bio Dino i NIP i imali su rezultata očigledno.
A mislim da je veliki faktor bio dolazak ovih potrosenih ljudi iz SDA
Konkretno ja i moja porodica i dosta poznanika iz tog razloga nismo glasali za NIP
Pa da li je vama onda jasno da glasanjem za SBIH glasate za SDA?
Kako napisah, nisam ni glasao.
No mislim da je rast SBIH iz tog razloga.
Nisu oni imali ni neku kampanju, niti neke rezultate niti ljude da bi ovako rasli.
Sažetak sve priče, društvo sa 10 posto zdrave i normalne svojom-glavom-misleće populacije (ako i toliko) ostatak mozakelk wrote: ↑08/10/2024 08:58 Znaci u 2024 neki ljudi i dalje vjeruju da glasanjem za szbih ili df ne glasaju za sda![]()
Ista masa mahom neukih glasaca, udesno nastrojena, ali bosnu im ne diraj, samo se decenijama preljeva od stranke do stranke i "zenju uspjehe". Od aprilskog paketa, do anp senadeProsli put od lepog hareta i sadika bahtica, nastavili sa sanelom prasovic i bibijom kerlom, evo ih sad kod rumenigea. sve isti sklop garantujem.
Ima ih, zajedno sa veprovom hordom u zelenom kartelu, dovoljno da uzmu za 2 godine. Zivi bili pa vidjeli, osjeti se taj smrad, pardon trend. I dalje radi prica o cetnicima niz vraca i prodaji drzave, pederima na sve strane i paketima sa kafom i uzeglim bananama. I sta vrijedi steta na opstim izborima, kad ce vepar imati barem 15000 glasova. A mi se kao cuditi kako to jebemu i s kim mi to zivimo. I tako 30 godina.
A jbga jarane kontam dokle to sve ide....i treba bjezat odavde...sime_cipol wrote: ↑08/10/2024 08:19Nikad ne podcjenjuj glupost našeg čovjeka.mali_balon wrote: ↑08/10/2024 07:56A ustvari dali glas sda....nije govno nego se neko posrosime_cipol wrote: ↑08/10/2024 07:43 Ljudi su glasali za SBiH iz dva prosta razloga.
Nisu ni SDA, ni NiP. Ne dam nijednim, evo glas za SBiH. I eto ga
elk wrote: ↑08/10/2024 08:58 Znaci u 2024 neki ljudi i dalje vjeruju da glasanjem za szbih ili df ne glasaju za sda![]()
Ista masa mahom neukih glasaca, udesno nastrojena, ali bosnu im ne diraj, samo se decenijama preljeva od stranke do stranke i "zenju uspjehe". Od aprilskog paketa, do anp senadeProsli put od lepog hareta i sadika bahtica, nastavili sa sanelom prasovic i bibijom kerlom, evo ih sad kod rumenigea. sve isti sklop garantujem.
Ima ih, zajedno sa veprovom hordom u zelenom kartelu, dovoljno da uzmu za 2 godine. Zivi bili pa vidjeli, osjeti se taj smrad, pardon trend. I dalje radi prica o cetnicima niz vraca i prodaji drzave, pederima na sve strane i paketima sa kafom i uzeglim bananama. I sta vrijedi steta na opstim izborima, kad ce vepar imati barem 15000 glasova. A mi se kao cuditi kako to jebemu i s kim mi to zivimo. I tako 30 godina.
Ne postoji bivši SDA-ovac...samo je razlika koliko je ko narcisoidan,sujetan i ljubomoran.mali_balon wrote: ↑08/10/2024 10:25Ja, i???? Sta je poenta tvog posta.....omalovazavanje konakovica nipa uzdizanje sebije.....