Kad pogledas imena, sve go interesdzija samo da se uvale u OV i na dobru platu, a ja trebam vjerovati da oni rade za opce dobro
Tu zaista nemas za koga glasati, uhljebe razumijem oni moraju.
Moderator: Bloo
Jel se moze negdje pogledat da li sam glasao(zivim vani) pa me zanima jel kifla ili sda makla moj glasdječak sa šibicama wrote: ↑06/10/2024 15:49 Tvoje misljenje me apsolutno ne interesuje, nadam se da si akceptirao. Drzava nije tvoja, nego je i moja
Veliki broj glasackih listica su nevazeci, danas i moj. Nisam mislio izaci ali necu da mi ukradu glas, dobili su moj glas![]()
Ne izadjes ti, a oni imaju svoj tim glasaca (porodice, prijatelji i stranacki timovi) i tvojim neizlaskom osiguravas njima naredne 4 godine ubiranja vlasti i para. A tvojim izlaskom i glasanjem, remetis taj omjer i otezavas njima sigurnu pobjedu. Pogotovo ako se glasa za druge stranke, onda se moraju lomiti oko vlasti.geoxx wrote: ↑06/10/2024 15:54Kako si samo opasan.dječak sa šibicama wrote: ↑06/10/2024 15:37Odlicno, ja izadjem i nacrtam penis na glasackom listicu, kao sto sam upravo uradio.Bullet Tooth Tony wrote: ↑06/10/2024 14:15
Posto nam je cilj Evropa i da budemo u Evropi i kako stalno govorimo treba bjezat u Njemacku ja bi uveo onda kazne kao i u ostalim EU drzavama .. od 100 do 200 eura za ne izlazak a ako ne izadjes na iduce od 200 do 1000 eura
I mahanje.
Nisi li im vratio ni poklopac na hemijsku?
Ne vjerujem, i ovo je neka urbana legenda "ako ne izadjes, ukradu ti glas".BiBi911 wrote: ↑06/10/2024 15:58Jel se moze negdje pogledat da li sam glasao(zivim vani) pa me zanima jel kifla ili sda makla moj glasdječak sa šibicama wrote: ↑06/10/2024 15:49 Tvoje misljenje me apsolutno ne interesuje, nadam se da si akceptirao. Drzava nije tvoja, nego je i moja
Veliki broj glasackih listica su nevazeci, danas i moj. Nisam mislio izaci ali necu da mi ukradu glas, dobili su moj glas![]()
danas je dovoljno bilo evidentirati i objaviti da je pravio sranje, iza 19:00 mogli su i ime objavitiperfect_guy wrote: ↑06/10/2024 16:03a kako da drugačije znamo ko pravi sranja ako direktno ne objave ime?
Tacno takomokra_carapa wrote: ↑06/10/2024 16:01
Ne izadjes ti, a oni imaju svoj tim glasaca (porodice, prijatelji i stranacki timovi) i tvojim neizlaskom osiguravas njima naredne 4 godine ubiranja vlasti i para. A tvojim izlaskom i glasanjem, remetis taj omjer i otezavas njima sigurnu pobjedu. Pogotovo ako se glasa za druge stranke, onda se moraju lomiti oko vlasti.
Tako da je neizlazak isto jedan vid glasanja, ali za stranke koje su vec na vlasti ili one koje imaju vecu mrezu priklonjenih glasaca - botova.
Zato treba malo razmisliti sta svaka nasa odluka nosi kao rezultat
Ima i onih koji navijaju i ubjedjuju druge da ne glasaju i da ne izlaze na izbore. Tako osiguravaju svojim strankama vecu sansu za povjedu i mjesta u vijecu
Naravno, slobodna smo drzava.
dječak sa šibicama wrote: ↑06/10/2024 16:31 Nakon sto su se svi izmijenjali na vlasti, i nakon sto je i covjecijoj ribici jasno da tu nema postena covjeka, ofirna je prica "za nekoga moras glasati".
Ne moras, ponistis listic i mirna Bosna.
Nije da nema bas postenog covjeka, nego je cijeli sistem u BiH napravljen tako da se nista ne moze pokrenuti niti poboljsati jer svako moze sve blokirati.dječak sa šibicama wrote: ↑06/10/2024 16:31 Nakon sto su se svi izmijenjali na vlasti, i nakon sto je i covjecijoj ribici jasno da tu nema postena covjeka, ofirna je prica "za nekoga moras glasati".
Ne moras, ponistis listic i mirna Bosna.
Naravno da imamo pravo i pametovati ako zelimo. Dok nam neko ne zabrani.Chmoljo wrote: ↑06/10/2024 16:34Naravno, slobodna smo drzava.
Ali takvi ljudi onda nemaju pravo da drugima pametuju o ljudima koje su izabrali.
To je tako prosto. Evo ko god se izjasnio da nece glasati ili ce precrtati listic lijepo molim da ne komentarisu po politickim temama jer je njima sve isto ko god bio.
Tako je, bacen glas je glas ali u prilog sistema i protiv promjena. Iako se prividno cini da je protiv sistema, ustvari je glas za nastavak ovakvog stanja ili potvrda te osobe koja je bacila glas da je zadovoljna za trenutnim sistemomdječak sa šibicama wrote: ↑06/10/2024 16:38 I bacen glas je glas, ne pametujte bezveze.
To je protest protiv sistema.
Dok ne bude zabranjeno, dok god nismo staljinisticka diktatura, komentarisace se![]()
Protest protiv sistema nacrtat kurčinu na glasačkom listiću?dječak sa šibicama wrote: ↑06/10/2024 16:38 I bacen glas je glas, ne pametujte bezveze.
To je protest protiv sistema.
Dok ne bude zabranjeno, dok god nismo staljinisticka diktatura, komentarisace se![]()