Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Adi-g wrote: ↑03/10/2024 20:20
Ovaj voLTE ne radi korisnicima koji imaju esim… kod njih ne može 2 dobra
Ja to imam aktivirano, ali sam ga na telefonu isključio.
Kod mene iz nekog razloga ne radi kako treba, ali nemam se kome žaliti jer mi telefon nije na listi certificiranih uređaja za korištenje na bhmobile mreži. Radi se o telefonu POCO X5 Pro 5G.
Radi. Kod mene je esim i volte radi uredno.
Posto mo je broj na firmi, njihov menadzer velikih korisnika mailom obavjestio da nemaju tehnicke mogucnosti preko esim pustiti volte. Ocito i tamo sve budale na platnom spisku
vanjki wrote: ↑04/10/2024 06:42
Kako radi Volt prilikom uspostave poziva tj.kakonse ukljucuje? Da li ide preko neke aplikacije ili normalno zovem,a skida mi internet?
ukjučiš u opcijama telefona, internet ne skida , naplaćuju kao i svaki drugi poziv prema cijenama u tvom paketu.
vanjki wrote: ↑04/10/2024 06:42
Kako radi Volt prilikom uspostave poziva tj.kakonse ukljucuje? Da li ide preko neke aplikacije ili normalno zovem,a skida mi internet?
ukjučiš u opcijama telefona, internet ne skida , naplaćuju kao i svaki drugi poziv prema cijenama u tvom paketu.
Ako sagovornik sa druge strane isto ima VoLTE mozes video poziv uspostaviti koji kosta isto kao obicni poziv.
Radi. Kod mene je esim i volte radi uredno.
Posto mo je broj na firmi, njihov menadzer velikih korisnika mailom obavjestio da nemaju tehnicke mogucnosti preko esim pustiti volte. Ocito i tamo sve budale na platnom spisku
I kod mene ista situacija... Isto mi rekli posto je e Sim nema mogućnosti da se upali voLTE
Imam vdsl modem u jednom objektu i sa tog modema u drugu prostoriju mi ide utp direktno u kamere. Eh ako skopcam drugi modem ovdje gdje su kamere da li ce automatski proraditi internet pa da mogu koristiti i kamere i wifi preko tog drugog modema?
MojaWebTv nepotrebljiva kao i uvijek. Na TV aplikaciji arene sport nikako ne rade, svi kanali rade osim arena, arena zbog kojih jedino i plaćam ovo smeće. Na 4g na telefonu arena radi, ali slika kasni jedno 5 minuta u odnosu na komentatora. Jel može ova "IT" firma imati jednu jedinu aplikaciju koja normalno radi i koja nije zapela u 2004. godini? Haj nešta uradite kako treba molim vas. Samo želim da gledam englesku ligu na ovaj kišni dan, pa jel puno tražim?
Smece, ne da mi se ni prijavit, kaze pogresno ime i lozinka. Puuu, govna.
Navodno od 1.11. nece vise ni raditi na drugim mrezama.
I ne treba kad ne znaju.
NediM17 wrote: ↑05/10/2024 17:41
I ne treba kad ne znaju.
Ne radi se o moja web tv, nego o klasičnoj moja tv usluzi koja je išla preko interneta drugih mreža. Moja web tv nastavlja i dalje kao i dosad (da ne radi ).
I ne treba kad ne znaju.
Ne radi se o moja web tv, nego o klasičnoj moja tv usluzi koja je išla preko interneta drugih mreža. Moja web tv nastavlja i dalje kao i dosad (da ne radi ).
Mislim da to nikad nije ni postojalo. Preko kojih mreža su nudili uslugu?
I ja bih rekao da klasična Moja TV usluga koja radi preko interneta drugih operatera ne postoji.
Postoji samo Moja TV koja radi preko 4G mreže ali samo BH Telekom-a u cijeloj BiH.
Jedina OTT usluga Moja TV je Moja Web TV koja radi preko interneta drugih operatera.
crnivrag wrote: ↑06/10/2024 19:19
Meni nije jasno kako mi dozvoliše prije 2 dana da dokupim 90 dana, ako su već odlučili da od 01.11. ubiju Moja Web TV za druge operatere.
Ne gase Moja Web TV, rečeno sto puta već.
Gasi se IPTV Moja TV koja je navodno bila moguća preko infrastrukture drugih operatera ali to u praksi ne znam ni je li postojalo.
I ne treba kad ne znaju.
Mislim da to nikad nije ni postojalo. Preko kojih mreža su nudili uslugu?
Ma nemam pojma, ali tako piše, ne vjerujem da su zaboravili dodati ono web između. Iskreno nešto mi je ko kroz maglu da se stvarno jednom nešto pričalo o tome.