Ja ba
Ovo su one sto su skinute gore, dakle mogu se skidat idf i a i davidovu pracku i patriot koji je vec skidao balisticke u ukrajini
Ma znam. Nema frkeBobi wrote: ↑01/10/2024 22:14Ma vidi, morali smo uvest taj anti bot, vi ste generalno svi OK zajedno sa tuzlacimaapsidejzi wrote: ↑01/10/2024 22:11Vala ga razumijem sa ovom devetkomHaj sto jednom napisem i nekako. Nego sto ako je neko upisao post dok sam ja svoj pisao, ne prihvati moj prvi Submit nego kao pregledaj svoj post. Onda nemam gdje upisat devetku nego moram opet pritisnut submit. Tek treci put dobijem priliku da upisem devetku.
![]()
ali ima padobaranaca ovih sa istoka i zapada pa ulijecu nepropisno pa nek makar nauče kako nam izgleda zastava
.
koje (ne)srece moras biti da ti se ovo desi.sumirprimus wrote: ↑01/10/2024 22:33Ja bairanske rakete
![]()
Ovo su one sto su skinute gore, dakle mogu se skidat idf i a i davidovu pracku i patriot koji je vec skidao balisticke u ukrajini
I to u Gazi... nema logike da u tom pravcu salju rakete...zna se gdje je Gaza na karti
taj plastikaner moze i vertikalno poletiti.
I to je tačno ali pitanje do kada?sumirprimus wrote: ↑01/10/2024 22:37 Na stranu da su teoretski i unistili dobili bi sutra dan odmah zamjenu iz amerixkih rezervi.
Kao sto ameri imaju rezerve/ogromna skladista municije u izraelu, koje koristi iskljicivo idf kad im zatreba kao sad. I ovi se necem nadaju![]()
Jesi zavrsio u njemackoj?Man of steel wrote: ↑01/10/2024 22:45I to je tačno ali pitanje do kada?sumirprimus wrote: ↑01/10/2024 22:37 Na stranu da su teoretski i unistili dobili bi sutra dan odmah zamjenu iz amerixkih rezervi.
Kao sto ameri imaju rezerve/ogromna skladista municije u izraelu, koje koristi iskljicivo idf kad im zatreba kao sad. I ovi se necem nadaju![]()
Amerika kao židovska kasica prasica i kmica iz geta da ratuje za židovski interes?
Da se to jednog dana opet neće slomiti preko leđa židova i to najobičnijeg čovjeka kao nekoliko puta do sada?
ne selotejpom ce zalijepiti unistenog i ostecenog plastikanera kojem treba duga i kvalitetna pista da uzleti (koliko ti znas, a vidim da znas)