nivla wrote: ↑19/06/2024 11:59
pa dezertiro lik s linije cim mu se ukazala prilika a predstavlja se ko da je ucestvovao cijeli rat a nije, jebem i njega i otpor koji je “organizovo” ovaj sto je rekao “ja, i?”
ne treba ni zaboraviti ni one lazi o tome da pravimo dronove, obicna karikatura nalik zahiragicu, koja da nije u sdpu ne bi imala marke da kupi sebi kiflu jer nikakve sposobnosti nema
malo je stranaka koje ja prezirem kao sto su sdp i sda, to su govna samo takva, u toj utakmici im se opasno priblizio i nip sa svojim kadrovima, df ne bih ni spominjao davno su se trebali ugasit kad u njima obitavaju likovi nalik denisu gracu, pardon muhamedu gracicu koji je da bi se dopao birackom tijelu nase stranke promijenio ime da zvuci sto manje bosnjacko
Posto je tema o retardiranom vepru, malo cu spamovati. Helez kakav god da je, bio je u armiji i drzao pusku. Ja znam njiHa hipter koji su bili po podrumima, dijelili humanitarnu po mjesnoj zajednici ili bjezali preko igmana. Helemnejse svakom njegov obraz.
Sto se tice doticnog muhameda, to je neprikosnovena ljiga od insana. Kad mu nije uspjelo preuzet NS od Kojevica i infiltrirat se kao sdO ispdak. Prodao je ruku za zakon o ZoR-u i pobjegao u Beč. Tu je spisko pare i vrno se poslije par godina i infiltirao se u DF i tu poceo uz ZK da se pridruzi stavu sdO. Otkrio svoje pravo lice iako je promjenio prezime i ime.
Uglavnom kada sagledam dva tabora tj dvije trojke s jedne SDP-NiP-NS i sa druge sdO-DF-SBiH, ocito je kome ne treba vjerovati niti dati glas. Svi imaju fula i oraha u dzepu al ova trojka doticna sdOdfsbih je... necu nista reci jer ce biti previse vulgarno.