https://www.youtube.com/watch?v=YhQCO238L04
koga interesuje lajv uz brejking njuz doktora
Vidim videa sa dosta sekundarnih detonacija. Mozda udaraju na skladista. Naravno ne znam o kojim dijelovima grada se radi ali su prije par sati uputili upozorenje da se neki dijelovi grada napuste. Vjerovatno su to objavili jer znaju da hezbolah ne moze pomjeriti to sto su naumili gadjatiVelkoski wrote: ↑28/09/2024 00:45 Nema pametnog odgovora na to. Mislim i da je poprilično irelevantno, evo u zadnjih deset minuta je zbombano još deset lokacija (što mogu vidjeti svojim očima) i čisto sumnjam da je iko sastančio ispod. To je samo opravdanje za rokačinu
https://www.youtube.com/watch?v=YhQCO238L04
koga interesuje lajv uz brejking njuz doktora![]()
Ma kontam sad.
Najavili su tri zgrade, bombardovano je sigurno deset.karanana wrote: ↑28/09/2024 00:47
Vidim videa sa dosta sekundarnih detonacija. Mozda udaraju na skladista. Naravno ne znam o kojim dijelovima grada se radi ali su prije par sati uputili upozorenje da se neki dijelovi grada napuste. Vjerovatno su to objavili jer znaju da hezbolah ne moze pomjeriti to sto su naumili gadjati
Ne da samo opravdava, nego reklo bi se i likuje, pa mi je to malo povuklo zivac. Kaze nek 'izadju na livadu', a sto 1. korpus nije izasao na livadu tj krenuo u juris na brda oko Sarajeva pa sta bude ?jeza u ledja wrote: ↑28/09/2024 00:31 Cime on opravdava ubijanje civila? Tako sto kaze da Nasrallah boravkom u Bejrutu ugrozava druge jer je meta?
Bejrut nije opkoljena Gaza niti Sarajevo da se nema gdje pobjeci.
Imaš li izvore, kako provjervaš gdje i kako pišu?
sehohari wrote: ↑28/09/2024 01:02
Znam da i ti imaš Reddit, ali to mi nije vjerodostojno, botovi često znaju biti i ne-reprezentativni za sopstvenu populaciju.
Btw. jesi vidio šta su radili sa subredittima, r/Libanon, r/worldnews, pa čak i r/IsraelPalestine su astroturfani.
HvalaVelkoski wrote: ↑28/09/2024 01:05sehohari wrote: ↑28/09/2024 01:02
Znam da i ti imaš Reddit, ali to mi nije vjerodostojno, botovi često znaju biti i ne-reprezentativni za sopstvenu populaciju.
Btw. jesi vidio šta su radili sa subredittima, r/Libanon, r/worldnews, pa čak i r/IsraelPalestine su astroturfani.
Dovoljno mi je otvoriti ovog lika, o X-u da ne pričam.
r/worldnews je totalno preuzet od Hasbare, od većih subova r/socceru ne mogu ništa, što je zanimljivo![]()
The initial assessment of Israeli intelligence agencies is that Nasrallah has been killed, the officials say - NYT
Ma doktori su botovanja.
Koliko je Izrael napravio zlocina samo u zadnjih godinu dana, ovo je “nista”. Uostalom i Amerikanci su rokali ovako po pustinjama, pobiju cijelu siru porodicu nekog Alkaidasa, i….nista.Velkoski wrote: ↑28/09/2024 00:51Ma kontam sad.
Mislim, s jedne strane naravno da trebaju bježati ako mogu, s druge, o ovome će se sigurno govoriti za 100 godina u smislu terorizma i ratnih zločina.
Najavili su tri zgrade, bombardovano je sigurno deset.karanana wrote: ↑28/09/2024 00:47
Vidim videa sa dosta sekundarnih detonacija. Mozda udaraju na skladista. Naravno ne znam o kojim dijelovima grada se radi ali su prije par sati uputili upozorenje da se neki dijelovi grada napuste. Vjerovatno su to objavili jer znaju da hezbolah ne moze pomjeriti to sto su naumili gadjati
Ma da su libanonci, palestinci, iranci i sve arapske drzave okolo malo bolji pa hajd. Al i oni su isti kao izrael. Da mogu sad bi ga izbrisali sa lica zemlje. Ovdje nije rijec o tome ko cije civile ubija. Ovdje je jedina razlika ko moze koga ubijat. Trenutno Izrael dere guzove al to se moze okrenut sad pa sad i opet bismo gledali ubijanje civila samo ovih drugih.Truba wrote: ↑28/09/2024 00:09fakat dojadise vise s kmecanjemapsidejzi wrote: ↑27/09/2024 23:21I jedno i drugo su ratni zlocin. Jel ti sad lakse?sime_cipol wrote: ↑27/09/2024 23:13 Kad Rusi gadjaju stambene četvrti to je ratni zlocin. Kad Izrael gadja to je sta?
Kad Rusi gadjaju elektrane, izvore vode i ostalu infrastrukturu to je zlocin. Kad Izrael gadja to je sta?
rat je izrael roka sve redom boli ih djon
ne znam sta zele vise od nas forumasa
koda mi mozemo rat zauistaviti
da rokaju znamo kako funkcionira svijet
kvod licet jovi non licet bovi
Iz ovog se ne vidi ništa, samo komentar.
Upis sličan na drugoj temi, ne može se reći da bi Palestinci, Iran i ili Arapi bili isti samo da imaju oružje.apsidejzi wrote: ↑28/09/2024 06:47 Ma da su libanonci, palestinci, iranci i sve arapske drzave okolo malo bolji pa hajd. Al i oni su isti kao izrael. Da mogu sad bi ga izbrisali sa lica zemlje. Ovdje nije rijec o tome ko cije civile ubija. Ovdje je jedina razlika ko moze koga ubijat. Trenutno Izrael dere guzove al to se moze okrenut sad pa sad i opet bismo gledali ubijanje civila samo ovih drugih.
Koji tačno je "naš" interes? Ja znam za tvoj interes a njega si više puta ponovio a to je: disolucija države BiH na dvije države i mirno razdruživanje jer, da te citiram"ovako više ne može".sumirprimus wrote: ↑27/09/2024 19:56Briga ikog za nas. Nas treba da bude briga za nas i treba da gledamo svoj interes bez obzira na sve.geoxx wrote: ↑27/09/2024 19:54 Nerealno koliko covjek na silu podrzava Izrael jer je to kao ono interes drzave i sta sve ne.
Ja sam ubjedjen da Amere zaboli desno jaje kako ce se Bosnjaci ili opcenito drzava postaviti u vezi Izraela i Palestine. Al bukvalno. Pogotovo kako ce se postaviti u vezi pitanja oko kojeg i sami americki saveznici okrecu ledja ili se u najmanju ruku distanciraju od Izraela.
Isto tako, ubjedjen sam da Amere zaboli desno jaje sta ce njima Izrael savjetovati u vezi balkanske politike, a zapravo mislim da Izrael opcenito zaboli desno jaje za Balkan niti oni imaju neki veci interes da tu intervenisu.
Ljudi se ionako vezu za desnicare poput Vucica, tako da je svejedno hoces li im ti lizati tabane i podrzavati ih cak i u zlocinima.