Petrovic sto je ubio 6 ljudi bio je zaklopljen na Forenzickoj ali je gore i umro. Duze vrijeme. Nek prosire kapacitete jebali oni mater svoju, ocito nekome odgovara da gmazovi pedofilski usmrdzeli gamizu oko djece.nivla wrote: ↑24/09/2024 21:18lik ima dijagnozu da he sizofrenik, nije mi poznato da imamo neku ustanovu gdje bi ga zatvorili trajnije od nekoliko mjeseci na psihijatriji, prema tome dok ga neko ne ubije jer mu je prisao kceri nista sistem nece napravitivjeshalica wrote: ↑24/09/2024 21:16Lik je vec bio zaklopljen na psihijatriji, ima i SCH.
Gori su majmuni koji su ga pustili
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- vjeshalica
#84851 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- Haris.ba
#84852 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa nisu ga dobro preodgojili. Znam ja jednog sto je isto tako maltetiro komsikuk, svasta radio. Sve dok jednom nije naograisao. Zavrsio na stakama citav zivot. Jedva se sa stakama krece i jedva prica. Otisla vilica ko na kucacoj masini kad pomaknes rolnu do kraja.nivla wrote: ↑24/09/2024 21:21 ima dosta blazi slucaj sa onim debilom hamerom prosicem sto sve redom jebe u zdrav mozak sa onim reflektorima na glavi, i jednom ga istukose na vilsu i opet nije dosao pameti, vec i dalje, nakon sto su ga dvaput poslije toga autom pokupili jer ih je zaslijepio na njihovo zeleno, vozi sa onim reflektorima na glavi
- vjeshalica
#84853 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa to ti govorim. Ima lijeka narodnog.
- insaneinthebrain
#84854 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
opet hamer poceo da koristi pistaljku, batine u najavi mu ne ginuHaris.ba wrote: ↑24/09/2024 21:24Pa nisu ga dobro preodgojili. Znam ja jednog sto je isto tako maltetiro komsikuk, svasta radio. Sve dok jednom nije naograisao. Zavrsio na stakama citav zivot. Jedva se sa stakama krece i jedva prica. Otisla vilica ko na kucacoj masini kad pomaknes rolnu do kraja.nivla wrote: ↑24/09/2024 21:21 ima dosta blazi slucaj sa onim debilom hamerom prosicem sto sve redom jebe u zdrav mozak sa onim reflektorima na glavi, i jednom ga istukose na vilsu i opet nije dosao pameti, vec i dalje, nakon sto su ga dvaput poslije toga autom pokupili jer ih je zaslijepio na njihovo zeleno, vozi sa onim reflektorima na glavi
-
Semper123
#84855 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Hamer je mangup od kojeg svi prezaju i jedan od najacih biciklista u Sarajevu. Navodno ima crni pojas u brazilskoj đijuđici i mnogi bi slomili zube na njemu , plus na to sve prepspreman je. Policija okrece glavu od njega, ne zele probleme, obicni gradjani se vecinom pridrzavaju njegovih znakova koje daje rukama i pištaljkom.
-
Naslovnica
#84856 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kako može biti lud i biti vozač Centrotransovog busa, tako negdje pročitah, da je vozač.nivla wrote: ↑24/09/2024 21:21 ima dosta blazi slucaj sa onim debilom hamerom prosicem sto sve redom jebe u zdrav mozak sa onim reflektorima na glavi, i jednom ga istukose na vilsu i opet nije dosao pameti, vec i dalje, nakon sto su ga dvaput poslije toga autom pokupili jer ih je zaslijepio na njihovo zeleno, vozi sa onim reflektorima na glavi
Doduše, danas čovjeka ništa ne bi trebalo iznenaditi.
-
L u c i f e r
#84857 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
To danas nije smetnja, nego preporuka.Naslovnica wrote: ↑24/09/2024 21:36Kako može biti lud i biti vozač Centrotransovog busa, tako negdje pročitah, da je vozač.nivla wrote: ↑24/09/2024 21:21 ima dosta blazi slucaj sa onim debilom hamerom prosicem sto sve redom jebe u zdrav mozak sa onim reflektorima na glavi, i jednom ga istukose na vilsu i opet nije dosao pameti, vec i dalje, nakon sto su ga dvaput poslije toga autom pokupili jer ih je zaslijepio na njihovo zeleno, vozi sa onim reflektorima na glavi
- vjeshalica
#84858 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nije on vozac tamo uopce.Naslovnica wrote: ↑24/09/2024 21:36Kako može biti lud i biti vozač Centrotransovog busa, tako negdje pročitah, da je vozač.nivla wrote: ↑24/09/2024 21:21 ima dosta blazi slucaj sa onim debilom hamerom prosicem sto sve redom jebe u zdrav mozak sa onim reflektorima na glavi, i jednom ga istukose na vilsu i opet nije dosao pameti, vec i dalje, nakon sto su ga dvaput poslije toga autom pokupili jer ih je zaslijepio na njihovo zeleno, vozi sa onim reflektorima na glavi
- Logovan
#84859 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Smirio se jedno vrijeme, nije ga nigdje bilo, barem ga ja nisam viđao, a niti sam čuo da se neko žalio na njega. Počeo se opet glupirati nekad prošle godine. Nevjerovatan lik.nivla wrote: ↑24/09/2024 21:21 ima dosta blazi slucaj sa onim debilom hamerom prosicem sto sve redom jebe u zdrav mozak sa onim reflektorima na glavi, i jednom ga istukose na vilsu i opet nije dosao pameti, vec i dalje, nakon sto su ga dvaput poslije toga autom pokupili jer ih je zaslijepio na njihovo zeleno, vozi sa onim reflektorima na glavi
- thekupus
#84860 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
U prolazu jednom kod Bičakčića udari nogom moju mamu, onako u prolazu s bicikla, i još se okrenuo da psuje. Ja krenuo trčati za njim, ali bio malo iza operacije tetive, pa nisam mogao. Dva mjeseca poslije prolazim oko ponoći na istom mjestu, kad ono on stoji i gleda kako policija pravi uviđaj nakon neke male saobraćajke. Ja stao skroz blizu iza njega, rekoh "vidiš kako je živjeti u malom gradu, možeš bježati ali ne možeš pobjeći". Malo je reći da se usrao. Stavio biciklo prema meni, gleda gdje da pobjegne, nema gdje. Prvo počeo priču kako ne zna o čemu pričam, fol on je tek iz njemačke došao, rekoh Hamere već ti je jednom biciklo završilo u miljackoj, i nisi došao pameti". Viče on prema saobraćajcu, kaže "pomozite policajac, ovaj mi nešto prijeti, hoće da me ubije". Saobraćajca naravno zaboli neka stvar, viknu malo na nas da brišemo odatle, ja mu rekoh kako se vi to meni obraćate, s kojim pravom. Sjede u auto i ode, a Hamer zove na telefon 122, i priča kako hoću da ga ubijem, i da sam ga udario nogom u glavu. Tu stoji momak neki blizu, a sve se dešava ispred one banke na ćošku Alipašine. Rekoh hajde sad stani tu, kad si zvao policiju čekamo ih zajedno, da nisi maknuo odatle. Stiže interventna za tri minute. Ja u košulji i s kravatom, tek iz muzeja. Legitimišu nas odvojeno, on se pravo uzbudio, priča kako sam ga bacio na pod i šutao. Ja ispričao fino kako je bilo, kako je udario mamu i pobjegao, kako je sve bilo ok s njom pa nismo zvali policiju. Kaže policajac "što si ga tukao, priča da si ga šamarao". Rekoh eto kamere iznad pa uzmite snimke, i pogledajte me i recite izgledam li kao da sam upravo nekoga tukao.Logovan wrote: ↑24/09/2024 22:06Smirio se jedno vrijeme, nije ga nigdje bilo, barem ga ja nisam viđao, a niti sam čuo da se neko žalio na njega. Počeo se opet glupirati nekad prošle godine. Nevjerovatan lik.nivla wrote: ↑24/09/2024 21:21 ima dosta blazi slucaj sa onim debilom hamerom prosicem sto sve redom jebe u zdrav mozak sa onim reflektorima na glavi, i jednom ga istukose na vilsu i opet nije dosao pameti, vec i dalje, nakon sto su ga dvaput poslije toga autom pokupili jer ih je zaslijepio na njihovo zeleno, vozi sa onim reflektorima na glavi![]()
Malo poslije zaprijetiše mu malo i otjeraše ga, a meni rekoše "pusti budaletinu, pređi na drugu stranu ulice kad ga vidiš, pitanje je vremena kad će ga neko teško isprebijati"
Dvije noći poslije ide on svoje klasično, ja doviknuh jesi to opet krenup, kako me je vidio ode kroz auta sredinom ulice na drugu stranu hahah
Uglavnom, momak fakat nije dobar nimalo, žao mi ga je baš, vidi se da je na nivou nekog djeteta malog
- GarfieldLover
#84861 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
neoxxx wrote: ↑24/09/2024 19:02 https://n1info.ba/vijesti/pedofil-s-grb ... -do-skole/
I sta covjek da radi sad, sve privremena i polovicna “rjesenja” i samo se vrtimo u krug
Ima li negdje fotografija ovog Edina? Ima nas koji stanujemo u blizini a ne znamo kako izgleda
-
narcisaa
#84862 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
GarfieldLover wrote: ↑25/09/2024 10:56neoxxx wrote: ↑24/09/2024 19:02 https://n1info.ba/vijesti/pedofil-s-grb ... -do-skole/
I sta covjek da radi sad, sve privremena i polovicna “rjesenja” i samo se vrtimo u krug
Ima li negdje fotografija ovog Edina? Ima nas koji stanujemo u blizini a ne znamo kako izgledaIli znamo ali nismo znali (do sad) za ovaj problem
A sta raditi sa obrazovnim institucijama ciji uposlenici stite i pogoduju pedofilu iz svojih redova?
https://www.klix.ba/vijesti/bih/optuzen ... /240925057
Sivro "dusebriznik" istih ustaje u njegovu odbranu
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sivro-b ... /221218008
Na kraju pedofil plati jos i zatvorsku kaznu.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sarajev ... /221217003
-
Naslovnica
#84863 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne kontam, svrha registra da pedofilu onemogućiš da dođe u kontakt sa djecom, a on može sutra biti na plaži ili u parku i vršiti svoje bolesne radnje?!Registar pedofila
Ko će imati pristup podacima?
Također je naglasila da je zakonom predviđeno da se podaci iz registra mogu dati istražnim organima i organima krivičnog pravosuđa, ali se podaci u opravdanim slučajevima mogu dati i organima, organizacijama i ustanovama koje u okviru svojih nadležnosti ostvaruju redovan kontakt s djecom.
"Također, ovi organi imaju obavezu da prilikom prijema kandidata u radni odnos od organa nadležnog za vođenje registra zatraže podatak da li je kandidat evidentiran u registru, te ukoliko jeste, bit će mu onemogućeno zasnivanje radnog odnosa", naglasila je Hanić-Zalihić.
Svrha postojanja i vođenja registra je, uz ove navedene mjere, da se počinitelj koji je jednom osuđen spriječi da ponovo izvrši isto ili slično krivično djelo tako što će se onemogućiti da dođe u kontakt s djecom, dok će nadležni organi imati mogućnost da prate njegovo kretanje u zajednici, a u najgorem slučaju recividizma, registar i navedene mjere će omogućiti da se počinitelj brzo locira i da se privede pravdi.
"Naravno, sama spoznaja da postoji ovakav zakon i da postoji registar, kao i ove posebne obaveze, ima i preventivan karakter, jer bi sama činjenica da postoji registar i posebne obaveze mogle imati odvraćajući efekat na nekog potencijalnog počinitelja" smatra Hanić Zalihić.
Podsjetila je da Konvencija Vijeća Evrope o zaštiti djece od seksualnog iskorištavanja i seksualne zloupotrebe, državama članicama nalaže mjere koje su dužne uspostaviti u svom materijalnom krivičnom zakonodavstvu.
"Prije svega te se mjere odnose na obavezu predviđanja određenih namjernih radnji kao krivičnih djela, propisivanje efikasnih, odvraćajućih i srazmjernih sankcija, te pohranjivanja i evidentiranja podataka o osuđenim počiniteljima seksualnih krivičnih djela na štetu djece. Slijedom toga, brojne evropske države uskladile su svoja zakonodavstva s ovom konvencijom, a to je slučaj i u susjednim zemljama, kao i u entitetu Republika Srpska u kojem, osim što je uspostavljen tzv. registar pedofila, u Krivičnom zakoniku su i sva ponašanja koja su predviđena Konvencijom propisana kao krivična djela", pojasnila je.
Jebo mater, ureži mu na čelo veliko slovo P da svi znaju!
-
noviclan
#84864 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma debili hoce nesto a nece nista, nego hoce li se pojaviti ime sudije/sudinice koja je NEnormalnog osudila na godinicu ima li ko da ispita slucaj ko je uze cifru za nagradu
- Laplace
#84865 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
narcisaa wrote: ↑25/09/2024 12:02GarfieldLover wrote: ↑25/09/2024 10:56neoxxx wrote: ↑24/09/2024 19:02 https://n1info.ba/vijesti/pedofil-s-grb ... -do-skole/
Ima li negdje fotografija ovog Edina? Ima nas koji stanujemo u blizini a ne znamo kako izgledaIli znamo ali nismo znali (do sad) za ovaj problem
A sta raditi sa obrazovnim institucijama ciji uposlenici stite i pogoduju pedofilu iz svojih redova?
https://www.klix.ba/vijesti/bih/optuzen ... /240925057
Sivro "dusebriznik" istih ustaje u njegovu odbranu
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sivro-b ... /221218008
Na kraju pedofil plati jos i zatvorsku kaznu.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sarajev ... /221217003
Alihodžića ništa nije spriječilo da svoju zatvorsku kaznu uredno plati i tako se nađe na slobodi bez odlaska iza rešetaka
Da budemo pošteni, direktori Školski odbor i nisu imali izbora, morali su ga vratiti na posao jer nema pravnih prepreka za obavljanje posla nastavnika. Ima moralnih prepreka, ali to ne prolazi na sudu ako nastavnik tuži školu.Sud mu je izdao i uvjerenje o nevođenju krivičnog postupka čime je stekao sve uslove da nesmetano obavlja svoj raniji posao.
-
BadBoy
- drug_profi
#84867 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja mislim da je taj momenat odriješio USA obaveze da nam pomogne da napravimo funkcionalnu državu.
I oni su se jednostavno povukli. Eto vas tamo kad znate bolje.
-
neoxxx
#84868 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne vjerujem, narocito ako je lik s mentalnim poteskocama, tesko da se vucara po drustvenim mrezama, ali ko ce ga znati vise...GarfieldLover wrote: ↑25/09/2024 10:56neoxxx wrote: ↑24/09/2024 19:02 https://n1info.ba/vijesti/pedofil-s-grb ... -do-skole/
Ono sto se meni gadi je sto zbog sugavog sistema odnosno nepostojanja istog, ja moram djetetu od 10 godina objasnjavati kako da prepozna - ako bi se slucajno samo naslo u takvoj situaciji, pedofilske radnje i da fol vristi ili bjezi ili udara ili sta vec. Ko fol biras skolu koja ti je najbliza kuci da ne moras dijete vozikati okolo i onda ti se opet svede na isto, da ga ne mozes samog pustiti u skolu ili na igraliste. Muka mi je bas
-
bejzik
#84869 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
izvršenim pretresom imenovanog, kao i poslovnog prostora koji koristi na području općine Centar pronađeno je i oduzeto 210 grama marihuane, 20 grama speeda, 10 grama kokaina, 32 PVC paketića s marihuanom i četiri PVC paketića s kokainom.
evo klix javlja zaplijenu u Centru-SA
šta im znači ovo prvo roba u gramima pa broj paketića, jel to jedna količina drugačije opisana ili dvije količine i zašto speed nije u PVC
evo klix javlja zaplijenu u Centru-SA
šta im znači ovo prvo roba u gramima pa broj paketića, jel to jedna količina drugačije opisana ili dvije količine i zašto speed nije u PVC
-
BadBoy
#84870 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Tačno tako. Američki ambasador (mislim da je bio Douglas nešto) je tad stavio svoju karijeru na kocku da progura aprilski paket i onda mu ga je Lepi zavuko i čovjek je ubrzo otišao iz BiH. Koprcali smo se još godinu-dviju nakon toga, onda se desila globalna ekonomska kriza 2008-2009 i sve od tada smo u slobodnom padu.drug_profi wrote: ↑25/09/2024 13:12Ja mislim da je taj momenat odriješio USA obaveze da nam pomogne da napravimo funkcionalnu državu.
I oni su se jednostavno povukli. Eto vas tamo kad znate bolje.
- drug_profi
#84871 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Oni su zapravo uradili nevjerovatno poboljšanje našeg nakaradnog sistema, i Lepi mljacko se popišao po tome kao i Šešeljevci.
S tim da su Šešeljevci vidjeli opasnost od takvog ustava za svoj plan, a Lepi nije shvatio da je to samo jedan korak prema nekoj sljedećoj reformi nakon što ode ta generacija političara.
I to bi sada nekad dolazilo na red jer ni Dodik ne bi bio ovo što jeste, ili ga ne bi bilo uopšte, niti bi HDZ bio gospodar Hrvata... i sasvim drugačija priča bi se pričala.
S tim da su Šešeljevci vidjeli opasnost od takvog ustava za svoj plan, a Lepi nije shvatio da je to samo jedan korak prema nekoj sljedećoj reformi nakon što ode ta generacija političara.
I to bi sada nekad dolazilo na red jer ni Dodik ne bi bio ovo što jeste, ili ga ne bi bilo uopšte, niti bi HDZ bio gospodar Hrvata... i sasvim drugačija priča bi se pričala.
-
noviclan
#84872 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Iduci put trebaju mu desnu a moze i lijevu nogu prelomiti pa neka vozi bicikl i maltretira normalan svijet, a policija k'o policija karine maltretiraju normalan svijetLogovan wrote: ↑24/09/2024 22:06Smirio se jedno vrijeme, nije ga nigdje bilo, barem ga ja nisam viđao, a niti sam čuo da se neko žalio na njega. Počeo se opet glupirati nekad prošle godine. Nevjerovatan lik.nivla wrote: ↑24/09/2024 21:21 ima dosta blazi slucaj sa onim debilom hamerom prosicem sto sve redom jebe u zdrav mozak sa onim reflektorima na glavi, i jednom ga istukose na vilsu i opet nije dosao pameti, vec i dalje, nakon sto su ga dvaput poslije toga autom pokupili jer ih je zaslijepio na njihovo zeleno, vozi sa onim reflektorima na glavi![]()
- Edin H.
#84873 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Tucite onda i svakoga ko zaboravi skinuti duga svijetlanoviclan wrote: ↑25/09/2024 18:10Iduci put trebaju mu desnu a moze i lijevu nogu prelomiti pa neka vozi bicikl i maltretira normalan svijet, a policija k'o policija karine maltretiraju normalan svijetLogovan wrote: ↑24/09/2024 22:06Smirio se jedno vrijeme, nije ga nigdje bilo, barem ga ja nisam viđao, a niti sam čuo da se neko žalio na njega. Počeo se opet glupirati nekad prošle godine. Nevjerovatan lik.nivla wrote: ↑24/09/2024 21:21 ima dosta blazi slucaj sa onim debilom hamerom prosicem sto sve redom jebe u zdrav mozak sa onim reflektorima na glavi, i jednom ga istukose na vilsu i opet nije dosao pameti, vec i dalje, nakon sto su ga dvaput poslije toga autom pokupili jer ih je zaslijepio na njihovo zeleno, vozi sa onim reflektorima na glavi![]()
- Thorgerson
#84874 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
A sta bi ti evo konkretno uradio? Prebio bi ga sa teskim tjelesnim povredama? Shvatas da to uradis, da neces ni ti nekaznjeno proci?nepass1 wrote: ↑24/09/2024 20:57Liku 68g, lafo problematican.neoxxx wrote: ↑24/09/2024 19:02 https://n1info.ba/vijesti/pedofil-s-grb ... -do-skole/
Pa da mi pipne dijete na slamku bi se hranio do kraja zivota
Nije ovo film ili serija.
-
zdruzdjo
#84875 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Samo cu opet ispricati pricu koju mi je otac pricao da se desila u SA tamo negdje 80-ihThorgerson wrote: ↑25/09/2024 22:19 A sta bi ti evo konkretno uradio? Prebio bi ga sa teskim tjelesnim povredama? Shvatas da to uradis, da neces ni ti nekaznjeno proci?
Nije ovo film ili serija.![]()
Na autobusku stanicu dosla djevojka sa kosova odnekuda. Studiranje i to. Uhvatila neki taxi. Medjutim taxista je malo djevojku napastvovao pa je na kraju i silovao. Malo se povlacilo po sudu i taxu oslobode. Da se ne lazemo, znamo kakav je bio odnos prema svemu sto je dolazilo sa kosova u to vrijeme. Djevojka otisla nazad na kosovo i nije je vise bilo. Uglavnom xy vremena nakon svega toga taxo je nestao. Zadnji put vidjen kada je primio dvojicu u taxi. Par dana nakon toga su ga nasli negdje iznad vraca u nekom sumarku polumrtvog sa sisarikom zaguranom u anus. Zamislite agonije izvaditi to iz anusa prirodnim putem. istrage, bolnice, policije.... i utvrdjeno da je djevojka imala dva brata. Nisu nasli ni djevojku ni bracu u mjestu gdje su zivjeli na kosovu nikada. Prica je bila Albanija.
E sad, da li je to tada bila urbana legenda ili ne, ne znam. Znamo da su albanici/kosovari veoma osvetoljubiva nacija i da je kod njih to pitanje casti. isto tako znamo da je tadasnja vlast voljela da neke stvari pomete pod tepih ukoliko je to bilo nesto sto je ukazivalo na nesposobnost sudstva ili policije.
Bilo kako bilo: "Gdje ima volje, ima i nacina".
To cu preslikati na danasnje vrijeme gdje armija ratnih zlocinaca koji su imenom i prezimenom dokazano, od ljudi koji su nekako prezivjeli, klali/silovali/ubijali/maltretirali...nevin svijet. i takvi slobodno hodaju po gradovima u bih i susrecu se sa najblizim clanovima porodica onih koje su zaklali/silovali.ubili....i sve to jer je sudstvo/tuzilastvo nesposobno.
E pa ja ne znam kako neko, kome je npr silovana sestra/kcerka/majka, se susretne u prodavnici sa silovateljem i kupi hljeb, izadje, kuci ruca, i navece mirno legne da spava.
E tako i to. Onaj ko nije spreman da u najgorem slucaju ubije ili dobro nagrdi nekoga, da odbrani svoje nevino djete, stvarno ne zasluzuje da bude roditelj.