Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Throttle wrote: ↑20/09/2024 13:33
Sve ispod 17ke je rezervni tocak
Hebote,..al' fakat kako se vremena mjenjaju. Nekad 15 incha bile wow..ja ba algmfi 145 imao,..sila izgledale.
Sad kontam na starog cileta nabaciti 17 resolfen, fabricke 17 ako nadjem sta povoljno, dosta bolje auto izgleda fakat..
Hebote,..al' fakat kako se vremena mjenjaju. Nekad 15 incha bile wow..ja ba algmfi 145 imao,..sila izgledale.
Sad kontam na starog cileta nabaciti 17 resolfen, fabricke 17 ako nadjem sta povoljno, dosta bolje auto izgleda fakat..
Ma sad su toliki otvori oko tocka da kompakt proguta 19ku. Prije 20 godina je, kao sto kazes, 15ka bila pojam za auta koja su se tada vozila-auta iz 90tih. 16ke bile na bmwima samo
Ko kupuje na rate, možda je ekupi najpovoljnije... cijena je ista uvijek bez obzira na broj rata.
Pojedine radnje kad kupuješ na rate podignu cijenu gume za 20 KM, bože sačuvaj
H4v4t4R wrote: ↑20/09/2024 14:51
Pozdrav svima,treba mi savjet oko kupovine guma, dvoumim se između Michelin Pilot Alpine 7 XL i Bridgestone Blizzak 6 za profil 235/55 R18?
Leon16v wrote: ↑20/09/2024 21:16
Ko kupuje na rate, možda je ekupi najpovoljnije... cijena je ista uvijek bez obzira na broj rata.
Zbog provizije, kamata itd. A kamata je opasna stvar
Leon16v wrote: ↑20/09/2024 21:16
Zbog provizije, kamata itd. A kamata je opasna stvar
ko zivi od harama(kamate) ne podrigne ni dva puta godisnje
drug_profi wrote: ↑20/09/2024 09:00
Svakako da je udobnije kad imaš više zraka pod guyicom
I pravilan pritisak je bitan za udobnost , recimo,moj Duster 215-65-16 , predviđen je da se puše na 2.0 bara (i prednje i zadnje , bio auto prazan ili pod punim opterećenjem).
Desilo mi se da ga vulkanizer "po nekoj svojoj navici" napuše na 2.5 bara , razlika u udobnosti je strašna , i odmah se osjeti nakon nekoliko stotina metara vožnje, uz to sve nešto lupa kad se vozi po neravninama
Hvala, evo legle good year ug preformance 3
187keka u unitrade....nema gratis kafe
Trazio si do 150 keka a te GY imas i jeftinije... jedino ako uzimas sa kamatom, to je druga prica.
A predomislio se treba mi malo bolja guma jbga imam duze ture po autoputu voda led brzina o tako....mada ni te nexen nisu lose koliko sađ citao....ali GY sam vozio.....a konto sam kontinetal i ove bobu jeftinije bile...
Hvala, evo legle good year ug preformance 3
187keka u unitrade....nema gratis kafe
Trazio si do 150 keka a te GY imas i jeftinije... jedino ako uzimas sa kamatom, to je druga prica.
A predomislio se treba mi malo bolja guma jbga imam duze ture po autoputu voda led brzina o tako....mada ni te nexen nisu lose koliko sađ citao....ali GY sam vozio.....a konto sam kontinetal i ove bobu jeftinije bile...
Svako ima svoju nafaku, samo su, ja mislim, jeftinije kod mene, osim sto drugi daju na rate (karticno) a ja ne dajem zbog kamate.
Svako ima svoju nafaku, samo su, ja mislim, jeftinije kod mene, osim sto drugi daju na rate (karticno) a ja ne dajem zbog kamate.
sto kazes bit ce jos guma....nema kod mene na rate samo kes....
ali ako je ko zainteresiran polovne 205/55/16 michelin alpine na celicnim flegama...mislim da je dot 19 ili 20....sa odgovrajucim ratkapama i u cekerima za gume 500keka...
Pozdrav svima,treba mi savjet oko kupovine guma, dvoumim se između Michelin Pilot Alpine 7 XL i Bridgestone Blizzak 6 za profil 235/55 R18?
Nexen 104H Winguard sport 2SU 249KM sa montazom.
Hvala na ponudi, ali razmatram samo ove dvije gore navedene. imao sam Bridgestone LM005 na prošlom vozilu i bio sam prezadovoljan performansama na snijegu i bljuzgi, samo je mana što se brzo troše na suhoj cesti po toplom vremenu, pogotovu ako je autput u pitanju. Mislim da ću ovaj put probati sa Michelinom
Nexen 104H Winguard sport 2SU 249KM sa montazom.
Hvala na ponudi, ali razmatram samo ove dvije gore navedene. imao sam Bridgestone LM005 na prošlom vozilu i bio sam prezadovoljan performansama na snijegu i bljuzgi, samo je mana što se brzo troše na suhoj cesti po toplom vremenu, pogotovu ako je autput u pitanju. Mislim da ću ovaj put probati sa Michelinom
Mich 375 KM sa montazom.
Bridgestone 350 KM sa montazom