Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Imao sam priliku da se družim sa onim tipom što je vozio XJS i Lancer oba na britanskim tablama. Zagledao sam taj Jag, kakav je to stroj. A on bio picajzla teška, ulupao je brdo para. Ne znam više ni gdje je ni da li su auta u životu. Živio je ja mislim na Ciglanama.
B6Redhell wrote: ↑22/09/2024 18:40
Ma pisao sam ranije, u ameRiki svapcki premijumi skoro svi imaju automatske farove. Poneki leksus i kadilak. Ono ostalo golo ko fisek. Pa raja ne zna.
Homda zna prodati auto od 70-80 hiljada jedva ubaci trece
Stop svjetlo kako treba.
Izasla nova tojota kamri. I ima opciju da brisaci ostanu u vertikalnom/uspravnom polozaju radi zamjene istih . Baca ljude u trans koja je to zajebana opcija. Eto toliko o dodatnim stvarima i opcijama u ameriki..
Ali zatno bazni specsovi skoro svakog modela, svakog brenda, neuporedivi sa ovim evropskim
Ma pisao sam ranije, u ameRiki svapcki premijumi skoro svi imaju automatske farove. Poneki leksus i kadilak. Ono ostalo golo ko fisek. Pa raja ne zna.
Stop svjetlo kako treba.
Izasla nova tojota kamri. I ima opciju da brisaci ostanu u vertikalnom/uspravnom polozaju radi zamjene istih . Baca ljude u trans koja je to zajebana opcija. Eto toliko o dodatnim stvarima i opcijama u ameriki..
Ali zatno bazni specsovi skoro svakog modela, svakog brenda, neuporedivi sa ovim evropskim
I bazni su u pet deka vjeruj.
Amerima Vazno da ne vintaju prozore, imaju klimu. I ona lazna kozna sjedista ( leatherette) , i to je to..
Stop svjetlo kako treba.
I bazni su u pet deka vjeruj.
Amerima Vazno da ne vintaju prozore, imaju klimu. I ona lazna kozna sjedista ( leatherette) , i to je to..
Ne znam vala, ja šta god sam gledao od Audija, BMW-a, Mercova, svi više-manje bazno imaju neke stvari u Evropi koje su misaona imenica u AmeriKi, ne žele ni da čuju za to