Evolution_IV wrote: ↑19/09/2024 21:22
emko1234 wrote: ↑19/09/2024 21:18
Razlika izmedju mene i tebe je sto ja nisam rekao da je mazda sranje. Samo sam rekao da je ova octavia konkretno brza od mazde 3 sa 122hp.
A ti pljujes i hejtas, i sad si pokazao zapravo koliki si “mangup” i koliko vjerujes u svoje auto.
Ja se izvinjavam svima sto smo zaspamali temu danas. Ostavljam nasem Amci, keyboard warrioru da pise opravdanja.
Nisam ja mangup, alergican sam na polumarke te koje vi predstavljate autima i naravno da cu pljuvat jer previse traze za njih, da im ne bi svabe propali bi ko zeton...
lupas gluposti opet da je brze, nastavi citat brosure dobro ti ide...pljuvao si ti davno, pisao o plastikama i glupostima ne trebas vise...i ja sam zavrsio
Prica bez pokrica je samo prica. Tvoje misljenje je subjektivno i totalno nebitno na kraju krajeva ko i moje. Postoje egzaktni podaci koji govore vise od moje i tvoje price. Svi koji voze vw i marke pod tim krovom su glupi, samo nekolicina vas zapravo zna sta je pravo auto. How yes no.
Moj savjet, dobronamjeran i prijateljski za tebe je da naucis da ispostujes nesto sto kazes. Inace si samo predstavnik ove nove tuzne generacije mladih ljudi koji su zapravo u velikoj vecini samo cekovi bez pokrica.
Prije nego sam ti dao ponudu, otisao sam i pogledao specifikacije tvoje mazde. Tek sam ti onda ponudio sto sam ponudio, jer znam da sansu imas samo ako mi crkne motor.
S druge strane ti si reagovao na prvu, i onda si proguglao i skontao da nemas apsolutno nikakve sanse pa si poceo s vadionama.
S ovim sto si uradio si vise rekao o sebi nego kroz sve napisane postove do sada. Ja recimo nikad ne bih usao u neki posao s nekom kao sto si ti. Ti i tebi slicni internet ratnici su predstavnici generacije koja je naucila da online moze napisati svasta bez ikakvih reperkusija u stvarnom zivotu. A to je sve do jednom, dok ne naletite na pravu osobu. Onda ces vidjeti da svaka izgovorena a Boga mi i napisana rijec ima tezinu.
Jos jednom se izvinjavam svima na off topicu.