Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kio01 wrote: ↑16/09/2024 21:20
Ne znam za browser ali ako ukucas maps na windows-u imat ces na njemu opciju aerial i sa strane ispod kompasa da mijenjas 3d/2d
Ne znam za browser ali ako ukucas maps na windows-u imat ces na njemu opciju aerial i sa strane ispod kompasa da mijenjas 3d/2d
Ovo mi je otrkice godine. Hvala
Predobre su im mape i 3D prikaz. Neki dan sam na ovom govnetu izgubio pola dana, gledao dokle se može vidjeti šta sa kojeg brda
Kod mene ne radi. Prebacim na 3D, ali se ne pojave objekti na mapi. I dalje sve da kazem ravno.
Ono na zeljeznickoj stanici jos nije 100% asfaltirano, ravni dio ispred tramvajske stanice su asfatirali ali onaj dio gdje sine motaju u stranu po nekih 3-4 metra s obje strane ogradjeno i tako stoji ko zna koliko , eto nisu mogli i to
glitch wrote: ↑16/11/2024 19:28
Ono na zeljeznickoj stanici jos nije 100% asfaltirano, ravni dio ispred tramvajske stanice su asfatirali ali onaj dio gdje sine motaju u stranu po nekih 3-4 metra s obje strane ogradjeno i tako stoji ko zna koliko , eto nisu mogli i to
glitch wrote: ↑16/11/2024 19:28
To je tako predvidjeno
pa fino su rekli da će to biti završeno kada bude završena rekonstrukcija (hint: Remiza) tako da obzirom da je nikada nisu završili ne znam u čemu je problem
Neki je kokosar ubacio BNWa sarenog kameleon folija ili kako vec...u onaj dio (rupu)sto se radi na Ilidzi nove trase blizu IUSa hahaha
Nema mnogo radnika samo kod kruznog nesto ceprkaju prema Sokolovicima
Meni ovo ne radi, otišao sam na isto, istu ovu lokaciju i meni ne pokazuje ovako, samo nakrivi onaj loši snimak
Vidiš, jesam, ako je rekonstruisana pruga po kojoj ne voze novi tramvaji čim malo snijega padne jedno od najvećih trojkinih postignuća, treba biti veoma zabrinut. Veoma.