Bude vazda, cudi me kako oko naselja Stara Stanica kod Nemile nije pocela hajka jer su bili navalili da im otkupe one kuce, a sada ce im busiti tunel iza ledja, ali eto nekako su ih izbjegli.
Hercegovci su druga prica
Moderator: anex
Bude vazda, cudi me kako oko naselja Stara Stanica kod Nemile nije pocela hajka jer su bili navalili da im otkupe one kuce, a sada ce im busiti tunel iza ledja, ali eto nekako su ih izbjegli.
Kopiraju kanal "na hrvatskim cestama".Naslovnica wrote: ↑08/09/2024 10:33Jebo him AI govor mater, ima li išta iritantnije?!
Neslušljivo, samo ukinem
Ako ga zakrampaju na proleće
Pa ok je to, danas je svakako zadnji dan ljeta i ljetnih odmora i ugođaja po Jugu i Jadranu, svi se vratili u prijeljetna prebivališta
Ako ides iz Makarske onda lijepo na hrvatski autoput gdje god zelis da se ukljucis, i picis pravo. Autoputem ulazis i u BiH na prelazu Bijaca i nastavljas dokle god imas ceste. Kad nestane ceste.. snadji se
Iz Makarske ti je najbolje da kreneš prema Promajni i odmah iza Promajne je veliki kružni tok. Tu skreneš desno prema autoputu (čvor Zagvozd). Prolaziš kroz tunel a poslije tunela se nakon par kilometara uključuješ na autoput prema Dubrovniku.
Znači ovo i onaj dio od Zenice do Doboja i sve je autoput od Sarajeva za Europu... koga boli k za dionicom od Doboja za Odžak
Jeste...
apropo gradiške, treba sačekati i vidjeti kakve će gužve biti kada se to sve otvori. brzo će to, dogodine u ovo vrijeme se vjerovatno tuda već vozi.
Evo citam i ne vjerujem ocima. Hahahahqa. Valjda nesto bude od ovoga.Chmoljo wrote: ↑10/09/2024 09:18 @kakabanja213 , ako se ne varam, ti si sumnjao u ove prijave i bio skeptičan da je iko išta uradio po ovom pitanju?
https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-toku- ... /240910013
Mislim da sam pisao o tom Dodikovom planu i obecanju, zato Azvrit i spusta AC na Loznicu