Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
adsubzero wrote: ↑05/09/2024 13:04
Pa eto pogledaj gore, postavljao sam usporedbu prije nekoliko postova u kojoj je Note 13 Pro
Vidio sam, nije to nikakvo mjerilo. Daj linkove sa punom rezolucijom. I daj poredi sve uslove.
Slike sa gsmarena, prelistaj. Neko je spomenuo da su dobre slike po mraku, pa sam samo potpisao izjavu
Iskreno taj Note 13 pro izgleda predobro za tu klasu telefona. Eh sad sto ce neko reci puno "prljavstine" u tim nocnim uslovima jbg bolje i to nego izostravanje +100 i onaj blur. Barem izgleda prirodnije kao sto ocekujes od kamere. Kome je samo instagram bitan, onda jbg
I meni su na onako na prvu Redmi najbolje (nisam detaljno gledao), sto je porazavajuce za ostale...
Da je neki flagship ili ultra kao sto su ostali bilo bi...
Glanzer wrote: ↑07/09/2024 00:39
Kupio ovaj redmi note 13, nisam ni pogledao, zaletim se na kasu da platim, nece, rekoh novi tel. ,nije uključen NFC, kad imam šta vidjeti, ne postoji
Kupio ovaj redmi note 13, nisam ni pogledao, zaletim se na kasu da platim, nece, rekoh novi tel. ,nije uključen NFC, kad imam šta vidjeti, ne postoji
Možda da su mi prodali za neko afričko trzište , ali ga nema kupio telefon u Mobitel studio Group.
Oni su na siroko poznati da tuse robu za azijsko trziste,..bez da kupca upoznaju o razlikama.
Inace, hvala zutim sto naprave 56 verzija telefona istog imena..
Možda da su mi prodali za neko afričko trzište , ali ga nema kupio telefon u Mobitel studio Group.
Ja sam kod njih kupio poco x5pro global verzija je...NFC ne mora znaciti nista..nema vise ni na kutiji da pise global kao prije, sad se razlikuje samo preko serijskog broja ja mislim. Tako mozes skontati jel global verzija
Ja sam kod njih kupio poco x5pro global verzija je...NFC ne mora znaciti nista..nema vise ni na kutiji da pise global kao prije, sad se razlikuje samo preko serijskog broja ja mislim. Tako mozes skontati jel global verzija
Pa da, obična kutija nisam ni pomislio da je za neko drugo tržište, što je najgore, ja se bas navukao na plaćanje tel. 24god na zalasku i nemaš te opcije, mislim, bas se osjećam izrađeno.
Ako moze pomoc, jer se ne razumijem. Hocu da kupim Xiaomi 14 polovni, isti je kupljen u BH Telecom-u. Kako da znam da li je taj telefon globalna verzija? Citam na internetu, da ima razlike izmedju globalne (evropske) i kineske verzije istog modela. Pretpostavljam ako telekom prodaje telefone, da su oni globalna verzija ili?
benki2 wrote: ↑10/09/2024 09:16
Ako moze pomoc, jer se ne razumijem. Hocu da kupim Xiaomi 14 polovni, isti je kupljen u BH Telecom-u. Kako da znam da li je taj telefon globalna verzija? Citam na internetu, da ima razlike izmedju globalne (evropske) i kineske verzije istog modela. Pretpostavljam ako telekom prodaje telefone, da su oni globalna verzija ili?
Kod BHT ti može biti global ili EU verzija, što je isti klinac.
Ako već kupuješ korišten telefon, upali, uđi u podešavanja, about phone, na vrhu ti piše verzija SW. Kod mene je npr UMRMIXM. Ovo MI je oznaka za global verziju. Oznaka za kinesku je UMRCNXM.
benki2 wrote: ↑10/09/2024 09:16
Sta je problem, danima pokusavam instalirati neki update i uvijek mi iznaci preuzmite ROM i pokusajte ponovo....problem je sto nekad sam pokrene update i ugasi se mob i dugo traje redmi note 11s je u pitanju
Zna li neko šta da radim. Redmi Note 13 brojač koraka totalno lud, broji 1.5-2x više koraka nego što realno napravim. Ležim on nakupi 100 koraka. Pričam o mi fitness aplikaciji
bhnapoleon1 wrote: ↑24/09/2024 00:30
Zna li neko šta da radim. Redmi Note 13 brojač koraka totalno lud, broji 1.5-2x više koraka nego što realno napravim. Ležim on nakupi 100 koraka. Pričam o mi fitness aplikaciji
Drzao danas u ruci Xiaomi 14 ...jbte bas je premium osjecaj u ruci. Telefon perfektan.
Moj mokri san ali nekako sam skrt da dajem 1000+ KM kesa za licni telefon
Za prodaju nije problem i par milja
Ima li nacina da se gasi Redmi mislim da je 9A ali nisam siguran na dva dodira ekrana? Gasi stara na tipku meni to sam joj ukljucio ali na dva dodira ne moze, sve probao. Dok ovaj neki Redmi ne znam koji sam dobio za hvatanje interneta se s nekim Widget moze ugasiti na dva dodira.
Postavi se Widget na ekran u vrhu ili dnu i pritiskom tog prostora se gasi ekran. Napomena ni jedan Redmi nije rootovan.
zippoo87 wrote: ↑25/09/2024 00:04
Drzao danas u ruci Xiaomi 14 ...jbte bas je premium osjecaj u ruci. Telefon perfektan.
Je li zeleni ili crni? Meni je crni bas "mocan". S 13-kom su fakat (poceli) napravili iskorak, al' su to i popratili cijenom. Isto mi bjese puno da dam 2 milje za telefon i kad sam prevalio u tome pocese prve vijesti o 15-ci, pa sam ipak odlucio pricekati. Ovaj me trenutni zeza opasno pa je i to jedan podsrtrek vise.
zippoo87 wrote: ↑25/09/2024 00:04
Je li zeleni ili crni? Meni je crni bas "mocan". S 13-kom su fakat (poceli) napravili iskorak, al' su to i popratili cijenom. Isto mi bjese puno da dam 2 milje za telefon i kad sam prevalio u tome pocese prve vijesti o 15-ci, pa sam ipak odlucio pricekati. Ovaj me trenutni zeza opasno pa je i to jedan podsrtrek vise.
Crni...bas izgleda mocno sa onim metalnim ivicama i ravnim ekranom. Sistem kamera je isto lijep,na slikama izgleda ruznije a uzivo nije.
Nisam imao vremena da se igram duze malo a znam da bi se opasno nalozio. Jos sam ga imao po bagatelnoj cijeni