Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
izvrsni direktor wrote: ↑17/08/2024 17:45
Narativ da su svi isti su i uveli sda botovi. Sto se onih realnih i normalnih tice, dajmo prvo trojci da vlada 30 godina pa onda mozemo donijeti tek zakljucak jesu li isto i ko je bolji
Sanse da trojka vlada toliko su minimalne.
Vidjecemo sada na lokalnim kakvi su trenovi.
izvrsni direktor wrote: ↑17/08/2024 13:45
Sve dok je sda sa satelitima jedina alternativa, nece i ne smije prestat ta prica
Ma moze se tako. Sve dok se sda ne vrati na vlast. Jer, kad se uvede narativ svi su isti, a tu je sda maher - bice kasno trojci da se kaje.
Narativ da su svi isti su i uveli sda botovi. Sto se onih realnih i normalnih tice, dajmo prvo trojci da vlada 30 godina pa onda mozemo donijeti tek zakljucak jesu li isto i ko je bolji
botovi nisu uveli narativ, već su botovi Trojke baš pokazali da su svi isti, jer svoje čmarne kolutiće slijepo brane bez obzira šta ovi rade
i po tome se ne razlikujete od SDA botova
u anale upisa na ovom forumu, uz Chelijeve krimske plaže, trebaju ići tramvajrrojkaške ode sistemskoj korupciji koju provodi trenutna Vlada FBiH...lik piše o tome ko da piše curi ljubavno pismo...bez trunke otklona ili kritike
i niste svi isti
sve dok se isto ponašate i iste floskule bacate...jeste!
giannibelif wrote: ↑17/08/2024 17:43
Ja lično nisam očekivao da ovi sada mogu biti toliko glupi da pokupuju Touraege, A6-ice i Arteone. Nisam očekivao nikakvu socijalnu osjetljivost prema narodu, ali nisam očekivao ni ovakve gluposti u situaciji kad imaš vremena par godina da napraviš bar nekoliko dobrih poteza i pokažeš da si drugačiji. Nije ovo ni osiljenost već neinteligencija jer SDP će prvi biti pometen i Dinina pontonska stranka. Prvi nemaju glupe idiote za birače, a drugi nemaju stabilno biračko tijelo niti stabilnu kadrovsku politiku- danas su u NiP-u sutra u nekoj drugoj, a došli su svi iz jedne. A da je vozni park jedini loš potez..
Da, ovo sa voznim parkom im je toliki autogol da nisu ni svjesni, gamad neosjetljiva i bezobrazna.
Raja su osjetljiva na auta jer je to nesto u sto se skoro svi razumiju. Na nekom ugovoru za IT usluge se mogu zavrnuti puno vece pare i niko se nece ni pocesati.
giannibelif wrote: ↑17/08/2024 17:43
Ja lično nisam očekivao da ovi sada mogu biti toliko glupi da pokupuju Touraege, A6-ice i Arteone. Nisam očekivao nikakvu socijalnu osjetljivost prema narodu, ali nisam očekivao ni ovakve gluposti u situaciji kad imaš vremena par godina da napraviš bar nekoliko dobrih poteza i pokažeš da si drugačiji. Nije ovo ni osiljenost već neinteligencija jer SDP će prvi biti pometen i Dinina pontonska stranka. Prvi nemaju glupe idiote za birače, a drugi nemaju stabilno biračko tijelo niti stabilnu kadrovsku politiku- danas su u NiP-u sutra u nekoj drugoj, a došli su svi iz jedne. A da je vozni park jedini loš potez..
Da, ovo sa voznim parkom im je toliki autogol da nisu ni svjesni, gamad neosjetljiva i bezobrazna.
Jedino sto mi pada na pamet ja je neki ugovor morao biti ispostovan
mk ultra wrote: ↑19/08/2024 15:20
mi ovdje govorimo o raspodjeli 10Milijardi KM od prikupljenog poreza (samo)
a vi uzeli o trićariji kupnje vozila za 3M...
gdje je ostalih 9997 M KM.
kap u moru.
To sta se sve krade i zavrce nije ocito na prvu, a ovo za aute je bjelodano i jasno i djetetu i penzioneru, eno ih parkirani ispred zgrade, svih 19 komada, sjaje se i blistaju.
kap u moru.
To sta se sve krade i zavrce nije ocito na prvu, a ovo za aute je bjelodano i jasno i djetetu i penzioneru, eno ih parkirani ispred zgrade, svih 19 komada, sjaje se i blistaju.
odu gradžani i oduzmu ih, ionako su gradžanski
temeljni problem našeg naroda, koja kola vozi, koliko je popio, koliko je pite kupio za ponijeti, koliko je janjentine pojeo, ko je koga jebo, odakle mu ajfon.
kap u moru.
odu gradžani i oduzmu ih, ionako su gradžanski
temeljni problem našeg naroda, koja kola vozi, koliko je popio, koliko je pite kupio za ponijeti, koliko je janjentine pojeo, ko je koga jebo, odakle mu ajfon.
SDA su najdraže manifestacije na kojima Hrvata nema uopće, kao što je, primjerice bilo svečano polaganje kamena temeljca za Hidrtoelektranu Vranduk na rijeci Bosni. Tu Hrvata nije bilo ni za lijeka, sve Bošnjak do Bošnjaka. SDA-ovci su, podsjeća Hrvatski Medijski Servis, sa svojim tadašnjim koalicijskim partnerima SBiH-om i SBB-om, kojima je HDZ po SDA-ovoj logici “predao” kompletan energetski sektor, što je Trojka naslijedila, kamen temeljac polagali čak četiri puta a Hidroelektrana Vranduk nikad nije izgrađena, za razliku od mosta Hercegovina i dionice autoceste Zvirovići- Počitelj, koja će sutra biti svečano puštena u promet.
drug_profi wrote: ↑04/09/2024 11:30
Hrvati i Bošnjaci su prirodni saveznici i svi koji u to sumnjaju ili rade protiv toga, rade u stvari protiv budućnosti Bošnjaka.
Hrvati i Bošnjaci su prirodni saveznici i svi koji u to sumnjaju ili rade protiv toga, rade u stvari protiv budućnosti Bošnjaka.
Dakle vecina bosnjackog politickog establismenta
I haman sve Hercegovaca što imamo, s obje strane Neretve.
Reci to udrugi pod skraćenicom HNS.
Ja ne znam šta u ovoj rečenici nije jasno.
Pa reci HNS da su prirodni saveznici sa Bošnjacima a ne sa SNSD.
U Tuzli će za poziciju gradonačelnika u borbu Zijad Lugavić (SDP) kao aktuelni gradonačelnik, Zoran Blagojević (SDA), Derviš Čičko (SBiH) i Tihomir Mihajlović (SNSD).
Tobe ja Rabbi kakva je ovo infiltracija među mumine
“Ja mislim da smo mi vlasnici u zemlji, a da imamo neugodne potstanare, iza kojih uvijek moramo čistit, mest i tako dalje, popravljati, izgrađivati, graditi, nadograđivati.” Ovu skandaloznu rečenici, odgovarajući na konstataciju novinara kako ima dojam da su “Bošnjaci podstanari u svojoj zemlji” izgovorio je u intervju za muslimansku televiziju BIR, odnosno televiziju Islamske zajednice u BiH, predsjednik Skupštine Hercegovačko-neretvanske županije Džafer Alić (SDA), piše Hrvatski Medijski Servis.
Last edited by Novak20 on 05/09/2024 23:58, edited 1 time in total.