Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
-
kakabanja213
#33676 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Je li taj zapjevao svoju poznatu ispod Trebevica....
Je li bio iko od socijaldemokrata i liberala da je zapjeva. SDA I ovi sto bi htjeli da su SDA znam da su bili spremni. Za dom naravno.
Je li bio iko od socijaldemokrata i liberala da je zapjeva. SDA I ovi sto bi htjeli da su SDA znam da su bili spremni. Za dom naravno.
- muha_sa
#33677 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Trebo si i Kebu kako place u zagrljaju Enesa Begovicatramvajtrojka wrote: ↑28/08/2024 22:20kakabanja213 wrote: ↑28/08/2024 22:15 Opaaa ti zasluzio nadogradnju. Cestitam. Ali po obicaju dosadan. Trazi zamjenu programera.
Al vcrs je na Ilidži bila prelijepa vecer festival prekucao i spojio ljude i narodnosti sa čitavog balkana ovo je Sarajevo a ne sto pokusavate reci![]()
![]()
![]()
- tramvajtrojka
#33678 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Enes je zapjevao nakon onoga bi i kamen proplakao vala svaka mu čast nakon smrti sina onako sa emocijama da je izvucemuha_sa wrote: ↑28/08/2024 22:24Trebo si i Kebu kako place u zagrljaju Enesa Begovicatramvajtrojka wrote: ↑28/08/2024 22:20kakabanja213 wrote: ↑28/08/2024 22:15 Opaaa ti zasluzio nadogradnju. Cestitam. Ali po obicaju dosadan. Trazi zamjenu programera.
Al vcrs je na Ilidži bila prelijepa vecer festival prekucao i spojio ljude i narodnosti sa čitavog balkana ovo je Sarajevo a ne sto pokusavate reci![]()
![]()
![]()
-
kakabanja213
#33679 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Moj Edine Forto sta ti ovo rade.tramvajtrojka wrote: ↑28/08/2024 22:27Enes je zapjevao nakon onoga bi i kamen proplakao vala svaka mu čast nakon smrti sina onako sa emocijama da je izvucemuha_sa wrote: ↑28/08/2024 22:24Trebo si i Kebu kako place u zagrljaju Enesa Begovicatramvajtrojka wrote: ↑28/08/2024 22:20
![]()
![]()
-
sumirprimus
#33680 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ima dobrih pjesmica, domoljubnih europskihtramvajtrojka wrote: ↑28/08/2024 22:20kakabanja213 wrote: ↑28/08/2024 22:15 Opaaa ti zasluzio nadogradnju. Cestitam. Ali po obicaju dosadan. Trazi zamjenu programera.
![]()
![]()
-
Vjecita_zavrzlama
#33681 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
SDA se vratiti nece, ne zaboravlja narod tako brzo sta je bilodr_Evil wrote: ↑28/08/2024 16:45Taman pobrisao post, reko necu kvariti atmosferu kad ti doda guslanje, hajde dobro onda.
Cekaj samo da se vrate zeleni termiti, pa ces vidjeti sta znaci gore. Mora biti gore jer nisu ovi pohapsili i zato ce izgubiti izbore. Opet ce Bosnjak sa orasima u dzepovima da pregovara sa susjednim i komsijskim drzavama, kako rece Ademaga Mesic i jos to gurate: "Samo bogat Bosnjak moze da se odupre naletu nacionalizma", i onda krene da promice hrvatsku svijest medju Bosnjacima - aman.
Kada imate Bosnjake sa orasima u dzepovima moze se desiti da Srbija prestigne BiH po standardu i svim reformama, sto je bilo nezamislivo, samo raPa, i sad pricaju gore je, pa gore jeste stranackim tajkunima sta guslaju o bogatim Bosnjacima na braniku nacionalizma.
Pusti palermo, normalan covjek ne moze pozeljeti povrat onih - bez obzira na stranacku pripadanost. Nema problema sa kritikama prema ovim sada, prvi sam u tome pokazali su se kao nesposobni, a i kakvi ce drugacije biti kad su ucili od (NIP)Alije, Bakira i (Nerko)Zlagumdzije, ali ne spominji one izdajnike, sto im rece ahbab Latic "ja bih se objesio na Alijinom mjestu".
- drag_gost
#33682 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Bojim se da tvoj nadzornik nema nista smislenije, ipak ste istog intelektualnog (pod)kapaciteta. Kako god, predlazem ipak za pocetak majonezu kojoj nije prosao rok trajanja, znam da je kriza u centrali podguznih ubleha. Nemoj se javljati ni kada ti promjene sastojke, opet ce smrditi kao i sada. Na dotrajalu strvinu. Tschüss.kakabanja213 wrote: ↑28/08/2024 22:03Ocekivao sam da ti nadzornik napise nesto smislenije. Dosadno. Nek jos malo razmislja i vjeruje, mrsko mi boldirati. Kada vas nadograde javi se. Do tada ste bas dosadni. Cao.drag_gost wrote: ↑28/08/2024 21:56Nista ni ne mozes dobiti, mozda jedino bolju majonezu uz svakako bajat sendvic. Uz nove vitamine mozda budes sposoban da i razmislis.kakabanja213 wrote: ↑28/08/2024 20:52
Od jedinica i nula ne ocekujem nista. Kada dobijes novu nadogradnju razmislit cu.
- dr_Evil
#33683 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Popravio si mi jutro, hvala drug.kakabanja213 wrote: ↑28/08/2024 20:34 Kakvo znanje, ko te pita za bilo kakvo znanje. Prije nekoliko mjeseci mene su iz jedne stranke Trojke zvali da budem v.d direktora jedne od agencija Federalne vlade. Kao bit ce sjednica sutra i da te imenujemo. Ja rekoh liku otkud ja, veze nemam sta se tu uopste radi kaze on meni sta te boli neka stvar, uzmes 6 plata po 6.000 i onda ako ti se ne svidi kazes hvala veliko!!!!!! Kao imas vozaca, putne troskove i sve ostale gluposti. Rekoh otkud ste se mene sjetili uopste, kao treba im diploma koju imam, a ostali koji imaju diplomu ne smiju od SDA. Kao bitno je samo da nisi SDA sve ostalo jr nebitno.
Naravno da sam odbio ponudu
I sad vjerovati u njihovo znanje, kompetencije... i vjerovati da oni imaju ikakvu namjeru biti drugaciji od SDA.
@Velkoski , jel moze ovo pod lovacke?
- dr_Evil
#33684 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ne znam sta bih ti rekao, SDA glasaci ce uvijek glasati za njih makar sutra Bakir potpisao prisjedinjenje sa Vucicem k'o sto je i tuzbu izdao. S druge strane glasaci SDP-a su ocekivali znacajne pomake najvise oko hapsenja te oko izgradnje, pogledaj pod aVutoput. To moze rezultirati neizlazenjem glasaca.Vjecita_zavrzlama wrote: ↑28/08/2024 23:37
SDA se vratiti nece, ne zaboravlja narod tako brzo sta je bilo
-
axe22
#33685 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
skupljac_zeljeza wrote: ↑28/08/2024 20:05Dobro mi i guramo sa jednima koji bi da uništavaju državu, a sa drugima da uništavaju kvalitet života u federaciji. Valjda da se Bosna predstavi kao nemoguć projekat. Nema veze šta će biti sa zdravstvom, školstvom, penzijama, bezbjednošću....ne kontam ja ove nikako.
Jest da je provucen kroz Iglene usi, ali je Najbolji kadar.
- Styling
#33686 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Kako mislis razvalio? Mozes li malo pojasniti?kakotakonikako wrote: ↑28/08/2024 16:58 Penzionerima je trenutno jako lose i sve ide ka stanju iz 2014 kada je Niksic bukvalno razvalio penzioni sistem.
Nadam se i vjerujem da to penzioneri nece dozvoliti i da ce veoma brzo adekvatno reagovati.
![]()
- jazzer
#33687 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Dugo sam na ovom forumu, svakodnevno.kakabanja213 wrote: ↑28/08/2024 20:34 Kakvo znanje, ko te pita za bilo kakvo znanje. Prije nekoliko mjeseci mene su iz jedne stranke Trojke zvali da budem v.d direktora jedne od agencija Federalne vlade. Kao bit ce sjednica sutra i da te imenujemo. Ja rekoh liku otkud ja, veze nemam sta se tu uopste radi kaze on meni sta te boli neka stvar, uzmes 6 plata po 6.000 i onda ako ti se ne svidi kazes hvala veliko!!!!!! Kao imas vozaca, putne troskove i sve ostale gluposti. Rekoh otkud ste se mene sjetili uopste, kao treba im diploma koju imam, a ostali koji imaju diplomu ne smiju od SDA. Kao bitno je samo da nisi SDA sve ostalo jr nebitno.
I sad vjerovati u njihovo znanje, kompetencije... i vjerovati da oni imaju ikakvu namjeru biti drugaciji od SDA.
Ovo je jedna od Top 3 lazi koje sam procitao tokom mog bistvovanja ovdje.
Vjerovatno ga nasli u imeniku danas i pozvali ga da dodje sutra, da ga imenuju za direktora.
Na tvom mjestu ne bih samo ugasio nick na ovom forumu, ugasio bih internet na 10 godina.
-
kakabanja213
#33688 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
To je tvoje pravo. Ako imas zelju onda ugasi i nick i internet. Nemam namjeru a ni mogucnost da ikome bilo sta dokazujem. Ali dugo vremena sam zivio u zabludi da se ovdje moze nesto promijeniti, odnosno da postoji dovoljan broj ljudi da nesto promijeni. Medjutim nikakve sanse nema, cak mislim da je ovdje i super situacija sa kakvim ljudima uopste komuniciram.jazzer wrote: ↑29/08/2024 10:20Dugo sam na ovom forumu, svakodnevno.kakabanja213 wrote: ↑28/08/2024 20:34 Kakvo znanje, ko te pita za bilo kakvo znanje. Prije nekoliko mjeseci mene su iz jedne stranke Trojke zvali da budem v.d direktora jedne od agencija Federalne vlade. Kao bit ce sjednica sutra i da te imenujemo. Ja rekoh liku otkud ja, veze nemam sta se tu uopste radi kaze on meni sta te boli neka stvar, uzmes 6 plata po 6.000 i onda ako ti se ne svidi kazes hvala veliko!!!!!! Kao imas vozaca, putne troskove i sve ostale gluposti. Rekoh otkud ste se mene sjetili uopste, kao treba im diploma koju imam, a ostali koji imaju diplomu ne smiju od SDA. Kao bitno je samo da nisi SDA sve ostalo jr nebitno.
Ovo je jedna od Top 3 lazi koje sam procitao tokom mog bistvovanja ovdje.
Vjerovatno ga nasli u imeniku danas i pozvali ga da dodje sutra, da ga imenuju za direktora.
Na tvom mjestu ne bih samo ugasio nick na ovom forumu, ugasio bih internet na 10 godina.
Znaci vjeravao ti ili ne, puca meni k... u sta ti vjerujes. Ja znam sta i kako.
Mogu ti samo reci da si uludo trosio sve ove godine prateci forum. Svakodnevno.
- dr_Evil
#33689 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Svima nama bi bilo bolje da smo potrosili vrijeme na udemy, ili makar na tinderu nego na ovom qrcu. Ali eto, realno, imamo neku potrebu da seremo po forumu.kakabanja213 wrote: ↑29/08/2024 10:29
Mogu ti samo reci da si uludo trosio sve ove godine prateci forum. Svakodnevno.
-
ljubijankic
#33690 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Nije lovačka evo i meni se javili na fb, nisu mogli naci broj telefona. Hvala kolegi sto nije prihvatio ponududr_Evil wrote: ↑29/08/2024 08:45Popravio si mi jutro, hvala drug.kakabanja213 wrote: ↑28/08/2024 20:34 Kakvo znanje, ko te pita za bilo kakvo znanje. Prije nekoliko mjeseci mene su iz jedne stranke Trojke zvali da budem v.d direktora jedne od agencija Federalne vlade. Kao bit ce sjednica sutra i da te imenujemo. Ja rekoh liku otkud ja, veze nemam sta se tu uopste radi kaze on meni sta te boli neka stvar, uzmes 6 plata po 6.000 i onda ako ti se ne svidi kazes hvala veliko!!!!!! Kao imas vozaca, putne troskove i sve ostale gluposti. Rekoh otkud ste se mene sjetili uopste, kao treba im diploma koju imam, a ostali koji imaju diplomu ne smiju od SDA. Kao bitno je samo da nisi SDA sve ostalo jr nebitno.
@Velkoski , jel moze ovo pod lovacke?
-
palermo
#33691 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ja stvarno nemam pojma je li ovo sto kakabanja pise, istinai ili nije. To samo on zna.
Al da je moguce I da su se yakve stvari desavale, jesu. Moj dobar poznanik. je tako postao ministar ( ne u ovoj vlad., vlasti) ..pa sta mislite da ove male stranke koje odjedno.posyanu dio vlasti. imaju ljude na lageru. Pa kako je Fahro skupljao ljude ,a sebe. Pa je cuveni forrumas A Akcja spominjao gajgerove brojace.
SDA, HDZ I eventualno SDP imaju ljude na lageru, svi drugi ih skupljaju na nacin kako je kakabanja opisao (biko istina ili ne
ovo u njegovom slucaju)
Al da je moguce I da su se yakve stvari desavale, jesu. Moj dobar poznanik. je tako postao ministar ( ne u ovoj vlad., vlasti) ..pa sta mislite da ove male stranke koje odjedno.posyanu dio vlasti. imaju ljude na lageru. Pa kako je Fahro skupljao ljude ,a sebe. Pa je cuveni forrumas A Akcja spominjao gajgerove brojace.
SDA, HDZ I eventualno SDP imaju ljude na lageru, svi drugi ih skupljaju na nacin kako je kakabanja opisao (biko istina ili ne
ovo u njegovom slucaju)
- DaysleepeR
#33692 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
"ljudi na lageru"
ništa, kvalifikovani kadrovi, stručnjaci u svojoj oblasti
"ljudi na lageru"
"ljudi na lageru"
- dr_Evil
#33693 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Tu je nas vrli Kljako najjacipalermo wrote: ↑29/08/2024 10:45 Ja stvarno nemam pojma je li ovo sto kakabanja pise, istinai ili nije. To samo on zna.
ovo u njegovom slucaju)
ali dobro palermo, ponudili bi ti neko radno mjesto mozda kakav poslovodja u vodovodu ili elektricnom vs. clanstva i da cuvas njihove interese, direktorsko i ministarsko mjesto ipak ide intimusima jer tu se malo vece pare vrte.
-
cija123
#33694 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Meni je ovo nevjerovatno, šta odgovoriti na ovo
Pa šta će nam onda uopšte direktori javnih preduzeća.....znaš li ti kakvu ti uštedu državi donosiš ovim patentom?!
Kad imamo montere, kamiondžije, smetljare, oni znaju koji ventil staviti, koji fi postaviti, ja uopšte ne znam šra radi direktor, osim što uzima platu, i voza se u službenom autu. Stručni ljudi vode firmu, a direktori su nepotrebni. Oni ne trebaju biti stručni, kompetentni, sa iskustvom....Bogu kradu dane i našu lovu.
Opet se svodi na pojedinca, nečiju cijenjenu guzicu.
A, kako ti konkretno osjetis njihovi nesposobnost u svakodnevnom zivotu? Kako se to na tebe odrazava?
Šta je bitno kako se to odražava na mene, ko sam ja ili ti da je bitno kako se to na nas odražava?! Ja govorim o sistemu, a ti o nekim pojedincima totalno irelevantnim za temu.
-
palermo
#33695 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Slazem se. Al zato I rekoh, sve je pitanje lagera. Mozda je trebao Srbin, ili neko iz ostalih ili jednostavno neko koga znas...dr_Evil wrote: ↑29/08/2024 10:48Tu je nas vrli Kljako najjacipalermo wrote: ↑29/08/2024 10:45 Ja stvarno nemam pojma je li ovo sto kakabanja pise, istinai ili nije. To samo on zna.
ovo u njegovom slucaju)![]()
ali dobro palermo, ponudili bi ti neko radno mjesto mozda kakav poslovodja u vodovodu ili elektricnom vs. clanstva i da cuvas njihove interese, direktorsko i ministarsko mjesto ipak ide intimusima jer tu se malo vece pare vrte.
U HDZ- u treba krv da propisas, da dokazujes lojalnost na svakom koraku ( ili da ti babo zaduzi glavnog bosa
- DaysleepeR
#33696 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ma botuješ bezveze, uopšteno i bez ikakvih činjenica govoriš kako ništa ne valja, a ne mogu ti argumenti dva pitanja preživjeti.cija123 wrote: ↑29/08/2024 10:54Meni je ovo nevjerovatno, šta odgovoriti na ovo![]()
![]()
Pa šta će nam onda uopšte direktori javnih preduzeća.....znaš li ti kakvu ti uštedu državi donosiš ovim patentom?!predloži kod svojih, možda uđeš u predsjedništvo svoje stranke.
![]()
Kad imamo montere, kamiondžije, smetljare, oni znaju koji ventil staviti, koji fi postaviti, ja uopšte ne znam šra radi direktor, osim što uzima platu, i voza se u službenom autu. Stručni ljudi vode firmu, a direktori su nepotrebni. Oni ne trebaju biti stručni, kompetentni, sa iskustvom....Bogu kradu dane i našu lovu.
Opet se svodi na pojedinca, nečiju cijenjenu guzicu.
A, kako ti konkretno osjetis njihovi nesposobnost u svakodnevnom zivotu? Kako se to na tebe odrazava?
Šta je bitno kako se to odražava na mene, ko sam ja ili ti da je bitno kako se to na nas odražava?! Ja govorim o sistemu, a ti o nekim pojedincima totalno irelevantnim za temu.
- enko 1964
- Grijem se na: južnu konekciju
#33697 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Maloprije na guvnu mlatim pšenicu bjelicu kad me mali zove i kaže: Babo zvali su iz nake agencije da budeš direktor. Kažu plata 6000, topli obrok i auto sa vozačem. Kakav auto? Kaže škoda. Rekoh, pišaj ih.ljubijankic wrote: ↑29/08/2024 10:41Nije lovačka evo i meni se javili na fb, nisu mogli naci broj telefona. Hvala kolegi sto nije prihvatio ponududr_Evil wrote: ↑29/08/2024 08:45Popravio si mi jutro, hvala drug.kakabanja213 wrote: ↑28/08/2024 20:34 Kakvo znanje, ko te pita za bilo kakvo znanje. Prije nekoliko mjeseci mene su iz jedne stranke Trojke zvali da budem v.d direktora jedne od agencija Federalne vlade. Kao bit ce sjednica sutra i da te imenujemo. Ja rekoh liku otkud ja, veze nemam sta se tu uopste radi kaze on meni sta te boli neka stvar, uzmes 6 plata po 6.000 i onda ako ti se ne svidi kazes hvala veliko!!!!!! Kao imas vozaca, putne troskove i sve ostale gluposti. Rekoh otkud ste se mene sjetili uopste, kao treba im diploma koju imam, a ostali koji imaju diplomu ne smiju od SDA. Kao bitno je samo da nisi SDA sve ostalo jr nebitno.
@Velkoski , jel moze ovo pod lovacke?Nek halali onaj random lik kojem su mislili pisati poslije mene
![]()
- dr_Evil
#33698 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Najjace od svega, da se ovo desilo @ZoomZoomKiwi -iju odbio bi covjek samo tako. Mazda ili se nosite sa moje njive
-
palermo
#33699 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Sta je problem ?DaysleepeR wrote: ↑29/08/2024 10:47 "ljudi na lageru"
"ljudi na lageru"
- ZoomZoomKiwi