Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Velkoski wrote: ↑21/08/2024 14:33
ne može sa PayPala na MC. Kada budu imali Visu u ponudi onda će i moći
U narednim mjesecima izlazimo s uslugom dodjeljivanja IBAN-a svakom korisniku Aircashova novčanika. Ta će usluga omogućiti brza plaćanja s računa svih banaka na Aircashovu aplikaciju, instantne prijenose s Aircasha na bilo koji bankovni račun, te instantno prebacivanje novca s drugih mobilnih platformi poput PayPala, Revoluta i sličnih na Aircash istovremeno omogućujući plaćanje i podizanje tog novca putem Aircashove Mastercard kartice.
Ima ona opcija na PayPalu “Add Bank Account” umjesto kartice. Vjerojatno na to misle. Upišeš Aircash IBAN i povučeš novac s PayPala na Aircash novčanik.
UniCredit mobilno bankarstvo, provizija na račune 0.60 KM, ako bude aircash-u besplatno isplati se prebaciti novac na njih pa platiti. Samo još zvanično da počne pa da ima i BAM valuta. Nedavno sam nešto kupovao u USD ali nisu uzeli proviziju za pretvaranje iz EUR po google kursu.
zanimljivo, uz kombinaciju Aircash + Curve taman dobijem nazad onih 1% kojih moja banka uzme kad nadoplacujem Aircash, a curve ne moram dopunjavati nego direktno vuce sa aircasha prilikom transakcije
starboy018 wrote: ↑24/08/2024 14:22
zanimljivo, uz kombinaciju Aircash + Curve taman dobijem nazad onih 1% kojih moja banka uzme kad nadoplacujem Aircash, a curve ne moram dopunjavati nego direktno vuce sa aircasha prilikom transakcije
starboy018 wrote: ↑24/08/2024 14:22
mada mi je i samostalan Aircash super
Zar ne uzima curve proviziju?
ne uzima jer je povezan s Aircash Mastercard karticom koja je EEA
samo prepracuna po 1.9558 kursu, a eto daju i cashback 1%
Instalirah Curve, čisto da testiram iz dosade
Brzi su, za minutu virtualna kartica već aktivna i spremna za Apple Wallet. Ali ne sviđa mi se baš što je obavezna i fizička.
Treća kartica u Walletu, ali Aircash i dalje najlakši za registraciju i korištenje ipak