pusti nivlu on prosipa protiv muzura evo vec dvije godine
Ilidža
- tramvajtrojka
#1376 Re: Ilidža
Last edited by tramvajtrojka on 18/08/2024 14:18, edited 1 time in total.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1377 Re: Ilidža
avinjoni su postali nepodnosljivi
od prijasnjih zadnjih letova do 22.00
sada slijeću u 12.30 ili u 1 noću
mislim da će ovo dobrano oboriti cijene stanova pogotovo ljeti
ili će se morati 16komorni prozori ugrađivati
zaradu od turista beru pojedini
a teret audiovizualni snosimo svi
- nivla
#1378 Re: Ilidža
@tramvajtrojka
muzur je klasicna ex sda ubleha, 99% stvari koje se slikao kad su zavrsene nije opstina uradila, obicna ubleha ko i onaj prije njega, domet su lezeci u blizini kuca i stanova podobnih opstinskih vijecnika
muzur je klasicna ex sda ubleha, 99% stvari koje se slikao kad su zavrsene nije opstina uradila, obicna ubleha ko i onaj prije njega, domet su lezeci u blizini kuca i stanova podobnih opstinskih vijecnika
-
El_comadante
#1379 Re: Ilidža
Nije ni Lokvančić mnogo bolji. Čujem, od rođaka, da on kao stara porodica iz Hrasnice naziva ostale došlje, on ko bitan kao starosjedilac, a očekuje glasove. Naravno, kad već vrijeđa, da će raja, došlje, glasati za Muzura.
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#1380 Re: Ilidža
E jest životan uspjeh biti starosjedioc u Hrasnici.
- nivla
#1381 Re: Ilidža
a starosjedioc je taj lokvancic i da je bio umjesto fikreta prosle izbore uzeo bi muzura lopatom, ovako se muzur ustolicio malo da se igra kolo, malo da se pruga o trosku kantona a ne opstine radi, malo da se zovnu sose i selimovic, hljeba i igara
biti starosjedioc nije nikakva prednost
zato sam ja pobjego iz hrasnice, al jeba nas i tanovic, evo i sad nema izbora za koga glasati, ne zna se ko je veca ubleha
sdp benjamina, baklava, led dijamanti i cevapi glavni domet
sda sbih df - bandic, dakle nista
onda onaj iz za nove generacije, cim vidis ko mu je osnivac stranke(marjanovic) prekrizis
i novi naprijed /stari sda koldzo ne smije biti kandidat a kamoli izbor
- Truba
#1382 Re: Ilidža
A sto je onaj dikobraz na parkingu planirao zgrade ignorirajuci trasu pruge
-
ReymondReddington
#1383 Re: Ilidža
Jel to sda glasaci nisu htjeli da glasaju za sda kandidata fikreta?nivla wrote: ↑18/08/2024 16:04
a starosjedioc je taj lokvancic i da je bio umjesto fikreta prosle izbore uzeo bi muzura lopatom, ovako se muzur ustolicio malo da se igra kolo, malo da se pruga o trosku kantona a ne opstine radi, malo da se zovnu sose i selimovic, hljeba i igara
biti starosjedioc nije nikakva prednost
zato sam ja pobjego iz hrasnice, al jeba nas i tanovic, evo i sad nema izbora za koga glasati, ne zna se ko je veca ubleha
sdp benjamina, baklava, led dijamanti i cevapi glavni domet
sda sbih df - bandic, dakle nista
onda onaj iz za nove generacije, cim vidis ko mu je osnivac stranke(marjanovic) prekrizis
i novi naprijed /stari sda koldzo ne smije biti kandidat a kamoli izbor
Opet ce biti sda kandidat protiv trojka kandidat tako da ne vidim kako je to muzur ugrozen? Jedini da ostali iz trojke odluce da imaju svog kandidata
- nivla
#1384 Re: Ilidža
vrlo malo ljudi cijeni fikretove ratne svercerske podvige, i nisu zbog toga ni glasali za kerovodju
- thekupus
#1385 Re: Ilidža
biće još puno gore, ako Bog daTruba wrote: ↑18/08/2024 14:18 avinjoni su postali nepodnosljivi
- Haris.ba
#1386 Re: Ilidža
O cemu pricas?
Fascinantno je bilo vidjeti da su njega za kandidata imenovali.
Na Ilidzi je bila savrsena oluja protiv sda. Dosadila bahatost nacelnika, kandidat bio srednja zalost i najvaznije - ogroman je bio protestni glas zbog ubijenog Memica.ReymondReddington wrote: ↑18/08/2024 17:26
Opet ce biti sda kandidat protiv trojka kandidat tako da ne vidim kako je to muzur ugrozen? Jedini da ostali iz trojke odluce da imaju svog kandidata
U sustini Muzur jeste sda na Ilidzi, samo u nalicju nipa. I mislim da ce uzeti opet izbore. Ali, sda je kandidaturom Lokve pustila neki novi vjetrovi da malo propusu. I to na Ilidzi moze dovesti do iznenadjenja. Ja vise mislim u pogledu sastava vijeca. Hoce li sda imati vecinu u vecu je fazon.
Prodaj i kupi negdje drugo. Predji u Luzane.
- Truba
#1387 Re: Ilidža
valjda znas da nisu rijeseni papiri pisao sam 25 puta
i x puta sam pisao da avioni nisu problem čak i ako gosti pod stol se sakriju misleći bombardiranje
ali ove godine su pretjerali
em su veći em češći em dulje vremena rade
dikobraz je bradati veleposranik memić koji je toliko vjerovao u tramvaj da je ondje pored doma zdravlja gdje je gradiliste planirao zgrade
kažu da su u zadnji momenat to blokirali
tako sam čuo na TV da je neko pričao možda i sam muzur
i šta bi od biciklističke staze za stup
i x puta sam pisao da avioni nisu problem čak i ako gosti pod stol se sakriju misleći bombardiranje
ali ove godine su pretjerali
em su veći em češći em dulje vremena rade
dikobraz je bradati veleposranik memić koji je toliko vjerovao u tramvaj da je ondje pored doma zdravlja gdje je gradiliste planirao zgrade
kažu da su u zadnji momenat to blokirali
tako sam čuo na TV da je neko pričao možda i sam muzur
i šta bi od biciklističke staze za stup
- Haris.ba
#1388 Re: Ilidža
Ma dobro. Svasta se prica. On je ondje uplanirao parking na spratove. Nesta slicno ko kod restorana Bosna. Jer, tim parkingom gazduje jedan bivsi kandidat za nacelnika i to se ne smije dirati.
Naravno, ostavljen je prostor za tramvaj.
Nista specijalno. Fakticki je ostalo nekih 50ak metara da spoje. Kako ce to rijesiti ne znam. Ali, to je vise uradjeno nevezano za biciklisticku, kada se asfaltirala cesta uz kuce uz prugu.
- Truba
#1389 Re: Ilidža
što ne označe i naprave trake
gdje dalje?
vraćat se na energoinvest
gdje dalje?
vraćat se na energoinvest
- Truba
#1390 Re: Ilidža
bas sam jutros tuda vozio gdje nije 50 metara asfaltirano
i šta onda... po šinama ili po blatu
plus jedan šaht izdignut pola metra
ne valja to mora se praviti
koji broj zvati eko policije ako se parkiraju na travi?
i šta onda... po šinama ili po blatu
plus jedan šaht izdignut pola metra
ne valja to mora se praviti
koji broj zvati eko policije ako se parkiraju na travi?
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#1391 Re: Ilidža
Meni je veoma interesantno zašto općina pored nekolicine veoma važnih i dobrih projekata ne ulaže ništa da se uspostavi redovno čišćenje Željeznice.
Ono je sramota, u sred čaršije vidiš rijeku punu mulja, algi, smuči se svakom prolazniku. Bio sam neki dan kod Brajlovića, i sav onaj ambijent mi nekako ništa nije značio. Sjediš na terasi a pored tebe ono plutajuće smeće od rijeke. Ponižavajuće.
Pretpostavljam da i niski vodostaj ima veze s tim, ali nije da se iko trudi oko čistoće i kada je sve u normali.
Ono je sramota, u sred čaršije vidiš rijeku punu mulja, algi, smuči se svakom prolazniku. Bio sam neki dan kod Brajlovića, i sav onaj ambijent mi nekako ništa nije značio. Sjediš na terasi a pored tebe ono plutajuće smeće od rijeke. Ponižavajuće.
Pretpostavljam da i niski vodostaj ima veze s tim, ali nije da se iko trudi oko čistoće i kada je sve u normali.
-
ReymondReddington
#1392 Re: Ilidža
Mislim da cesta ne ide citavom duzinom uz prugu. One gore zadnje kuce su skroz do pruge.Haris.ba wrote: ↑19/08/2024 09:01Ma dobro. Svasta se prica. On je ondje uplanirao parking na spratove. Nesta slicno ko kod restorana Bosna. Jer, tim parkingom gazduje jedan bivsi kandidat za nacelnika i to se ne smije dirati.
Naravno, ostavljen je prostor za tramvaj.
Nista specijalno. Fakticki je ostalo nekih 50ak metara da spoje. Kako ce to rijesiti ne znam. Ali, to je vise uradjeno nevezano za biciklisticku, kada se asfaltirala cesta uz kuce uz prugu.
Mogla bi opstina dogovoriti sa njima da im daju taj dio a da opstina onda nalravi cestu ondje.
- Haris.ba
#1393 Re: Ilidža
Ne ide. To je tih 50ak.metara o kojim pricam do raskrsnice. Mozda bi trebalo malo prosiriti cestu na desnu stranu gledajuci prema gradu da se uz lijevu stranu napravi dovoljno mjesta barem za trotoar.ReymondReddington wrote: ↑20/08/2024 15:17 Mislim da cesta ne ide citavom duzinom uz prugu. One gore zadnje kuce su skroz do pruge.
Mogla bi opstina dogovoriti sa njima da im daju taj dio a da opstina onda nalravi cestu ondje.
Fascinantno je da nema trotora glavnom dzadom Ilidza Sarajevo.
-
plava strijela
#1394 Re: Ilidža
Zatvorena cesta iza aerodroma u Krteljima zbog proširenja piste.Srbi se digli kažu to je četnitet i ne smije se ništa raditi iako katastar i linije entiteta pokazuju da je to kanton Sarajevo.To je područje općine Ilidže a nikakvih oznaka nema.
-
suspect_zero
#1395 Re: Ilidža
Koliko to vi imate kandidata za načelnika?....Muzur, onaj karatista Muhović, Lokvančić, prof.muzičkog ili čega već?
Mi u SG samo Čengića izgleda
Mi u SG samo Čengića izgleda
- Logovan
#1396 Re: Ilidža
Imate i Selimbegovica.suspect_zero wrote: ↑20/08/2024 23:42 Koliko to vi imate kandidata za načelnika?....Muzur, onaj karatista Muhović, Lokvančić, prof.muzičkog ili čega već?
Mi u SG samo Čengića izgleda![]()
- tramvajtrojka
#1397 Re: Ilidža
Samo im puci natpis Granica postojiplava strijela wrote: ↑20/08/2024 22:31 Zatvorena cesta iza aerodroma u Krteljima zbog proširenja piste.Srbi se digli kažu to je četnitet i ne smije se ništa raditi iako katastar i linije entiteta pokazuju da je to kanton Sarajevo.To je područje općine Ilidže a nikakvih oznaka nema.
-
suspect_zero
#1398 Re: Ilidža
Misliš na onoga što ga SDA ispod neke sećije izvukla?Logovan wrote: ↑20/08/2024 23:48Imate i Selimbegovica.suspect_zero wrote: ↑20/08/2024 23:42 Koliko to vi imate kandidata za načelnika?....Muzur, onaj karatista Muhović, Lokvančić, prof.muzičkog ili čega već?
Ništa od njega, na svu sreću
-
SuperHans
#1399 Re: Ilidža
Zato nam je cenga velika sreca, novi berilo u nastajanjususpect_zero wrote: ↑20/08/2024 23:52Misliš na onoga što ga SDA ispod neke sećije izvukla?Logovan wrote: ↑20/08/2024 23:48Imate i Selimbegovica.suspect_zero wrote: ↑20/08/2024 23:42 Koliko to vi imate kandidata za načelnika?....Muzur, onaj karatista Muhović, Lokvančić, prof.muzičkog ili čega već?
Ništa od njega, na svu sreću![]()
![]()
-
ReymondReddington
#1400 Re: Ilidža
Kako je kanton kad je aerodrom to otkupio od istocnog sarajeva. Prije par mjeseci je bila vijest o ovome.plava strijela wrote: ↑20/08/2024 22:31 Zatvorena cesta iza aerodroma u Krteljima zbog proširenja piste.Srbi se digli kažu to je četnitet i ne smije se ništa raditi iako katastar i linije entiteta pokazuju da je to kanton Sarajevo.To je područje općine Ilidže a nikakvih oznaka nema.