Brokeback mountain
Otkud Borenovic u ovome, mislio sam da je on ozbiljniji?
Osjecam susramlje. Dodo je makar ko muskarcina zaduzio kosu!
Sve za glas. Pa i u sijeno s Draškom i Drinom 1/3.
borenovic? pi*da od covjeka. unistio je PDP.ultima_palabra wrote: ↑13/08/2024 16:02Brokeback mountain![]()
Mislio sam i da se PDP odrekao Draska jer je ovaj preblizak SNSD-u?
ivanic dok je vodio stranku na nesto je licila. sad su ostali uhljebi bez stava i kicme koji godinama zive od politike. ne znam ko jos za njih glasa. opozicije u rs-u gotovo da nema.ultima_palabra wrote: ↑14/08/2024 02:17Mislio sam i da se PDP odrekao Draska jer je ovaj preblizak SNSD-u?okanomalo wrote: ↑13/08/2024 22:46borenovic? pi*da od covjeka. unistio je PDP.ultima_palabra wrote: ↑13/08/2024 16:02
Brokeback mountain![]()
To je "Drina trećina"...od dečka iz auto-praonice,do lika koji se brzinom penje strankom i mlati silnu lovu.giannibelif wrote: ↑14/08/2024 11:37 A vidi ovog debelguzana sa tri prsta, ne može se sam ni na prikolicu popeti kamoli da skuplja sijeno. Garant jedan od ljubavnika.
Inače ne razumijem silnu želju medija iz SA da dovode zadrte likove koji vječito vrte jednu istu priču. Ili baš zato, znaju da će se narod upaliti, pa eto klikova.El_comadante wrote: ↑14/08/2024 16:35 Opet negira genocid. Neznam što mu naši daju medijski prostor.
Narod ne voli normalno. Nista cudno. Odgovorila si sebi.banjaluka078 wrote: ↑14/08/2024 16:53Inače ne razumijem silnu želju medija iz SA da dovode zadrte likove koji vječito vrte jednu istu priču. Ili baš zato, znaju da će se narod upaliti, pa eto klikova.El_comadante wrote: ↑14/08/2024 16:35 Opet negira genocid. Neznam što mu naši daju medijski prostor.
Revizori su ustanovili da je stvarni budžetski deficit Grada veći za 10.661.603 KM od onoga što je prikazano u finansijskim izvještajima, a jedna od osnovnih zamjerki revizora odnosi se na izgradnju centralnog spomenika poginulim borcima i rekonstrukciju saobraćajnice u Motikama koje su, kako kažu revizori, započete bez obezbijeđenih sredstava.