Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kad sjednes u njega i mazdu 3 hatch, dva razliciya svijeta. U golfu kao u dnevnom boravku ugodno a u mazdi ko u podrumu...zbog predinenzionisanog c stuba.
konektovan wrote: ↑31/07/2024 15:37
Kad sjednes u njega i mazdu 3 hatch, dva razliciya svijeta. U golfu kao u dnevnom boravku ugodno a u mazdi ko u podrumu...zbog predinenzionisanog c stuba.
Hajde ne seri, ne vozim iza C stuba, naprijed je prostor gotovo identicnih dimenzija, ali zato ergonomija kod trice jedno tri nivoa bolja, jebo li vas klima na touch i plastika iz kinder jajeta.
Hajde ne seri, ne vozim iza C stuba, naprijed je prostor gotovo identicnih dimenzija, ali zato ergonomija kod trice jedno tri nivoa bolja, jebo li vas klima na touch i plastika iz kinder jajeta.
Kad hoces u rikverc voziti, tek vidis pogubnost dizajna c stuba.
Svaka druga vam je ne seri, govno..sta vam je, znate li normalno pisati?!
dobro ti kaze da ne seres, u osnovnoj opremi zamisli ima retrovizore i kameru za parking, ti ako ne znas na retrovizore baci vozacku iste sekunde
Danas u 99% auta ne vidis gujscu pasju bocno, gnjolf included, faktor nikakav.
Proslo je vrijeme kad u B2 lubenicaru vidis zadnju tablicu iz vozackog sjedista
konektovan wrote: ↑31/07/2024 16:12
Eh,..ako hoces da te podsjwti nesto na kamion, onda je tu mazda 3 kad trebas u rikverc.
samo se ti smij, ne vozaci ne znaju parkirat na retrovizore i tacka
Evo ti meni kazi, sta je prakticnije kada trebas preci vecu udaljenost rikvecom brze ( nije potrebna velika preciznost)
Zagrliti sjediste
Voziti na retrovizore
Je li ti lakse voziti iza kombija, ili iza auta kroz koji mozes vidjeti sta radi vozilo ispred ( koci tipa)?
konektovan wrote: ↑31/07/2024 16:12
Eh,..ako hoces da te podsjwti nesto na kamion, onda je tu mazda 3 kad trebas u rikverc.
samo se ti smij, ne vozaci ne znaju parkirat na retrovizore i tacka
Evo ti meni kazi, sta je prakticnije kada trebas preci vecu udaljenost rikvecom brze ( nije potrebna velika preciznost)
Zagrliti sjediste
Voziti na retrovizore
Je li ti lakse voziti iza kombija, ili iza auta kroz koji mozes vidjeti sta radi vozilo ispred ( koci tipa)?
Lakse pet puta na retrovizore jer su ti 2 ruke na volanu, ne znam sta se rapsravljam uopste oko toga, grlite sjediste i mislite da je ispravno tako
ne lijepim se na guzicu u saobracaju i nisam retardiran da ne vidim i ne mogu reagovat, kakvi argumenti jebo te
Throttle wrote: ↑31/07/2024 16:30
Dok se pisalo o audiju i kvalitetu enterijera, nije bilo bitno, sad kad je i mazda izbacila slican kvalitet, bitno je
ne ne, sad nije bitno vise jer je u golfu lavor plastika
nisam ja pljuvao, nego je bio argument ovih strucnjaka pa sam im pisao da nije bitno jel na tabli mekano i dole ispod nogu, ni sad mi nije bitno, nemoj mislit da jeste