Mislis da ce ga neko osiguranje pokriti za novac na sjedistu nezakljucanog auta?
Nije ovo Amerika.
Meni je zanimljiv način rezonovanja lika koji usred grada ostavi 50.000 KM u otključanom autu i ode da još nešto uzme iz kafića. Na šta je mislio?insaneinthebrain wrote: ↑30/07/2024 10:11 Sta ova zenska gleda. Cuva strazu. Treba je zaposliti u centralnom zatvoru![]()
Da ima 50.000KM viška. Metropolis, je li to ona birtija koja pripada ocu od lika koji je nekog ubio u saobračaju bahatom vožnjom ili sam prolupao?Laplace wrote: ↑30/07/2024 10:24Meni je zanimljiv način rezonovanja lika koji usred grada ostavi 50.000 KM u otključanom autu i ode da još nešto uzme iz kafića. Na šta je mislio?insaneinthebrain wrote: ↑30/07/2024 10:11 Sta ova zenska gleda. Cuva strazu. Treba je zaposliti u centralnom zatvoru![]()
Jeste, to je taj.arman1 wrote: ↑30/07/2024 10:37Da ima 50.000KM viška. Metropolis, je li to ona birtija koja pripada ocu od lika koji je nekog ubio u saobračaju bahatom vožnjom ili sam prolupao?Laplace wrote: ↑30/07/2024 10:24Meni je zanimljiv način rezonovanja lika koji usred grada ostavi 50.000 KM u otključanom autu i ode da još nešto uzme iz kafića. Na šta je mislio?insaneinthebrain wrote: ↑30/07/2024 10:11 Sta ova zenska gleda. Cuva strazu. Treba je zaposliti u centralnom zatvoru![]()
Ova zenska radi u metropolisu ja mislim, zato i nije bio zakljucan auto jer je cekala valjda tog drugog lika vidis da stoji kraj vozacevih vratainsaneinthebrain wrote: ↑30/07/2024 10:11 Sta ova zenska gleda. Cuva strazu. Treba je zaposliti u centralnom zatvoru![]()
Piknik pored Miljacke, koji kupanjac, aaaah ...John Cleese wrote: ↑30/07/2024 10:01I ja sam odrastao pored rijeke, pa mi na pamet ne pada da se u njoj kupam.
Ah da, inace sam iz Sarajeva![]()
![]()
![]()
doduše...u pravu si 100%Naslovnica wrote: ↑30/07/2024 10:14Jarane, Bjelave mrze Bistrik, Al'pašino mrzi Švrakino, Zenica mrzi Sarajevo...(sve ove varijante vrijede i obrnuto)
Mrzimo arape, mrzimo sandžaklije, mrzimo istočnjake, tuzlake, hercegovce...
Ne znam šta očekuješ?!
ne mrzim dijasporu, mrzim papane. e sad, pošto ima puno papana u dijaspori...
ovdje se zaboravilo dodati vjekovno rivalstvo na liniji Bistrik-VratnikJoseMujica wrote: ↑30/07/2024 11:52doduše...u pravu si 100%Naslovnica wrote: ↑30/07/2024 10:14Jarane, Bjelave mrze Bistrik, Al'pašino mrzi Švrakino, Zenica mrzi Sarajevo...(sve ove varijante vrijede i obrnuto)
Ne znam šta očekuješ?!![]()
da da da i sve bajke s memli straneTvrtko II Kotromanić wrote: ↑30/07/2024 11:57ovdje se zaboravilo dodati vjekovno rivalstvo na liniji Bistrik-VratnikJoseMujica wrote: ↑30/07/2024 11:52doduše...u pravu si 100%Naslovnica wrote: ↑30/07/2024 10:14
Jarane, Bjelave mrze Bistrik, Al'pašino mrzi Švrakino, Zenica mrzi Sarajevo...(sve ove varijante vrijede i obrnuto)
Ne znam šta očekuješ?!![]()
![]()
nemoj mi na memli stranuJoseMujica wrote: ↑30/07/2024 12:20da da da i sve bajke s memli straneTvrtko II Kotromanić wrote: ↑30/07/2024 11:57ovdje se zaboravilo dodati vjekovno rivalstvo na liniji Bistrik-Vratnik![]()
![]()
![]()
ma i ja sam više memli nego sunčana strana svijetaTvrtko II Kotromanić wrote: ↑30/07/2024 12:59nemoj mi na memli stranuJoseMujica wrote: ↑30/07/2024 12:20da da da i sve bajke s memli straneTvrtko II Kotromanić wrote: ↑30/07/2024 11:57
ovdje se zaboravilo dodati vjekovno rivalstvo na liniji Bistrik-Vratnik![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Meni je jos gore sto su ugostitelji sve tome podredili,ne svi ali vecina ugostitelja
Meni samo nije jasno, zasto se frka dize kad papak iz svecke nekoga prebije.dječak sa šibicama wrote: ↑30/07/2024 13:02 Kad ti papak iz Svecke, porijeklom sa neke planine balkanskog vijenca, dodje i pretuce porodicu sa sve maloljetnim djetetom, sta trebas uraditi, suzdrzati se od komentara da se neko ne uvrijedi?
Eto uhapseni su, bar nesto.
Meni jedni nisu jasni ljudi koji se čude ovakvim stvarima.Thorgerson wrote: ↑30/07/2024 14:19Meni samo nije jasno, zasto se frka dize kad papak iz svecke nekoga prebije.dječak sa šibicama wrote: ↑30/07/2024 13:02 Kad ti papak iz Svecke, porijeklom sa neke planine balkanskog vijenca, dodje i pretuce porodicu sa sve maloljetnim djetetom, sta trebas uraditi, suzdrzati se od komentara da se neko ne uvrijedi?
Eto uhapseni su, bar nesto.
A kad neki domaci papak nekoga prebije to je ok.
Nije da i ja obozavam dijasporu, ali sta sad vi hocete? Da ne dolaze, srali bi eh sto ne dolaze. Sad serete sto dolaze. Sta hocete? Pa pola drzave zivi na ledjima te dijaspore. Jel to vama jasno?
Pa nije dijaspora kriva jbt sto lokalni restoran dize cijene. Kriv je pohlepni gazda. Itd.
Mi smo idioti kakvih nema na planeti. Umjesto da tu dijasporu iskoristimo, kako je to uradila npr Irska, mi tjeramo te ljude. Fkt mi pojedinci nisu jasni.
Da ne govorim o generalizaciji. To sto su ovi cobani iz svedske takvi, takvi bi bili gdje god da su. Sad ce neko na osnovu par njih, reci da bilo koji dijasporac iz svedske je seljacina.