Mozda da se kulturnije ponasaju, da postuju tudje i da su im djeca vaspitana.... stali bi im.
Glupo je svakog okarakterisat tako, ali tako je kako je.
Vjerujem da nije bez razloga i da taj taksista odgovara za stanje vozila.
E hajmo sada, šta je razlog da neće da primaju arape?!
Nece apare i vozdra--šta ceš ga gurat i udarat
Zato sto su vecinom stoka. Ne nisam rasista, mada kada pogledam njih, mozda i jesam.
Napunio korpu u bingu
Vjerovatno klasika sa lubenicom na krevetu.
I mene zanima
Kenjanje pored solje
Ja rodjaku govorio da ugradi cucavac, on kaze gdje cu to na vikendicu.....
Ja prvi na forumh prozivao one sto su se bunili sto dolaze Arapi.
U jednoj sarajevskoj kafani, koju posjećuju umjetnici, pisci, univerzitetski profesori kao 99 % klijentele, neko se olakšao pored šolje. Namjerno. 100 % redovan gost.Haris.ba wrote: ↑26/07/2024 19:05Ja rodjaku govorio da ugradi cucavac, on kaze gdje cu to na vikendicu.....
Fino mu govorio. Napravi cucavac posebno pored kupatila i solju. Pa kad to dodju Arapi zakljucaj taj sa soljom. Ali, jok.
Mada, nije mi se nikad zalio za to.
Kako znaš?Hakiz wrote: ↑26/07/2024 19:10U jednoj sarajevskoj kafani, koju posjećuju umjetnici, pisci, univerzitetski profesori kao 99 % klijentele, neko se olakšao pored šolje. Namjerno. 100 % redovan gost.Haris.ba wrote: ↑26/07/2024 19:05Ja rodjaku govorio da ugradi cucavac, on kaze gdje cu to na vikendicu.....
Fino mu govorio. Napravi cucavac posebno pored kupatila i solju. Pa kad to dodju Arapi zakljucaj taj sa soljom. Ali, jok.
Nisu (samo) Arapi.
Ko da gledam da je pjevusio, vrati se na mjesto zlocina.
Ne provociraj.Naslovnica wrote: ↑26/07/2024 19:14Kako znaš?Hakiz wrote: ↑26/07/2024 19:10U jednoj sarajevskoj kafani, koju posjećuju umjetnici, pisci, univerzitetski profesori kao 99 % klijentele, neko se olakšao pored šolje. Namjerno. 100 % redovan gost.Haris.ba wrote: ↑26/07/2024 19:05
Ja rodjaku govorio da ugradi cucavac, on kaze gdje cu to na vikendicu.....
Nisu (samo) Arapi.
![]()