Kad se kod nas cita uputstvo (za bilo sta)?
Da vidis dje si se zjbo...
Pa i ne ide se u smislu teferica, derneka, zabave ili necega slicno...kao sto obicno budu ti bajkerski skupovi. Ovo ima neku svoju drugu simboliku. Idu biciklisti, ide marš mira, maratonci....DaysleepeR wrote: ↑08/07/2024 13:45 Ja sam bio 2005 godine tako organizovano u bajkerskoj vožnji.
Po meni, nije to baš mjesto, datum i povod za motora, tako da u Srebrenicu idem privatno, sa povodom ili bez.
Kome je to spojivo, siroke mu ceste bile.zdruzdjo wrote: ↑08/07/2024 17:14Pa i ne ide se u smislu teferica, derneka, zabave ili necega slicno...kao sto obicno budu ti bajkerski skupovi. Ovo ima neku svoju drugu simboliku. Idu biciklisti, ide marš mira, maratonci....DaysleepeR wrote: ↑08/07/2024 13:45 Ja sam bio 2005 godine tako organizovano u bajkerskoj vožnji.
Po meni, nije to baš mjesto, datum i povod za motora, tako da u Srebrenicu idem privatno, sa povodom ili bez.
zdruzdjo wrote: ↑08/07/2024 17:14Pa i ne ide se u smislu teferica, derneka, zabave ili necega slicno...kao sto obicno budu ti bajkerski skupovi. Ovo ima neku svoju drugu simboliku. Idu biciklisti, ide marš mira, maratonci....DaysleepeR wrote: ↑08/07/2024 13:45 Ja sam bio 2005 godine tako organizovano u bajkerskoj vožnji.
Ja glasam za Hondu HornetBijeliHljeb wrote: ↑11/07/2024 12:54 Pozdrav drustvo,
Trenutno sam u potrazi za motorom, i izbor se sveo na Hondu CBF600 naked, Horneta 600 naked, i Bandita 650 naken. Mozete li mi reci vase utiske/iskustva/misljenje o navedinim motorima?
Svaki od tih motora koje gledam su 2008-2012 godiste sa opcijom ABSa, i svi su FI umjesto karburatora.
Hvala vam i nek su vam ciste ceste
I ja.Rothmans wrote: ↑11/07/2024 19:03Ja glasam za Hondu HornetBijeliHljeb wrote: ↑11/07/2024 12:54 Pozdrav drustvo,
Trenutno sam u potrazi za motorom, i izbor se sveo na Hondu CBF600 naked, Horneta 600 naked, i Bandita 650 naken. Mozete li mi reci vase utiske/iskustva/misljenje o navedinim motorima?
Svaki od tih motora koje gledam su 2008-2012 godiste sa opcijom ABSa, i svi su FI umjesto karburatora.
Ma nesto kontam sta ce ti naked?BijeliHljeb wrote: ↑11/07/2024 12:54 Pozdrav drustvo,
Ko nije vozio naked na autoputu, ne moze pojmiti koliko vjetar moze da smoriRamzess Veliki wrote: ↑17/07/2024 12:15Ma nesto kontam sta ce ti naked?BijeliHljeb wrote: ↑11/07/2024 12:54 Pozdrav drustvo,
Ubice te vjetar preko 90 na sat.
A i do 90 zna biti neugodna voznja kad ima vjetra ili kad je zrak rijedak pa imas onih rupa sto stvaraju buku.
Ja sam na svog nakeda stavio veliki turing windshield jer je smijesno beskorisno imas motor koji ide 290 km/h a ti ne mozes podnijeti ni 120.
Da je sportak pa hajde, zalegnes po njemu, ali na nakedu ne zalegnes nego se pogrbis preko rezervoara i to nije ni blizu.
Ja bih uzeo ...
U Tuzli imas par dilera motora, Odisej (Honda) i Libero sport (Italijanski motori). Potrazi na njihovoj web stranici broj telefona. Imaju svoj servis i mehanicare. Mozda uspijes dogovoriti nesto sa njima...BijeliHljeb wrote: ↑19/07/2024 08:25 Hvala vam na odgovorima, zna li ko mehanicara za motore iz Tuzle il Zenice da je voljan ic pregledat motor il da se bavi tim? Ja nemam iskustva oko mehanike, a platio bi vrijeme utroseno u to samo da neko pogleda i provoza ko se razumije