Sada kuci unositi namjestqj,parket je repariran i prelakiran

free image hosting website
Moderator: anex

Poljoprivredne apoteke i veci centri sto prodaju opremu za poljoprivredu.banjaluka078 wrote: ↑22/05/2024 19:29Svaka čast! Da bude roda!
Gdje si nabavio mrežu, ima li to negdje online "zbaviti"?
To je najjeftinije rjesenje a ucinkovito.banjaluka078 wrote: ↑22/05/2024 22:23 Moram u šoping. Rano je krenuo grad ove godine, nemam puno bašte, ali bi mi bilo žao da mi polomi i to malo.
Hvala ti na informaciji i savjetu.zippoo87 wrote: ↑22/05/2024 22:29 To je najjeftinije rjesenje a ucinkovito.
20-30 KM a traje godinama.
Mene je jucer za dlaku obisao grad a nije bila postavljena mreza,pa sam jutros,cim sam ustao,popio kafu,otisao da to sredim a popodne su opet bili pljuskovi.
Plus snizava temperaturu biljkama i ne przi ih direktno sunce...kako koristim mrezu,sve puno bolje nego prije...jer ova je blago zasjenjavanje.
I ti ako budes uzimala,uzmi 30-40% max a moze i manje

banjaluka078 wrote: ↑13/07/2024 19:29Hvala.![]()
![]()
Pola ovog ne bi bilo da majčica ne zalijeva zorom i ne ćopka i ne priča mu. Samo neka mi je zdrava.
Ma Banjaluka je pravo lijepa, još da nas ne vratiše/zaustavite one davne 1995.

Kako praviš ulja? Za šta ti služi to od matičnjaka?Chloe wrote: ↑21/07/2024 13:40 Neven je krenuo cvatnjom, prve sam cvjetove iskoristila za ulje. Matičnjak je suh za čaj, dio sam isto stavila za ulje.
Eterično ulje od kamilice što sam napravila, mi je pomoglo kod nekog osipa na nogama koji sam dobila gazajući po bašti. Svašta nešto probala, a osip se samo širio, sjetila sam se ulja, nakon dva dana tretmana mazanja s njim, sve se povuklo ....![]()
Prvi put sam pravila eterično ulje i to sa kamilicom jer sam je imala previše, pa sam mogla igrati se malo. Našla na netu postupak.banjaluka078 wrote: ↑22/07/2024 09:03Kako praviš ulja? Za šta ti služi to od matičnjaka?Chloe wrote: ↑21/07/2024 13:40 Neven je krenuo cvatnjom, prve sam cvjetove iskoristila za ulje. Matičnjak je suh za čaj, dio sam isto stavila za ulje.
Eterično ulje od kamilice što sam napravila, mi je pomoglo kod nekog osipa na nogama koji sam dobila gazajući po bašti. Svašta nešto probala, a osip se samo širio, sjetila sam se ulja, nakon dva dana tretmana mazanja s njim, sve se povuklo ....![]()
Slobodno probaj, kad imate onakve smokve što ne bi i lubenice.banjaluka078 wrote: ↑22/07/2024 09:02A ja je izbjegavam saditi, sve kontam da ne može uspjeti u našim krajevima. Divna je!![]()
Jeste, iz moje bašteDigla_da_kreci wrote: ↑21/07/2024 16:55 Jel to sve iz tvoje basce, i lubenica? Masala.![]()
Voljela bih da si mi nesto u rodu.i @banjaluka isto.