Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sedma_7 wrote: ↑01/07/2024 06:30
mozda je bezze ovo pitanje postavit na postu obozavatelja xiaomija, ali sta je bolje? samsung a24+, samsung a24 ultra il nesto od xiaomi u tom rangu.
bitno mi je da ima dugu podrsku... i jbg da je pouzdan i izdzljiv, jer ne planiram ga mijenjat brzo.
Ma ako porediš ultra modele jedino što bi ti i ja primjetili kao razliku je duplo brže punjenje kod xiaomi modela. Dok, ako je vjerovati gsm areni, samsung ultra ima bolje trajanje baterije od xiaomi ultra modela. Samsung ima dužu podršku, ali ne vjerujem da ćeš koristiti taj mobitel 7 godina, tako da je to marketinški trik. Koristiš ono na šta si navikla. Oba modela su vrhunska, nema šanse da se zezneš. Za ove plus modele nema koristi raditi poređenje jer je pisalo da xiaomi 14+ neće dolaziti u evropu. A ako porediš s24+ i s24 ultra, pa jasno je šta je bolje, samo ako ti ne trebaju ultra/vrhunske/sega/mega slike a želiš samo vrhunske onda ti je dovoljan i plus model
Hvala ti.
Imam priliku da uzmem preko oca tj njegove pretplate s24 plus preko eroneta ali ne znam da li mogu koristit svoj haloo broj na njemu. Zna li neko da li to fercera?
sedma_7 wrote: ↑01/07/2024 06:30
mozda je bezze ovo pitanje postavit na postu obozavatelja xiaomija, ali sta je bolje? samsung a24+, samsung a24 ultra il nesto od xiaomi u tom rangu.
bitno mi je da ima dugu podrsku... i jbg da je pouzdan i izdzljiv, jer ne planiram ga mijenjat brzo.
Ma ako porediš ultra modele jedino što bi ti i ja primjetili kao razliku je duplo brže punjenje kod xiaomi modela. Dok, ako je vjerovati gsm areni, samsung ultra ima bolje trajanje baterije od xiaomi ultra modela. Samsung ima dužu podršku, ali ne vjerujem da ćeš koristiti taj mobitel 7 godina, tako da je to marketinški trik. Koristiš ono na šta si navikla. Oba modela su vrhunska, nema šanse da se zezneš. Za ove plus modele nema koristi raditi poređenje jer je pisalo da xiaomi 14+ neće dolaziti u evropu. A ako porediš s24+ i s24 ultra, pa jasno je šta je bolje, samo ako ti ne trebaju ultra/vrhunske/sega/mega slike a želiš samo vrhunske onda ti je dovoljan i plus model
Hvala ti.
Imam priliku da uzmem preko oca tj njegove pretplate s24 plus preko eroneta ali ne znam da li mogu koristit svoj haloo broj na njemu. Zna li neko da li to fercera?
Koliko znam operateri više ne zaključavaju SIM i trebalo bi da može. Ali pitaj za svaki slučaj prvo.
RN11 pro. Display ne reaguje. Bio na punjaču, restartovao se nekako, i stoji na unosu PINa za SIM i ne reaguje na tipkanje. Jel imao ko takav problem, čitao sam da su neki modeli iz serija 10 i 11 imali tih problema
Ja imam 4G verziju i meni ne štopa, barem ne na onome za šta ga koristim. Samo, ja sam kupio Poco verziju koja je sem kamera identičan telefon i košta oko 100 KM manje. I ima foliju fabričku na ekranu. Dobiješ i maskicu i punjač u pakovanju, standardno za Xiaomi. Solidan telefon bez ikakvog vau efekta, ali radi korektno.
rikta123 wrote: ↑18/07/2024 07:26
Molim vas recite mi misljenje o Xiaomi Redmi Note 13 Pro, kakav je telefon, je li brz, štopa li i sl? Hvala.
Upravo pisem s njega, 5G verzija 256GB, neki dan kupljen, sve preporuke! Brz je, ne stopa uopce, kamera prepredobra, jucer sam poredio s jaranom koji ima iPhone 14 skoro pa identicne njegova ima samo topliji ton dok nasa hladniji. Bio sam stvarno skeptican dal uzeti ne uzeti ovaj tel ali sam odusevljen!
Telefon ima punjac 67W, za 5min se napuni 10-15%, baterija dugo traje itd.