Jedino je diskutabilno zašto policijski snajperist ima ubojicu na nišanu, ali ne puca dok ovaj nije opalio metak
AMERIKA
- JohnnyS
#12026 Re: AMERIKA
Nema šanse da demokrati znaju tako dobro pucati pa da netko misli da demokrati stoje iza ovog što, kao što netko na Twitteru reče, izgleda kao mod s reddita 
Jedino je diskutabilno zašto policijski snajperist ima ubojicu na nišanu, ali ne puca dok ovaj nije opalio metak
- ZoomZoomKiwi
#12027 Re: AMERIKA
Upravo je ovo, ja smatram, razlog zašto su agenti tajne službe bilo najblaže rečeno na prvu iznenađeni. I zašto je taj krov ostao nezaštićen. Jednostavno premal sigurnosni obruč, samo zbog toga što su “među svojima” pa su olako shvatili zadatak i mislili da jednostavno nema potrebe.Osmi Socrates wrote: ↑14/07/2024 15:37…sve se dešava u takozvanoj "Trump Country". Eto, antifa išla u Butler, Pennsylvanija, mjesto gdje svako o svakom sve zna i stranac će najvjerovatnije popušiti degenek, da priprema atentat na Trumpa.
- sinuhe
#12028 Re: AMERIKA
Pucao u Trumpa zato sto ga voli.Osmi Socrates wrote: ↑14/07/2024 15:37 Ali, zanimljivo je kako teorije zavjere odmah idu u pravcu "demokrate sve smjestile", ili "antifa, mamu im njihovu", iako je atentator registrirani republikanac i sve se dešava u takozvanoj "Trump Country". Eto, antifa išla u Butler, Pennsylvanija, mjesto gdje svako o svakom sve zna i stranac će najvjerovatnije popušiti degenek, da priprema atentat na Trumpa. Ako je zavjera, priprema je ključna, danima prije mitinga.
Dosta sam teorija zavjere od mentalno zaostalih ljudi čuo, ali ova je ubjedljivo najgluplja.
- ZoomZoomKiwi
#12029 Re: AMERIKA
Ko kaže da ga ima na nišanu. Iz uglova iz kojih su snimljeni videomaterijali se to ne može sa sigurnošću tvrditi. 3cm pomaka cijevi je skroz druga zgrada na 300m udaljenosti.JohnnyS wrote: ↑14/07/2024 15:39 Nema šanse da demokrati znaju tako dobro pucati pa da netko misli da demokrati stoje iza ovog što, kao što netko na Twitteru reče, izgleda kao mod s reddita
-
smijesni_ste
#12030 Re: AMERIKA
Ovaj dio si preskočio...slučajno naravno kao i svi objektivni na temiOsmi Socrates wrote: ↑14/07/2024 15:37 Ali, zanimljivo je kako teorije zavjere odmah idu u pravcu "demokrate sve smjestile", ili "antifa, mamu im njihovu", iako je atentator registrirani republikanac i sve se dešava u takozvanoj "Trump Country". Eto, antifa išla u Butler, Pennsylvanija, mjesto gdje svako o svakom sve zna i stranac će najvjerovatnije popušiti degenek, da priprema atentat na Trumpa. Ako je zavjera, priprema je ključna, danima prije mitinga.
Dosta sam teorija zavjere od mentalno zaostalih ljudi čuo, ali ova je ubjedljivo najgluplja.
"When Crooks was 17 he made a $15 donation to ActBlue, a political action committee that raises money for left-leaning and Democratic politicians, according to a 2021 Federal Election Commission filing"
https://www.reuters.com/world/us/heres- ... 024-07-14/
- JohnnyS
#12031 Re: AMERIKA
Upucao ga je doslovno iste sekunde nakon što je ovaj krenuo pucati, ne bi ga tako precizno u sekundi mogao nanišaniti da je svjetski prvak u streličarstvuZoomZoomKiwi wrote: ↑14/07/2024 15:41Ko kaže da ga ima na nišanu. Iz uglova iz kojih su snimljeni videomaterijali se to ne može sa sigurnošću tvrditi. 3cm pomaka cijevi je skroz druga zgrada na 300m udaljenosti.JohnnyS wrote: ↑14/07/2024 15:39 Nema šanse da demokrati znaju tako dobro pucati pa da netko misli da demokrati stoje iza ovog što, kao što netko na Twitteru reče, izgleda kao mod s reddita
- dječak sa šibicama
#12032 Re: AMERIKA
Nije jos sigurna pobjeda Trumpa, mozda narod shvati da je sve izrezirano i da je Trump dogovorio da pucaju na njega, pa ga kazne na izborima.
-
Hakiz
#12033 Re: AMERIKA
Ako je ovaj život samo prelazna faza puna patnje ka onom, pravom, sretnijem životu uz stvoritelja, onda...sinuhe wrote: ↑14/07/2024 15:40Pucao u Trumpa zato sto ga voli.Osmi Socrates wrote: ↑14/07/2024 15:37 Ali, zanimljivo je kako teorije zavjere odmah idu u pravcu "demokrate sve smjestile", ili "antifa, mamu im njihovu", iako je atentator registrirani republikanac i sve se dešava u takozvanoj "Trump Country". Eto, antifa išla u Butler, Pennsylvanija, mjesto gdje svako o svakom sve zna i stranac će najvjerovatnije popušiti degenek, da priprema atentat na Trumpa. Ako je zavjera, priprema je ključna, danima prije mitinga.
- ZoomZoomKiwi
#12034 Re: AMERIKA
Pa nije baš iste sekunde, dovoljno vremena od prvog pucnja da ovaj mali ispuca još četiri kom.JohnnyS wrote: ↑14/07/2024 15:43Upucao ga je doslovno iste sekunde nakon što je ovaj krenuo pucati, ne bi ga tako precizno u sekundi mogao nanišaniti da je svjetski prvak u streličarstvuZoomZoomKiwi wrote: ↑14/07/2024 15:41Ko kaže da ga ima na nišanu. Iz uglova iz kojih su snimljeni videomaterijali se to ne može sa sigurnošću tvrditi. 3cm pomaka cijevi je skroz druga zgrada na 300m udaljenosti.JohnnyS wrote: ↑14/07/2024 15:39 Nema šanse da demokrati znaju tako dobro pucati pa da netko misli da demokrati stoje iza ovog što, kao što netko na Twitteru reče, izgleda kao mod s reddita
Profesionalnom snajperisti na onako čistom terenu, meta koja se ne mrda, sasvim dovoljno vremena da ga skine.
Vjeruj mi, da ga je vidio ranije sa puškom na krovu, skinuo bi ga odmah ne bi uopće provjeravao ni ko je ni šta radi. A Trumpa bi neokrznutog iznijeli sa govornice.
- dale cooper
#12035 Re: AMERIKA
Kakav donator progresivnim stvarima, čak 15$ je dao!smijesni_ste wrote: ↑14/07/2024 15:43Ovaj dio si preskočio...slučajno naravno kao i svi objektivni na temiOsmi Socrates wrote: ↑14/07/2024 15:37 Ali, zanimljivo je kako teorije zavjere odmah idu u pravcu "demokrate sve smjestile", ili "antifa, mamu im njihovu", iako je atentator registrirani republikanac i sve se dešava u takozvanoj "Trump Country". Eto, antifa išla u Butler, Pennsylvanija, mjesto gdje svako o svakom sve zna i stranac će najvjerovatnije popušiti degenek, da priprema atentat na Trumpa. Ako je zavjera, priprema je ključna, danima prije mitinga.
"When Crooks was 17 he made a $15 donation to ActBlue, a political action committee that raises money for left-leaning and Democratic politicians, according to a 2021 Federal Election Commission filing"
- jao_situacije
#12036 Re: AMERIKA
ubijeni napadač na krovu krvav i izbušen 18+ slike
- ZoomZoomKiwi
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#12038 Re: AMERIKA
i nakon toga se registrovao kao republikanac 
djeluje kao neko ko prati Fuentesa svakako, za njega je Trump od nedavno izdajnik
djeluje kao neko ko prati Fuentesa svakako, za njega je Trump od nedavno izdajnik
-
geoxx
#12039 Re: AMERIKA
Ova donacija od 15 dolara nekoj znj organizaciji kad je jos bio maloljetan je argument levela “demokrata je jer ima auto plave boje”.
- dječak sa šibicama
#12040 Re: AMERIKA
To je sve dio velike zavjere, sa 17 uplatio tricavih 15 dolara znajuci da ce trumpovi mediji tri godine kasnije to iskopati, ako im nije odmah i dojavio.smijesni_ste wrote: ↑14/07/2024 15:43Ovaj dio si preskočio...slučajno naravno kao i svi objektivni na temiOsmi Socrates wrote: ↑14/07/2024 15:37 Ali, zanimljivo je kako teorije zavjere odmah idu u pravcu "demokrate sve smjestile", ili "antifa, mamu im njihovu", iako je atentator registrirani republikanac i sve se dešava u takozvanoj "Trump Country". Eto, antifa išla u Butler, Pennsylvanija, mjesto gdje svako o svakom sve zna i stranac će najvjerovatnije popušiti degenek, da priprema atentat na Trumpa. Ako je zavjera, priprema je ključna, danima prije mitinga.
Pokusavaju sakriti cinjenicu da je sve izrezirano i namjesteno.
-
Osmi Socrates
#12041 Re: AMERIKA
I Trump je donirao demokratskim političarima. Možda je sam na sebe izvršio atentat, jer je politički pocijepana ličnost.
Ali, da se manemo gluposti i priželjkionizma, jer ste izmilili iz rupe. U rupama ste se sigurno bolje osjećali.
Ovaj atentator je garant ostavio manifesto. Mene lično čitava priča najviše podsjeća na Charles Mansona, koji je pobio bijele bogate ljude , jer je vjerovao da će tako izazvati rasni rat u Americi, na koji su Beatles pozivali na White Album.
Ali, da se manemo gluposti i priželjkionizma, jer ste izmilili iz rupe. U rupama ste se sigurno bolje osjećali.
Ovaj atentator je garant ostavio manifesto. Mene lično čitava priča najviše podsjeća na Charles Mansona, koji je pobio bijele bogate ljude , jer je vjerovao da će tako izazvati rasni rat u Americi, na koji su Beatles pozivali na White Album.
- ZoomZoomKiwi
#12042 Re: AMERIKA
Je l’ ti stvarno misliš da je namješteno ovo sve. Da je Trump, kolika god budala bio, spreman rizikovati glavu da neki 20godišnjak puca na njega tek tako.dječak sa šibicama wrote: ↑14/07/2024 15:54To je sve dio velike zavjere, sa 17 uplatio tricavih 15 dolara znajuci da ce trumpovi mediji tri godine kasnije to iskopati, ako im nije odmah i dojavio.smijesni_ste wrote: ↑14/07/2024 15:43Ovaj dio si preskočio...slučajno naravno kao i svi objektivni na temiOsmi Socrates wrote: ↑14/07/2024 15:37 Ali, zanimljivo je kako teorije zavjere odmah idu u pravcu "demokrate sve smjestile", ili "antifa, mamu im njihovu", iako je atentator registrirani republikanac i sve se dešava u takozvanoj "Trump Country". Eto, antifa išla u Butler, Pennsylvanija, mjesto gdje svako o svakom sve zna i stranac će najvjerovatnije popušiti degenek, da priprema atentat na Trumpa. Ako je zavjera, priprema je ključna, danima prije mitinga.
Pokusavaju sakriti cinjenicu da je sve izrezirano i namjesteno.
A i taj lima da je spreman da umre za Trumpa?
I na kraju, zašto?
- dale cooper
#12043 Re: AMERIKA
Ni to što je donirao 15$ udruženjima bliskim demokratima, niti to što je registrovan kao republikanac, ne znači apsolutno ništa za njegovo
rezonovanje pri izvršenju ovog djela.
- dale cooper
#12044 Re: AMERIKA
Nisu Beatlesi pozivali na bilo šta, nego je ovaj manijak vjerovao da se takva poruka krije u pjesmi Helter Skelter.Osmi Socrates wrote: ↑14/07/2024 15:55 I Trump je donirao demokratskim političarima. Možda je sam na sebe izvršio atentat, jer je politički pocijepana ličnost.
-
smijesni_ste
#12045 Re: AMERIKA
Kanađanin, relax...samo pričamoOsmi Socrates wrote: ↑14/07/2024 15:55 I Trump je donirao demokratskim političarima. Možda je sam na sebe izvršio atentat, jer je politički pocijepana ličnost.
Iznio si jednu činjenicu, a izostavio si drugu, a glumiš nekog objektivnog i superiornog forumaša
-
smijesni_ste
#12046 Re: AMERIKA
Upravo to, ali kad si navijač ne znači to ništa...dale cooper wrote: ↑14/07/2024 15:57 Ni to što je donirao 15$ udruženjima bliskim demokratima, niti to što je registrovan kao republikanac, ne znači apsolutno ništa za njegovo
-
Osmi Socrates
#12047 Re: AMERIKA
Pa valjda je jasno da ja ne mislim da su Beatles pozivali na bilo šta.
Objašnjavam šta ja vjerujem da je bilo mentalno stanje ovog idiota.
- dale cooper
#12048 Re: AMERIKA
Ma pogrešno si formulisao rečenicu, ali kontam na šta si mislio.Osmi Socrates wrote: ↑14/07/2024 16:03 Pa valjda je jasno da ja ne mislim da su Beatles pozivali na bilo šta.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#12049 Re: AMERIKA
vidjeli bismo kako ne znači ništa da je registrovani demokrata
Još je i sreća što je bijel, inače bi neki Abbott vjerovatno proglasio secesiju dosad
Još je i sreća što je bijel, inače bi neki Abbott vjerovatno proglasio secesiju dosad
- ZoomZoomKiwi
#12050 Re: AMERIKA
Da se crnac krenuo penjati na krov ove štale bio bi spriječen u prvom koraku. A zamisli još crnac s puškom