- Ta Regi, ta Regi...
- Fula, fula, tranfula...
- Neka, neka, naci cu ja tebe...
Nije film i nije sve na klik. Nista cudno da su i nesposobni.
Velkoski wrote: ↑14/07/2024 10:24 realno, kako neće biti teorija kada je secret service zaboravio da osigura krov na 100 metara od bine? volio ili ne volio teorije, smrdi i to je to
a za pucanje i empatiju, početkom godine je school shooter ubio učenike škole u Parryju, Trump je izjavio 'get over it', njegovim neandertalcima to nije smetalo, tako da
get over it
Upravo tako. Savrseno mi puca kurac za kultiste kojima takodjer puca kurac za sve koji nisu oni.Velkoski wrote: ↑14/07/2024 10:24 realno, kako neće biti teorija kada je secret service zaboravio da osigura krov na 100 metara od bine? volio ili ne volio teorije, smrdi i to je to
a za pucanje i empatiju, početkom godine je school shooter ubio učenike škole u Parryju, Trump je izjavio 'get over it', njegovim neandertalcima to nije smetalo, tako da
get over it

Svaka čast našem precedniku kako je preživeo atentat na Trampa

To ko kod nas na forumuBobi wrote: ↑14/07/2024 10:09 Kazu registrovani republikanac. Interesantna stvar za US sto postoji javno distupan podatak ko je simpatizer koje političke opcije. Samo ti treba ime i prezime i mozda adresa i google iznbaci podatak
. prije sam ja nekoliko mojih poznanika koji su itisli u US i dobili drzavljanstvo gledao
, svi demokrate bez obzira kojem narodu u BiH su pripadali
.
A zar očekuje? Zaboravili prošli mandat.
Trump od Vučića tražio da prizna nezavisnost Kosova: Stigao je odgovor Beograda
„Beograd neće prihvatiti perfidni prijedlog Amerike da prizna Kosovo, koji je licemjerno, u svojoj čestitki predsjedniku Aleksandru Vučiću za dan državnosti, ispostavio njegov kolega iz SAD-a Donald Trump“, objavile su Večernje novosti, pozivajući se na neimenovane izvore.
https://radiosarajevo.ba/vijesti/regija ... ada/327416
Mikropunjenje iza uha. Ispaljuje ampulicu filmske krvi. Magnet u ustima.ZoomZoomKiwi wrote: ↑14/07/2024 11:01 Samo nek mi neko od teoretičara zavjere objasni kako je moguće pogoditi uho a da ne ubiješ čovjeka, s kojom sigurnošću uopće.
I koja bi to budala, pa čak i ovolika kao Trump, rizikovala glavu zarad psihološkog dojma nad nacijom u kojoj svakako ima svoje glasače na koje može računati bez obzira na sve.
devet bogova