Imam 10ak brojeva...nesto sam tu i objavio pod pseudonimom
Vise tekstova
Casopis je cista anarhija
Ja sam obicno putovao bih pa slao pisma iz npr gnojnice gacica...steta sto tada nije bilo neta i mobitela
Da li slucajno prodajes?Black swan wrote: ↑16/07/2021 19:41 1998
Vise tekstova
Ja sam obicno putovao bih pa slao pisma iz npr gnojnice gacica...steta sto tada nije bilo neta i mobitela![]()
ja ih nisam imao puno, ali su za razliku od tvojih propadale slavno i u stilu.Black swan wrote: ↑17/07/2021 00:25 Tako sam i ja imao razne biznis ideje koje su neslavno propale
I ta bi garant
Papir ne ide...
Fan treba ostaviti jednoj boljoj proslosti za nasu generaciju koja ga je citala kako je izlazio
Jbg sve je u proslosti bolje...
Linkovi iz 2006, i da je stranica aktivna oni ne bi bili. A ni sam RapidShare vise ne postoji, on je pao nedugo nakon sto su Ameri uganjali vlasnika MegaUpload stranice i tad dobro uzdrmali sve vece stranice za dijeljenje fajlova.musicman80 wrote: ↑16/07/2021 19:27 Meni ne otvara ove linkove za download, kaze can't connect to the server. Ovaj magazin ne znam, kada je ovo izlazilo?
Koji pseudonim?Black swan wrote: ↑16/07/2021 19:41 1998
Vise tekstova
Ja sam obicno putovao bih pa slao pisma iz npr gnojnice gacica...steta sto tada nije bilo neta i mobitela![]()
Black swan wrote: ↑06/11/2021 01:19 To sto je kultno ne znaci da je masovno
Sjecam se kao da ih sada prelistavam
I ja..objavila, ne zajebavala raju...Black swan wrote: ↑16/07/2021 19:41 1998
Vise tekstova
Imas li i dalje vecinu brojeva
Ja sam u međuvremenu provjerila kad je vedderedijev zadnji post bio. Ne skoro.billy organ wrote: ↑12/11/2021 23:41
Evo gledam na Cobiss BiH. Ima prvi broj, ali za samo citaonice:
Biblioteka/institucija Mjesto Akronim Godina Za pozajmicu Drugi fondovi
Nacionalna i univ. biblioteka BiH, Sarajevo Sarajevo, F NUBBIH 1995-1998 u čitaonicu 4 god.
Narodna i univerz. biblioteka 'Derviš Sušić', Tuzla Tuzla, F KBTZ 1996-1998 u čitaonicu 3 god.
Cemu stampa? Objave online da se plati, vjerujem da bi se fino prodalo.belfy wrote: ↑17/07/2021 00:00 kada bi najavili da ce ih odstampati od prvog do zadnjeg broja i prodavati po jedan ili sve zajedno ili da se sakupljaju kao panini slicice (ono kupis pet komada i ne znas koje ces brojeve dobiti unutra pa mijenjaj sa rajom), sa dobrom reklamom i hypom bi zaradili visestruko vise nego dok su izlazili... eto par ideja...
mogu li kako staviti trademark na ideje iznesene na forumu?