1/2 finale Španija - Francuska

Dobrodošli u podforum posvećen Euro 24! Ovdje možete pratiti najnovije vijesti, rezultate, analize utakmica i raspravljati o svim temama vezanim uz Europsko nogometno prvenstvo 2024. Pridružite se diskusijama, podijelite svoje mišljenje i uživajte u najvećem nogometnom spektaklu u Europi!
Naš Euro 24 moderator ne samo da osigurava da se pravila poštuju, već i vlada ovim podforumom poput pravog kralja stola. Budite spremni za vruće rasprave i iznenađujuće poteze - ovaj moderator nikad ne propušta!

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Logovan

#1 1/2 finale Španija - Francuska

Post by Logovan »

09.07. u 21:00 Španija - Francuska (Minhen)
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#2 Re: 1/2 finale Španija - Francuska

Post by plain vanilla »

Za Spaniju zbog Cucurelle :mrgreen:
Dope_Man

#3 Re: 1/2 finale Španija - Francuska

Post by Dope_Man »

Vamonos muchachos..
Francuzi koj jos nisu dali gol iz igre stvarno nemaju sta traziti u ovoj fazi prvenstva.

Al sto je najgore, nije iskljuceno da se i ova razvuce do penala i tako prodju.
Osmi Socrates

#4 Re: 1/2 finale Španija - Francuska

Post by Osmi Socrates »

Nije im niko ni dao gol iz igre.

Navijam za Francusku. Prolazi Francuska.
Osmi Socrates

#5 Re: 1/2 finale Španija - Francuska

Post by Osmi Socrates »

Vanilla izdala Real Madrid. Tri igrača Real Madrida igra za Francuze, moguće i svi u prvoj postavi, a ona navija za Špance. Plus je Cucurella dijete Barcelone.

qq lele
plain vanilla

#6 Re: 1/2 finale Španija - Francuska

Post by plain vanilla »

Osmi Socrates wrote: 08/07/2024 15:15 Vanilla izdala Real Madrid. Tri igrača Real Madrida igra za Francuze, moguće i svi u prvoj postavi, a ona navija za Špance.
Ma ne brojim ja jos Mbappea u igrace RM :mrgreen: nikako mi on ne sjeda. A ovaj Cucurella mi je car, kako lik gine, trci, na glavu skace, moram za njega navijati. A da ne spominjem da se brani i rukama i nogama :mrgreen:
Osmi Socrates wrote: 08/07/2024 15:11 Nije im niko ni dao gol iz igre.

Navijam za Francusku. Prolazi Francuska.
Jedino je problem sto Francuska treba dati gol za pobjedu :mrgreen:
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#7 Re: 1/2 finale Španija - Francuska

Post by sime_cipol »

Francuska.
Ko plitak potok
Osmi Socrates

#8 Re: 1/2 finale Španija - Francuska

Post by Osmi Socrates »

Ne moraš pobjediti da bi prošao.

Mada, čini mi se da će ovo stalno ponavljanje da Francuzi nisu dali gol iz igre doći na naplatu Španiji.
Last edited by Osmi Socrates on 08/07/2024 15:40, edited 1 time in total.
plain vanilla

#9 Re: 1/2 finale Španija - Francuska

Post by plain vanilla »

Da hoce biti 3:2 ili 2:3 da mi imamo.sta gledati, pa nek pobijedi bolji
avetinja

#10 Re: 1/2 finale Španija - Francuska

Post by avetinja »

Vjerujem da će Francuska proći dalje.
dale cooper

#11 Re: 1/2 finale Španija - Francuska

Post by dale cooper »

Sad čitam na Klixu haman je Špancima i Olmo povrijeđen. :-?
Billy The Pljuc

#12 Re: 1/2 finale Španija - Francuska

Post by Billy The Pljuc »

A radi fudbala iskreno se nadam da će Španija izbaciti ovu najbolju afričku reprezentaciju svih vremena sa EP a koja se prometovala iz atrakcije u nešto negledljivo i odbojno. Često spominjan podatak da u pet utakmica nisu dali go iz igre dovoljno govori o njihovoj prezentaciji fudbala u sad već po njih zabrinjavajući period u kome nam kao gledaocima ne pružaju ama baš nijedan razlog da navijamo za njih. Ja se nisam mogao oteti utisku da je kod njih isuviše mnogo soliranja i da se naprosto utrkuju u tome ko će dati go pri čemu opcija dodavanja lopte nekome drugom izgleda vrijedna života. Da to ljepše napišem, kao kolektiv nula boba a pršte od talenta i kontam da je Didije već ispričana priča i da u velikoj mjeri nema više uticaja kako na igrače tako i na igru. Sa druge strane Španija me oduševila sa ovim svojim mlađim igračima mada je i kod njih selektor najslabija karika. Realno 50-50 su šanse za prolaz ali eto ipak ću navijati za Španiju i nadati se njihovom plasmanu u finale.
lotPi

#13 Re: 1/2 finale Španija - Francuska

Post by lotPi »

Billy The Pljuc wrote: 09/07/2024 09:15 A radi fudbala iskreno se nadam da će Španija izbaciti ovu najbolju afričku reprezentaciju svih vremena sa EP a koja se prometovala iz atrakcije u nešto negledljivo i odbojno. Često spominjan podatak da u pet utakmica nisu dali go iz igre dovoljno govori o njihovoj prezentaciji fudbala u sad već po njih zabrinjavajući period u kome nam kao gledaocima ne pružaju ama baš nijedan razlog da navijamo za njih. Ja se nisam mogao oteti utisku da je kod njih isuviše mnogo soliranja i da se naprosto utrkuju u tome ko će dati go pri čemu opcija dodavanja lopte nekome drugom izgleda vrijedna života. Da to ljepše napišem, kao kolektiv nula boba a pršte od talenta i kontam da je Didije već ispričana priča i da u velikoj mjeri nema više uticaja kako na igrače tako i na igru. Sa druge strane Španija me oduševila sa ovim svojim mlađim igračima mada je i kod njih selektor najslabija karika. Realno 50-50 su šanse za prolaz ali eto ipak ću navijati za Španiju i nadati se njihovom plasmanu u finale.
Zasto africka ako su rodjeni u Francuskoj i Francuzi su!?
Jel' radi boje koze?
elk

#14 Re: 1/2 finale Španija - Francuska

Post by elk »

Francuska kilavo u finale. Pa sa drugim kilavcima za titulu.
Tromblon

#15 Re: 1/2 finale Španija - Francuska

Post by Tromblon »

Draža mi je Španija, ali mislim da će nafakaši broj 1 Francuska igrati u finalu protiv nafakaša broj 2 Engleske.
darius_maximus

#16 Re: 1/2 finale Španija - Francuska

Post by darius_maximus »

Billy The Pljuc wrote: 09/07/2024 09:15 A radi fudbala iskreno se nadam da će Španija izbaciti ovu najbolju afričku reprezentaciju svih vremena sa EP a koja se prometovala iz atrakcije u nešto negledljivo i odbojno. Često spominjan podatak da u pet utakmica nisu dali go iz igre dovoljno govori o njihovoj prezentaciji fudbala u sad već po njih zabrinjavajući period u kome nam kao gledaocima ne pružaju ama baš nijedan razlog da navijamo za njih. Ja se nisam mogao oteti utisku da je kod njih isuviše mnogo soliranja i da se naprosto utrkuju u tome ko će dati go pri čemu opcija dodavanja lopte nekome drugom izgleda vrijedna života. Da to ljepše napišem, kao kolektiv nula boba a pršte od talenta i kontam da je Didije već ispričana priča i da u velikoj mjeri nema više uticaja kako na igrače tako i na igru. Sa druge strane Španija me oduševila sa ovim svojim mlađim igračima mada je i kod njih selektor najslabija karika. Realno 50-50 su šanse za prolaz ali eto ipak ću navijati za Španiju i nadati se njihovom plasmanu u finale.
Francuzi me podsjecaju na priču Amera, ako se ne varam, nekad s kraja 90-ih.
Ameri su tada govorili da bi mogli biti prvaci u fudbalu, da to žele.
Samo bi im trebali igrači koji bi fizički nadjačali ostale i koji bi mogli dan-noć trčati gore-dole, a takvih kao imaju na izvoz.
E tako ja gledam Francuze. Fizikalije i trčanje, a nekad se može i lopta šutnuti, iako nije imperativ.
Edin H.

#17 Re: 1/2 finale Španija - Francuska

Post by Edin H. »

Iskreno se nadam da će Francuska pobijediti dvije sljedeće utakmice na penale nakon što utakmice završe 0- 0 :izet:
plain vanilla

#18 Re: 1/2 finale Španija - Francuska

Post by plain vanilla »

Edin H. wrote: 09/07/2024 12:06 Iskreno se nadam da će Francuska pobijediti dvije sljedeće utakmice na penale nakon što utakmice završe 0- 0 :izet:
Radis drugu, pa da ti ne bude zao da si propustio neki fudbal?
Edin H.

#19 Re: 1/2 finale Španija - Francuska

Post by Edin H. »

plain vanilla wrote: 09/07/2024 12:11
Edin H. wrote: 09/07/2024 12:06 Iskreno se nadam da će Francuska pobijediti dvije sljedeće utakmice na penale nakon što utakmice završe 0- 0 :izet:
Radis drugu, pa da ti ne bude zao da si propustio neki fudbal?
Bilo bi briljantno da Francuzi osvoje bez postignutog gola. :D

Moraće i navijači promijeniti navijanje, nema više: “Dajte gol, pa da slavimo” nego kao u NBA-u: “Defence”
RJ57

#20 Re: 1/2 finale Španija - Francuska

Post by RJ57 »

ovo bi mogla biti vrhunska tekma (kao na SP2022) ali i grozomorna .... jako interesantno našta će to ličiti
Logovan

#21 Re: 1/2 finale Španija - Francuska

Post by Logovan »

Francuska ima sreću pa će Španija igrati bez trojice ili četvorice standardnih igrača. Očekujem prolaz Španije, iako ne isključujem prolaz ekipe koja nema postignutog gola.
plain vanilla

#22 Re: 1/2 finale Španija - Francuska

Post by plain vanilla »

Edin H. wrote: 09/07/2024 12:48

Bilo bi briljantno da Francuzi osvoje bez postignutog gola. :D

Moraće i navijači promijeniti navijanje, nema više: “Dajte gol, pa da slavimo” nego kao u NBA-u: “Defence”
Onda nek naprave cirkus kao u NBA, malo navijacice da plesu, malo da neko iz publike puca penale ili tako nesto jer predosadno je
Stari

#23 Re: 1/2 finale Španija - Francuska

Post by Stari »

Slažem se s prijedlogom a ako je već dotle došlo , a biće da jest, skupa sa cheerleadersicama ... npr bengalske tigrice iz Cincinatija ili Titanke iz Tenesija ...čisto zbog rodne ravnopravnosti moglo bi se tu uvaliti i par dobro nauljenih bodybildera u tangicama ... kad je sve ionako otišlo k vragu... i nek zamiješaju uz neku điđimiđi mjuzu... pa ko šta voli bujrum
dječak sa šibicama

#24 Re: 1/2 finale Španija - Francuska

Post by dječak sa šibicama »

Edin H. wrote: 09/07/2024 12:48 Bilo bi briljantno da Francuzi osvoje bez postignutog gola. :D

Image

woooohooooo joooo maaaaan
palermo

#25 Re: 1/2 finale Španija - Francuska

Post by palermo »

Da mi je znati zasto je kod Spanaca.selektor.najslabija karika ??

I stvarno steta sto ove cistokrvno europske, rasno ciste ekipe ispadose tako rano. Tipa Madjarska, Austrija, Hrvatska, Srbija....

Kao i uvijek ja za Spance, nazalost meni Francuzi izgledaju dominatno..
Locked