Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

van Basten

#33451 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by van Basten »

Didier wrote: 29/06/2024 23:30
van Basten wrote: 29/06/2024 23:17 Kaže Meša kloc da bi rado prihvatio poziv da bude selektor srbije :-) kako odvratni likovi su on i Faruk... Veliko razočarenje
Ne moraš se brinuti. Nikad Mehmed ili Faruk tamo neće biti selektor.
Znam ja to, a vjerujem da zna i Meša ako ima tri čiste u glavi. Zato je i veće razočarenje ovo ulizivanje ničim izazvan.
Edin H.

#33452 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

Ko pita ne skita. :oops:
Point.

#33453 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Point. »

Zar nije Meša dovodio fotografe i novinare kući kod svojih roditelja i plakao sa njima kad je postao selektor BiH i sad se ovako ogavno prodaje prekodrincima. Pa ima li iko od ovih jugosaurisa imalo samopoštovanja?
studeni76

#33454 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by studeni76 »

Koliko znam i Faruk, kada ga zovnu za komentar sa npr SKa, kada priča o igri Srbije govori "mi" "nas" i slično. To su likovi zarobljeni u 80im
RtrnOfSalisbury

#33455 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by RtrnOfSalisbury »

zar je meske odusto od kandidature za bejundha selektora ? izgledalo je da je on dozivotni aplikant za tu poziciju ali dok se ne steknu uslovi da trenira bejundha sta fali da malo skuplja iskustvo pa dze god ima prazno mjesto :-D srbi, englezi, mozrebit i belgija ...
oldtajmer

#33456 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by oldtajmer »

Skandal u Fudbalskom klubu Partizan! Novo pojačanje crno-belih Nihad Mujakić (26) smatra da se u Srebrenici dogodio genocid i time se javno ponosi, a sada se preselio u Beograd i igraće za srpski klub!

Mujakić je u Partizan došao samo mesec dana nakon što čak 106 od 190 članica Generalne skupštine Ujedinjenih nacija sa pravom glasa nije podržalo sramotnu rezoluciju o navodnom 'genocidu' u Srebrenici, koja je tada na silu usvojena u Generalnoj skupštini.
nece ovaj izgleda stici ni da izadje na teren,vole nasi kod genocidasa dzaba sve
studeni76

#33457 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by studeni76 »

Joj Meshe bisera. Javlja se u emisiju na SK sa komentarom utakmica a kamera mu namjestena da snima kuhinju i salvetu prebačenu da se suši preko ručice od peći. Mogao se sakrit i u WC pa davat izjavu :-D
Logovan

#33458 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Logovan »

I Hadzibegic i Bazdarevic su ogromno razocarenje nazalost. :-)
oldtajmer wrote: 02/07/2024 21:58
Skandal u Fudbalskom klubu Partizan! Novo pojačanje crno-belih Nihad Mujakić (26) smatra da se u Srebrenici dogodio genocid i time se javno ponosi, a sada se preselio u Beograd i igraće za srpski klub!

Mujakić je u Partizan došao samo mesec dana nakon što čak 106 od 190 članica Generalne skupštine Ujedinjenih nacija sa pravom glasa nije podržalo sramotnu rezoluciju o navodnom 'genocidu' u Srebrenici, koja je tada na silu usvojena u Generalnoj skupštini.
nece ovaj izgleda stici ni da izadje na teren,vole nasi kod genocidasa dzaba sve
Kakvu je gresku napravio, ako zaigra nece normalno moci igrati.
Point.

#33459 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Point. »

Radije bih sebi pucao u oba koljena i polomio članke nego zaigrao za bilo koji srbijanski klub. Ja ne znam čime ovi ihrači što hrle u razne Zvezde i Partizane razmišljaju.
dulekrele

#33460 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by dulekrele »

Koliko moras bas biti glup i otici u srbiju da igras. Sam pao sam se ubio. :roll:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#33461 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Truba »

al definitivno nogometaši barem pojedini nemaju grama mozga ni respekta ni samopostovanja
pa jel mu za kruva treba pa da ide u partizan
ajd što nogometaši nemaju nego što ni menadjeri
a roditelji
ima li on savjetnika...razmislja li zdravorazumski
bolje mu je 4. liga u belgiji

stvarno su koma i nek se bavi manekenkama
luckylaka

#33462 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Point. wrote: 03/07/2024 09:38 Radije bih sebi pucao u oba koljena i polomio članke nego zaigrao za bilo koji srbijanski klub. Ja ne znam čime ovi ihrači što hrle u razne Zvezde i Partizane razmišljaju.
Jbga nije sve tako crno.Eno recimo Dudica slave ko heroja,ali to je jedan od 1000
Dupli_skalp

#33463 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Dupli_skalp »

trebamo čestitati svima, a ponajviše sami sebi jer smo dozvolili da četnici, ustaše i balije u savezu reprezentaciju dovedu na najniže moguće grane od osamostaljenja bosne i hercegovine, tako da smo trenutno u rangu andore, farskih otoka, gibraltara, malte i san marina. :skoljka:
Edin H.

#33464 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

luckylaka wrote: 03/07/2024 12:28
Point. wrote: 03/07/2024 09:38 Radije bih sebi pucao u oba koljena i polomio članke nego zaigrao za bilo koji srbijanski klub. Ja ne znam čime ovi ihrači što hrle u razne Zvezde i Partizane razmišljaju.
Jbga nije sve tako crno.Eno recimo Dudica slave ko heroja,ali to je jedan od 1000
U pravu si, ali s obzirom da je kod njih sve zadojeno nacionalizmom (čuj putovali avionom sa hrvatskim oznakama) Feđa je bio dovoljno pametan pretpostavljam da ne daje nikakve izjave vezane za politiku.
parappa
Grijem se na: struju
Vozim: Lotus Esprit TurboSE

#33465 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by parappa »

Dupli_skalp wrote: 03/07/2024 13:13 trebamo čestitati svima, a ponajviše sami sebi jer smo dozvolili da četnici, ustaše i balije u savezu reprezentaciju dovedu na najniže moguće grane od osamostaljenja bosne i hercegovine, tako da smo trenutno u rangu andore, farskih otoka, gibraltara, malte i san marina. :skoljka:
A balije su posebno pogane... ovi drugi imaju svoju reprezentaciju pa im je samo cilj da uzmu pare od nas a da nas sto vise zajebu.
To nije nista novo. Cak sta vise... bilo je ocekivano.
Navijaci nemaju neki pristup tim cetnicima i ustasama... ali zato imaju raznim Colpama i Rascicima. Jebote on sjedi svaki dan u nekoj kafani i pije na miru kaficu... da vidimo kad bi na miru pio da ovako nesto urade savezu u Hrvatskoj ili Srbiji. Ne bi zivi ostali... toliko o nama.
svi u napad

#33466 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by svi u napad »

Tacno parappa. U sridu. :thumbup:
Crvena Tifoza

#33467 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Crvena Tifoza »

oldtajmer wrote: 02/07/2024 21:58

Jos nisam cuo da se neko javno ponosi cinjenicom da je u Srebrenici pocinjen genocid, osim genocidasa ali oni to slave i ponose se na svoj nacin.
Samprotivsviju

#33468 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Samprotivsviju »

Jel neko znao za ovo :skoljka:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#33469 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Velkoski »

I povrh svega pripreme u Rusiji i tekma sa Dinamom iz Moskve.

Fakat nije stereotip da su fudbaleri uglavnom tupanderi. :roll: :(
Cernes

#33470 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Cernes »

Malo je zaista karakternih ljudi i svako gleda prvenstveno licni interes. Ponudili su mu najvise novca i prihvatio je ponudu.

Pa je li Barbarez pljuvao po savezu i Zeljkovicu. I sta se desi? Ponude mu posao i odjednom je sve super.
Ludzak

#33471 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Ludzak »

Mi smo smiješan narod, kao i država. Zapravo ne može se imati država, ako je narod smiješan.
avetinja

#33472 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by avetinja »

Ne znam čemu čuđenje, kao da je prvi koji je otišao u srbijansku ligu. Jedina novost je pristup medija prema igraču, ali od njih smo naviikli na sve. U skladu sa ovim, može se postaviti važnije pitanje: Zašto naši klubovi dovode srbijanske polovnjake, umjesto da razvijaju domaće talente?
Edin H.

#33473 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

Cernes wrote: 04/07/2024 03:03 Malo je zaista karakternih ljudi i svako gleda prvenstveno licni interes. Ponudili su mu najvise novca i prihvatio je ponudu.

Pa je li Barbarez pljuvao po savezu i Zeljkovicu. I sta se desi? Ponude mu posao i odjednom je sve super.
A na osnovu čega ti izvodiš zaključak da je mogao ostati?

Prihvatio ono što mu je ponuđeno, kompetitivan market, karijera nije duga.
Cernes

#33474 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Cernes »

Edin H. wrote: 04/07/2024 15:32
Cernes wrote: 04/07/2024 03:03 Malo je zaista karakternih ljudi i svako gleda prvenstveno licni interes. Ponudili su mu najvise novca i prihvatio je ponudu.

A na osnovu čega ti izvodiš zaključak da je mogao ostati?

Prihvatio ono što mu je ponuđeno, kompetitivan market, karijera nije duga.
Pa mozda i nije. Ne znam. Ja i branim momka i kazem da je normalno da prihvati ko mu ponudi najvise kesa.
avetinja

#33475 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by avetinja »

Cernes wrote: 04/07/2024 18:56 Zato sto su klubovima prvenstveni cilj dobri rezultati, a srbijanski polovnjaci su kvalitetniji od domacih talenata. E sada se postavlja pitanje zasto nisu u stanju proizvesti kvalitetne igrace. Pa kombinacija nestrucnog kadra i neozbiljne nargila omladine.
Ne bih rekao da su kvalitetniji. Imaš primjere u vidu Širokog Brijega, Krupe na Vrbasu i Želje gdje su omladinci bili nosioci igre i primjer Sarajeva sa visokom cijenom transfera. Problem je što se skauting i škola fudbala ostavlja po strani zbog menažerskih veza i talova, a napredak neće uslijediti dok se ne posveti pažnja mlađim igračima.
Post Reply