Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobrodošli u podforum posvećen Euro 24! Ovdje možete pratiti najnovije vijesti, rezultate, analize utakmica i raspravljati o svim temama vezanim uz Europsko nogometno prvenstvo 2024. Pridružite se diskusijama, podijelite svoje mišljenje i uživajte u najvećem nogometnom spektaklu u Europi!
Naš Euro 24 moderator ne samo da osigurava da se pravila poštuju, već i vlada ovim podforumom poput pravog kralja stola. Budite spremni za vruće rasprave i iznenađujuće poteze - ovaj moderator nikad ne propušta!
jos mi valja slusati ove proengleske debile od komentatora isto kao da je ovo sve bilo isplanirano, tempirali englezi namjenski, odlicna igra engleske. ma, mrss.
omar little wrote: ↑30/06/2024 20:19
jos mi valja slusati ove proengleske debile od komentatora isto kao da je ovo sve bilo isplanirano, tempirali englezi namjenski, odlicna igra engleske. ma, mrss.
Dixon kaže ovo je bonus time za Englesku da se uigraju, trebali su biti out
Iako navijam za Engleze moram priznati da su velika truba, oni i Italija su medju najgorim ekipama, a docice nekako do 1/4 finala.
Gospodin trener "juzna kapija" veze sa vezom nema, sevap ga je poslat kuci.
Guehi me je iznenadio kako se vratio u ovu utakmicu nakon lošeg početka. Doduše, Slovaci su morali veći pritisak staviti na njega zbog žutog kartona i narušenog samopouzdanja.
last mohicans wrote: ↑30/06/2024 20:32
Zašto je produzio 6 minuta? Ko da gledam čim 120ta nastupi svirat će kraj.
Izmjene, proslava gola i bilo je neko lezanje od strane Slovaka ja mislim. Ako je pretjerao to je za minutu najvise. Ako ce se zaliti zbog jedne minute, onda nemam rijeci.