Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobrodošli u podforum posvećen Euro 24! Ovdje možete pratiti najnovije vijesti, rezultate, analize utakmica i raspravljati o svim temama vezanim uz Europsko nogometno prvenstvo 2024. Pridružite se diskusijama, podijelite svoje mišljenje i uživajte u najvećem nogometnom spektaklu u Europi!
Naš Euro 24 moderator ne samo da osigurava da se pravila poštuju, već i vlada ovim podforumom poput pravog kralja stola. Budite spremni za vruće rasprave i iznenađujuće poteze - ovaj moderator nikad ne propušta!
Česi su tragičari grupne faze. Sve je lijepo krenulo, poveli protiv Portugala, a onda Hranac, opet Hranac, opet Hranac u drugoj utakmici, i onda danas sudija uništio utakmicu. Turska nije nezasluženo prošla, ali je moglo sve i bez ovog idiota. Nadam se da će ga UEFA poslati kući i da nikad više neće suditi na ovom nivou.
Ispali Češka, Poljska, Hrvatska, Srbija, Mađarska, Albanija, Škotska i Ukrajina.
Svi ostali još živi. Osim Engleza. Njima je izgleda cilj da izgledaju mrtvi.
JohnnyS wrote: ↑26/06/2024 20:45
Prvi put sam čuo da netko Samovojsku gotivi. Još Jeličić tamo, ne znam baš da je neka sreća u odnosu na BHT
Ja samo Samovojsku gotivim, sve komentatore gasim osim njega.
Zasto?
Zato sto me uvijek odobrovolji , sto ima pogled djeteta na igru , ko da ju prvi put gleda
BHF_Manijak wrote: ↑26/06/2024 20:30
Ma moze ga raja gotivit ili ne, ali Amar je doktor nauka za ostale strucne konsultante.
Frajer jedini nesto fudbalsko prica, onako nekim narodskim jezikom, nema nekih zajebanih stranih izraza, vec onako mahalski, ali bez obzira na to - za sve ostale je doktor.
Amar doktor, zajebancija?
Stid me bilo neki dan kad je komentarisao, a mijesano drustvo, pa se vrti rts,hrt,arene, pa zapalo na Amaru tu noc.
Mislim da je neko trebao postaviti temu i o navijacima na Euro.Zaista ima odlicnih klipova iz navijackih zona.Skoti su pravili pravi dernek,holandjani,englezi,turci...
A stvarno što fijasko? Btw, vidi se da je Infromerov novinar debil ne zna koliko su bodova osvojili... Jel to Srbija navikla prolazit grupe, pa je ispadanje fijasko OK, nije neki uspjeh, izdanje vrlo blijedo, ali nije ni fijasko...
Doduše, ne branim Piksija - jedan od vidno limitiranijih selektora trenutno...
Last edited by cyprus on 27/06/2024 14:02, edited 3 times in total.
karanana wrote: ↑26/06/2024 16:54
treba ukinuti prolaz 3. mjesta. previse ih ide dalje, mozda smanjiti na dva. ali onda je vjerovatno matematicki nemoguce upariti zavrsne tekme. mora da bude 16 da bi se fino uparile tekme nakon grupne faze. ne sjecam se kakav je sistem bio kad je ne EP islo ukupno 16 timova. vjerovatno 4 grupe od 4 repke i onda dalje isle po dvije direktno u cetvrt finale.
Bolje je ovako, radi regularnosti.. Sa 4 najbolje trećeplasirane reprezentacije više nema rekreativnih utakmica i štele u zadnjem kolu... Bukvalno svaka reprezentacija ima šanse i u toj trećoj, taman da su prve dvije izgubili...
Niti jedno pitanje koje su postavili nema veze sa sastavom ekipe, taktikom, fudbalom…ovi novinari realno veze s fudbalom nemaju. Ne znaju ni koliko su bodova osvojili.
Pitaju njega zašto su putovali hrvatskim avionom kao da to uostalom ima bilo kakve veze.
Nisam nesto po pitanju karijera nogometasa ondasnje drzave. Citajuci vas po pitanju Piksija, provjerim mu CV i fakat manje od prosjecne karijere. 4 godine Marseja i 29 utakmica odradi svaki levat, a o Piksiju prica kukulele ...
Je li samo mene Piksijev nacin govora podsjeca na Kureta iz filma Rane
I ovaj iz inforsmrda je govno kao cijeli njihov portal.
Kao da je i ovdje pod dozom, ali im je fino rekao. Neuspjeh jeste, ali oni imaju uvijek prevelika i nerealna očekivanja. Samo je ovom novinaru trebao kao Pape, dečko, ti si ovdje zaluto..
Edin H. wrote: ↑27/06/2024 15:22
Niti jedno pitanje koje su postavili nema veze sa sastavom ekipe, taktikom, fudbalom…ovi novinari realno veze s fudbalom nemaju. Ne znaju ni koliko su bodova osvojili.
Pitaju njega zašto su putovali hrvatskim avionom kao da to uostalom ima bilo kakve veze.
Samo da se usrane gaće pretresu..Jebo Piksija, leti ubrzo. Ali ovi lešinari samo jesu li krv namirisali..