turbofolk wrote: ↑26/06/2024 16:08Komentar na članak:JohnnyS wrote: ↑26/06/2024 14:25 https://www.index.hr/mobile/vijesti/cla ... tid=529829
Na listu krivaca dodati i Croatia Airlines
Jos kad se dozna da se Piksi izubijao Badelovim konjacicem...
![]()
GRUPA C: Engleska, Danska, Slovenija, Srbija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#976 Re: GRUPA C: Engleska, Danska, Slovenija, Srbija
- JohnnyS
#977 Re: GRUPA C: Engleska, Danska, Slovenija, Srbija
Neće nitko ni primjetiti da ga nema
- dale cooper
-
Dugarry
#979 Re: GRUPA C: Engleska, Danska, Slovenija, Srbija
Nisam ovdje da bi se pravio pametan, nego da bi diskutovao.radostan dan wrote: ↑26/06/2024 16:49Uz puno uvažavanje tvog razmišljanja i doživljaja, a evo čitam i predsednika Vučića koje je izgleda jednako tvom...ostao bih ipak pri svom stavu, uz poštovanje vašeg znanja, i predsednikovog i tvog.Dugarry wrote: ↑26/06/2024 08:38radostan dan wrote: ↑25/06/2024 23:16
Jedna pobjeda u 6 utakmica, na gol razlike...ostslo remiji, mali broj golova, takmičarski mečevi, sve četri su zaslužili da idu dalje.
Drago mi je i zbog Engleske što je počela da igra pravi Fudbal, bez obzira što mnogi to ovdje ne vole ili shvataju.![]()
Sloveniju necu komentarisati, jer je dosta ogranicena ekipa, kada pricamo o ofanzivnoj igri, i zato ih necu komentarisati. Nisu mogli nista bolje uraditi, sa rosterom koji su imali. U prvih 11 imaju dva igraca iz domace lige.
Sto se tice Engleza, Danaca i Srba, svi su mogli mnogo bolje.
Naravno, najvise Englezi koji imaju na vise pozicija svjetske klase. Bellingham, Kane, Foden, Walker.....pa tu su i dobri igraci kao Saka, Rice itd...
Uopste nisu kontrolisali utakmice, a najvise zato sto nisu imali loptu u svom posjedu. Razlog je vjerovatno sto nisu efektivni i presing igri, a i zato sto se lose pozicioniraju. I kad imaju posjed, Kane, kao jedini napadac se precesto previse spusta , pa tako nema nikoga u spicu, i zato nisu opasni. Naravno, kad Kane to radi, trebali bi drugi da prce u dubinu i da pokriju prostor koji ostavlja iza sebe, ali to nisu radili. Ni Bellinham, ni Foden, ni Saka.....
Dancu, igraju koliko mogu. Izuzetno dobra trojka na stoperskim pozicijama, agresivna i dobro uvezan vezni red.....Ali nemaju nikoga ko je opasan u napadu. Nema trke u dubinu, nema kretivnosti. Osim toga, bocni igraci limitirani, a i previse defanzivni, jer trener nije spreman na rizik.... uglavnom, u ofanzivnom smislu igrali veoma lose. U onom drugom, veoma dobro.
Srbi..... Nikakve igre nemaju. Sve se svodi na individualne kvalitete. Srbi istih imaju dovoljno da se kvalifikuju ispred Bugarske, ali ne za dobar rezultsat protiv boljih. Ima 20 stvari koji bi mogao nabrojati koje su pogresno radili, ako vec igras sa dva teskasa u napadu. Znaci, ako igras sa njima moras ih dovesti u fokus. Trebaju imati bolju potporu. Moes igrati i na duge lopte non stop, ali mora sredina biti bliza napadu, kako bi kupili te otpadke i slicno.....Sve u svemu, nemaju ni E od ekipe.
-
radostan dan
#980 Re: GRUPA C: Engleska, Danska, Slovenija, Srbija
Ja pak mislim da je Srbija odigrala taktički odlično i da je uspjela da zbuni protivnike.
-
dječak sa šibicama
#981 Re: GRUPA C: Engleska, Danska, Slovenija, Srbija
Nije se samo Mitrovic pobunio, jos nekoliko njih je opalilo bojkot Piksija.
Inace nikad mi nece biti jasno po cemu je to Piksi "jedan od najboljih igraca svih vremena sa ovih prostora", vecinu karijere proveo u Japanu, jedino sto je bio "zvezdina zvezda" takvi su medijski propagirani ko da su bozanstva, u onoj drzavi.
Kazu i da je najbolji svih vremena, nidze veze. Modric sa zlatnom loptom bez konkurencije broj jedan, iza njega po meni Susic jer je i znao lopte i bio zvijezda u Francuskoj, a iza njega ili mozda ispred njega Savicevic koji je grmio tada najjacom ligom svijeta i bio prva zvijezda superjakog Milana, prvaka Europe u ta vremena. Il Genio su ga zvali. Cak bi i Mijatovica ubacio tu, ispred Stojkovica.
Inace nikad mi nece biti jasno po cemu je to Piksi "jedan od najboljih igraca svih vremena sa ovih prostora", vecinu karijere proveo u Japanu, jedino sto je bio "zvezdina zvezda" takvi su medijski propagirani ko da su bozanstva, u onoj drzavi.
Kazu i da je najbolji svih vremena, nidze veze. Modric sa zlatnom loptom bez konkurencije broj jedan, iza njega po meni Susic jer je i znao lopte i bio zvijezda u Francuskoj, a iza njega ili mozda ispred njega Savicevic koji je grmio tada najjacom ligom svijeta i bio prva zvijezda superjakog Milana, prvaka Europe u ta vremena. Il Genio su ga zvali. Cak bi i Mijatovica ubacio tu, ispred Stojkovica.
- muha_sa
#982 Re: GRUPA C: Engleska, Danska, Slovenija, Srbija
radostan dan wrote: ↑26/06/2024 17:16 Ja pak mislim da je Srbija odigrala taktički odlično i da je uspjela da zbuni protivnike.
Ne loži više tak ti punice u H.N.
- muha_sa
#983 Re: GRUPA C: Engleska, Danska, Slovenija, Srbija
Od starijih Pižona koji je bio velemajstor sa loptomdječak sa šibicama wrote: ↑26/06/2024 17:30 Nije se samo Mitrovic pobunio, jos nekoliko njih je opalilo bojkot Piksija.
-
radostan dan
#984 Re: GRUPA C: Engleska, Danska, Slovenija, Srbija
E jb se...muha_sa wrote: ↑26/06/2024 17:49radostan dan wrote: ↑26/06/2024 17:16 Ja pak mislim da je Srbija odigrala taktički odlično i da je uspjela da zbuni protivnike.![]()
![]()
Ne loži više tak ti punice u H.N.![]()
I šta ćemo sad čitati?
- muha_sa
#985 Re: GRUPA C: Engleska, Danska, Slovenija, Srbija
radostan dan wrote: ↑26/06/2024 17:54E jb se...muha_sa wrote: ↑26/06/2024 17:49radostan dan wrote: ↑26/06/2024 17:16 Ja pak mislim da je Srbija odigrala taktički odlično i da je uspjela da zbuni protivnike.![]()
![]()
I šta ćemo sad čitati?
Pratio sam i moradoh bar pokušat zaustavit
-
radostan dan
#986 Re: GRUPA C: Engleska, Danska, Slovenija, Srbija
Limitirani likovi navikli na PES, koji ne mogu da isprate viziju čovjeka koji je prošao Scile i Haribde Zenice, Vinkovaca, Prištine, Bugojna, Nikšića...dječak sa šibicama wrote: ↑26/06/2024 17:30 Nije se samo Mitrovic pobunio, jos nekoliko njih je opalilo bojkot Piksija.
Lako je igrati po GMO travi.
- Edin H.
#987 Re: GRUPA C: Engleska, Danska, Slovenija, Srbija
Plan je postojao, ali sam znao da sa dva centarfora pred kraj neće upaliti, Mitrovića je morao klupirati.muha_sa wrote: ↑26/06/2024 17:49radostan dan wrote: ↑26/06/2024 17:16 Ja pak mislim da je Srbija odigrala taktički odlično i da je uspjela da zbuni protivnike.![]()
![]()
-
Dugarry
#988 Re: GRUPA C: Engleska, Danska, Slovenija, Srbija
Tesko je biti objektivan, kad pricamo o tome koje bio najbolji.dječak sa šibicama wrote: ↑26/06/2024 17:30 Nije se samo Mitrovic pobunio, jos nekoliko njih je opalilo bojkot Piksija.
Mnogo lakse se moze ustanoviti ko je imao bolju karijeru
-
radostan dan
#989 Re: GRUPA C: Engleska, Danska, Slovenija, Srbija
Piksijeva jedina greška je što je izostavio Mrkelu. Povredom Kostića, lijeva strana kao da nije postojala.
- Edin H.
#990 Re: GRUPA C: Engleska, Danska, Slovenija, Srbija
Ovo je čista blasfemija onih koji stavljaju Modrića u neku ravan sa Papetom, Piksijem ili Dejom, jer im realno nije no do koljena.
Modrič je odigrao godinu u BiH, onda čini mi se Dinamo i u najboljim godinama se ispalio u Tottenham gdje nije bio loš, ali ne i najbolji igrač.
Ova trojica su morali čekati do 27-e godine da idu u jače klubove, Pape je čak potpisao drugi ugovor na salveti u hotel Evropi, pa je morao pauzirati i igrati za pitare još jednu godinu.
Uglavnom puna podrška ukidanju Bosmanovog pravila
Modrič je odigrao godinu u BiH, onda čini mi se Dinamo i u najboljim godinama se ispalio u Tottenham gdje nije bio loš, ali ne i najbolji igrač.
Ova trojica su morali čekati do 27-e godine da idu u jače klubove, Pape je čak potpisao drugi ugovor na salveti u hotel Evropi, pa je morao pauzirati i igrati za pitare još jednu godinu.
Uglavnom puna podrška ukidanju Bosmanovog pravila
- JohnnyS
#991 Re: GRUPA C: Engleska, Danska, Slovenija, Srbija
Drugim riječima 'ta će bola ModrićEdin H. wrote: ↑26/06/2024 18:08 Ovo je čista blasfemija onih koji stavljaju Modrića u neku ravan sa Papetom, Piksijem ili Dejom, jer im realno nije no do koljena.
Uglavnom puna podrška ukidanju Bosmanovog pravila![]()
-
dječak sa šibicama
-
radostan dan
#993 Re: GRUPA C: Engleska, Danska, Slovenija, Srbija
Bosman i Bolonja (ne FC) su nam jebali nanu.
- Edin H.
#994 Re: GRUPA C: Engleska, Danska, Slovenija, Srbija
Gledaj Rumuna Marina kako se puca penal Modriću.JohnnyS wrote: ↑26/06/2024 18:23Drugim riječima 'ta će bola ModrićEdin H. wrote: ↑26/06/2024 18:08 Ovo je čista blasfemija onih koji stavljaju Modrića u neku ravan sa Papetom, Piksijem ili Dejom, jer im realno nije no do koljena.
Uglavnom puna podrška ukidanju Bosmanovog pravila![]()
- Edin H.
#995 Re: GRUPA C: Engleska, Danska, Slovenija, Srbija
Kako su vulgarni Danci, izbacili trans i psuju UEFA-u
U pravu je njihov Savez da pošalje navijače na sud da plate kaznu.
U pravu je njihov Savez da pošalje navijače na sud da plate kaznu.
Last edited by Edin H. on 26/06/2024 21:42, edited 1 time in total.
-
RtrnOfSalisbury
#996 Re: GRUPA C: Engleska, Danska, Slovenija, Srbija
eno pobedio bugojanec kurtina koji nije smio izac na teren na megdan 
- Point.
#997 Re: GRUPA C: Engleska, Danska, Slovenija, Srbija
Piksi znači noga.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#998 Re: GRUPA C: Engleska, Danska, Slovenija, Srbija
"Kad smo izašli iz tunela, avion je bio njemački. Kasnije smo saznali da je registriran na hrvatskom"
Tako je angažirana kompanija iz Njemačke, avion je bio njemački, međutim ispostavilo se, a mi to nismo znali... Mi smo u avion ulazili kroz tunel, kad smo izašli avion je bio njemački, a izbrendiran našim bojama u unutrašnjosti. Kasnije smo u avionu saznali da je bio registriran na hrvatskom."
Zatim je komentirao navode da neki igrači nisu željeli ući u avion kada su vidjeli da je hrvatski: "Nitko nije znao tko je ušao u avion, nitko nije mogao ni pretpostaviti. Ne krivim ni menadžere jer to nisu znali. To se nikako nije moglo vidjeti. Kada stvari u sistemu zakažu, ja kao generalni tajnik prihvaćam odgovornost, nema nikakvih problema."
Index.hr
Znači zločesti Nijemci podvalili avion registrovan u Hrvatskoj
, jel ima slika tog fatalnog zrakpolova
?
Tako je angažirana kompanija iz Njemačke, avion je bio njemački, međutim ispostavilo se, a mi to nismo znali... Mi smo u avion ulazili kroz tunel, kad smo izašli avion je bio njemački, a izbrendiran našim bojama u unutrašnjosti. Kasnije smo u avionu saznali da je bio registriran na hrvatskom."
Zatim je komentirao navode da neki igrači nisu željeli ući u avion kada su vidjeli da je hrvatski: "Nitko nije znao tko je ušao u avion, nitko nije mogao ni pretpostaviti. Ne krivim ni menadžere jer to nisu znali. To se nikako nije moglo vidjeti. Kada stvari u sistemu zakažu, ja kao generalni tajnik prihvaćam odgovornost, nema nikakvih problema."
Index.hr
Znači zločesti Nijemci podvalili avion registrovan u Hrvatskoj
- black
- JohnnyS
#1000 Re: GRUPA C: Engleska, Danska, Slovenija, Srbija
Nemačko-ustaška zavera opetBobi wrote: ↑27/06/2024 08:22 "Kad smo izašli iz tunela, avion je bio njemački. Kasnije smo saznali da je registriran na hrvatskom"
Index.hr
Znači zločesti Nijemci podvalili avion registrovan u Hrvatskoj, jel ima slika tog fatalnog zrakpolova
?