Ok, sa dva mjeseca jeste bilo prvenstveno zbog nas, tada jeste pitanje sta mogu dozivjeti i vidjeti oko sebe, ali sa 6 mjeseci itekako mogu, da ne kazem sa godinu, kad se sjetim samo uzivanja na moru sa godinu i nesto.gentoo wrote: ↑25/06/2024 08:00 OK, lazite se a ustvari idete radi sebe jer ste jbg navikli i nece to nista promjeniti. Za 2 mjeseca se mami ni organi nisu vratili gdje su bili ranije, a bebi od 2 mjeseca je bitna sisa i cista pelena i mislim da azurno plava nije u spektru boja koje oko staro 2 mjeseca vidi
![]()
Imam @Chmoljo dvoje.. isao u sator i kampovanje kad je malac imao 1.5 god ali ne prije
Ja i ne kazem da se ide samo zbog djeteta, svako ide i zbog sebe, ali opet ne samo zbog sebe. U stvari kako ko, svasta sam vidjao da budem iskren, pa i one koji imaju djecu a ne zele da im se prilagode ni minimum, sve i dalje pokusavaju da rade kao da su sami i djeca ispastaju, mala djeca budna u 11 i 12 navece da bi roditelji mogli sjediti po kafanama i slicno.
Ne volim ni druge krajnosti kada se apsolutno sve prilagodi samo djetetu, u svemu treba naci mjeru i kompromis.