Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobrodošli u podforum posvećen Euro 24! Ovdje možete pratiti najnovije vijesti, rezultate, analize utakmica i raspravljati o svim temama vezanim uz Europsko nogometno prvenstvo 2024. Pridružite se diskusijama, podijelite svoje mišljenje i uživajte u najvećem nogometnom spektaklu u Europi!
Naš Euro 24 moderator ne samo da osigurava da se pravila poštuju, već i vlada ovim podforumom poput pravog kralja stola. Budite spremni za vruće rasprave i iznenađujuće poteze - ovaj moderator nikad ne propušta!
dječak sa šibicama wrote: ↑24/06/2024 23:37
Zasluzeno, remi realan rezultat.
Ovi sto se nasladjuju, najveci uspjeh ti je poraz Hrvatske, kad vec svoje uspjehe nemas. Jadnici.
Prije da slave poraz navijaca iz mnogobrojnih gradova Hrvatske (Jajce, Derventa, Mostar, Svrakino ) a ne Hrvatske kao drzave. Volimo mi staru Hrvatsku
Kontas i ti to al' haj malo da se trola!
Što se mora dogoditi da Hrvatska prođe dalje s remijem?
Kako bi se Hrvatska plasirala u osminu finala sa samo dva boda, moraju se poklopiti ova dva uvjeta:
1. Engleska pobjeđuje Sloveniju s barem tri gola razlike, a Danska pobjeđuje Srbiju.
2. Portugal pobjeđuje Gruziju, a Turska Češku.
index.hr
Bobi wrote: ↑25/06/2024 08:12
Kako bi se Hrvatska plasirala u osminu finala sa samo dva boda, moraju se poklopiti ova dva uvjeta:
1. Engleska pobjeđuje Sloveniju s barem tri gola razlike, a Danska pobjeđuje Srbiju.
index.hr
Na stranu nacionalizam i sve ali gdje smo bi, Bosnjaci, Bosanci? Hajmo se ba sebi posvetit i gledat da mi odemo na takmicenje. Apsolutno me ne dotice je li Hrvatska igrala Euro ili ne.
dječak sa šibicama wrote: ↑24/06/2024 23:46
Liga im je propala, prije 20 godina najjaca liga na svijetu, sad su negdje al pari sa Nizozemskom.
Takve igrace imaju, gurace oni jos na guzovacu ali nema kvaliteta kod talijana. Steta, bili su velesila.
Inace jos jedan dokaz da bez kvalitetne zaledjine, nema rezultata. Mozda se i oni okrenu dijaspori, ustvari vec jesu, par "argentinaca" su vec tu.
Ove godine su Talijani imali najbolje rezultate u klubskom nogometu, skupili su više bodova i od Engleza i Španjolaca, dobili su i petog predstavnika u Ligi prvaka. Čudno, ha?
Bobi wrote: ↑25/06/2024 08:12
index.hr
Čak bi se i mogla tri scenarija poklopiti, ali četiri je previše.
insaneinthebrain wrote: ↑25/06/2024 07:37
Ja placa i tuge u rvata. Svijet i sudije se urotile protiv malih kockastih. Svi protiv njih. Ne mogu da pokazu sta znaju
Rockefeller wrote: ↑25/06/2024 08:17
Na stranu nacionalizam i sve ali gdje smo bi, Bosnjaci, Bosanci? Hajmo se ba sebi posvetit i gledat da mi odemo na takmicenje. Apsolutno me ne dotice je li Hrvatska igrala Euro ili ne.
Trenutno u Nirvani.
Sa dobrim planom, strpljenjem i uigravanjem u slijedecih 2-3 godine mozemo biti negdje u rangu Poljske, Slovenije ili Ceske.
Bez toga mozemo slobodno ukinuti reprezentativni fudbal.